themdem Posted May 3, 2013 Report Posted May 3, 2013 καλησπερα ,εχω αγορασει ενα πολο 7/2002 μοντ.με τα δυο διπλα φαναρια και θα ηθελα την βοηθεια σας.Εχει μεσα ενα στερεο blaupunkt alicante και θελω να το αλλαξω με ενα rcd 200 η με rcd 200 mp3 με την προυποθεση οτι θα το αντικαταστησω χωρισ μετατροπες ,εννοω με canbus κτλ.,και ρωτω αν ξερει καποιος ποιο απο τα δυο μπαινει? Ευχαριστω . Quote
professor Posted May 3, 2013 Report Posted May 3, 2013 (edited) καλησπερα ,εχω αγορασει ενα πολο 7/2002 μοντ.με τα δυο διπλα φαναρια και θα ηθελα την βοηθεια σας.Εχει μεσα ενα στερεο blaupunkt alicante και θελω να το αλλαξω με ενα rcd 200 η με rcd 200 mp3 με την προυποθεση οτι θα το αντικαταστησω χωρισ μετατροπες ,εννοω με canbus κτλ.,και ρωτω αν ξερει καποιος ποιο απο τα δυο μπαινει? Ευχαριστω . Καλησπέρα!!Νομίζω κανένα δεν ταιριάζει χωροταξικά.Τα rcd 200 είναι στρογγυλεμένα στις 4 γωνίες τους, ενώ το γνήσιο του polo είναι τετράγωνο. Edited May 3, 2013 by Professor Quote
doggy Posted May 8, 2013 Report Posted May 8, 2013 Καλησπέρα, η συγκεκριμένη κατηγορία που έχεις δημοσιεύσει το ερώτημά σου δεν ειναι η σωστή καθώς ονομάζεται: "Oδηγίες, Απορίες. Απορίες και προτάσεις για τη βελτίωση του vwclub." Το θέμα μεταφέρεται στο "Ήχος --> Πηγές" (http://www.vwclub.gr/vwforum/index.php?showforum=27) και θα παραμείνει ένα link εδώ για 1 ημέρα για να ενημερωθούν όλοι για την νέα του τοποθεσία. Quote