Jump to content
kospasTSI12345

Πρόβλημα Με Θόρυβο Πίσω

Recommended Posts

Καλημέρα,

έχω ένα Polo gti 6r

1)πρόσφατα είχα πάει συνεργείο με λαμπάκι μηχανής και έσκασα 400€ για αντλία νερού καθώς ήταν ελαττωματική (όπως είναι και σε όλα απ' ότι μου είπαν golf - polo - tiguan).

Με την ευκαιρία τους ρώτησα και για ένα θέμα με θορύβους που έχω τον τελευταίο καιρό. Πίσω δεξιά τις προάλλες που έκατσε ένας φίλος άκουγε σε κάθε ανισόπεδη επιφάνεια που πέρναγα ένα ''κντουπ'' πολύ έντονο και όντως ισχύει. Έψαξα να δω μήπως κοπανάει κάτι από το πορτμπαγκάζ κτλ αλλά τίποτα. Στο συνεργείο ΧΩΡΙΣ ΕΛΕΓΧΟ και μόνο από τα λεγόμενά μου, 

διέγνωσαν βάση πίσω αμορτισέρ και μου ζήτησαν 50€. 

Εσείς τι λέτε? 

 

2) Επίσης έχω αλλάξει 6 φορές τα 2 μπροστινά λάστιχα σε 2 χρόνια λόγω λακκούβας - καρούμπαλου. Τη 1η φορά έσκασε μόνο του με 120χλμ. Έχετε το ίδιο πρόβλημα με εμένα? Επιτέλους υπάρχει κάποιος να μου πει υπεύθυνα τι πίεση πρέπει να βάζω για να σταματήσει να συμβαίνει αυτό? Έχω δοκιμάσει τα πάντα. 

 

 

Ευχαριστώ πολύ!

Link to comment
Share on other sites

τον ιδιο θορυβο κανει κι εμενα πισω δεξια...σε καμια μεγαλη λακουβα ακουγεται ενα γντουπ,το οποιο ερχεται απο τους θολους...δεν το κανει ομως συνεχεια...εγω εχω το 1,2tsi..

 

για τα λαστιχα δυστυχως με το προφιλ που εχουν και τους ελληνικους δρομους αυτο θα συμβαινει..τα ιδια τραβαει και φιλος μου με ιδιο προφιλ στα λαστιχα..εκτος του οτι σκανε,εχει παει κανα δυο φορες για ισιωμα ζαντας..

Link to comment
Share on other sites

Εμενα εκανε εναν θορυβο πισω οχι κντουπ ομως πιο πολυ σαν τριξιμο και αλλαξα τις κεφαλες των αμορτισερ!! Ευτυχως ειχα εγγυηση και δεν πληρωσα τιποτα!!

Sent from my iPhone using Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

Καλησπέρα. Έχω ένα polo 1.2 tdi 11/2011 εδώ και λίγο καιρό μου κάνει ένα θόρυβο γκντουπ από το πίσω μέρος. Αυτό τον θόρυβο μου το κάνει στις πολύ ελαφριές ανωμαλίες του δρόμου. Δηλαδή σε λακούβες ή σαμαράκια δεν ακούγεται τίποτα. Δοκίμασα τα πάντα έβγαλα ότι είχα στο πορτ μπακάζ, μέχρι και την ρεζέρβα άλλα και πάλι τίποτα ο θόρυβος συνεχίζει και είναι και πολύ ενοχλητικός. Παιδιά αν γνωρίζει κανένας τίποτα ας μου πει. Σας ευχαριστώ.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.