Stavros mec Posted July 11, 2014 Report Posted July 11, 2014 Ερώτηση.. Αξίζουν για το κάρο μου το συγκεκριμένο κιτ? Μήπως είναι πολύ κούτσουρα?.. Δεν εχω εμπειρία από "καλά αμορτισέρ" αυτή τη στιγμή φοράω Sachs Advantage ελατήρια μαμά και δεν είναι και οτι καλύτερα... Όποια πρόταση δεκτή (για άλλη μάρκα) Quote
Tonyantony Posted July 11, 2014 Report Posted July 11, 2014 Βάλτα φίλε, εγώ αυτά έχω και γαμάνε, άλλο αμάξι μετά... Quote
Stavros mec Posted July 11, 2014 Author Report Posted July 11, 2014 (edited) Να κάνω μια παρατήρηση θέλω να το χαμηλώσω κιόλας... τα sport με τα sprint είναι ίδια? Επίσης παρατηρώ σχετικά αρκετό κοπάνημα με αυτά που φοράω τώρα...Wolfsburg τι λένε τα δικά σου?... Να τονίσω οτι φοράω 195 50 15 ζαντολάστιχα Edited July 11, 2014 by Stavros mec Quote
Passatoukos Posted July 11, 2014 Report Posted July 11, 2014 Ο κουλός οδηγός,και KW 2 να βάλει,πάλι ευθεια θα πηγαινει το golf ρε μλκ :lol: Βάλτα φίλε, εγώ αυτά έχω και γαμάνε, άλλο αμάξι μετά... 1 Quote
orker Posted July 12, 2014 Report Posted July 12, 2014 οταν ειχα το 9Ν τα χα βάλει και μαζι με 17 ζάντα το αμάξι απλά τρένο..δεν έχω εμπειρία από άλλα σετ αλλά από το συγκεκριμένο έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος για το λόγο βέβαια π τα επέλεξα,γιατί με αυτή την ανάρτηση η άνεση πάει περίπατο όπως καταλαβαίνεις Quote
wolfburg Posted July 12, 2014 Report Posted July 12, 2014 Να κάνω μια παρατήρηση θέλω να το χαμηλώσω κιόλας... τα sport με τα sprint είναι ίδια? Επίσης παρατηρώ σχετικά αρκετό κοπάνημα με αυτά που φοράω τώρα...Wolfsburg τι λένε τα δικά σου?... Να τονίσω οτι φοράω 195 50 15 ζαντολάστιχα Εγώ έχω 45άρι προφίλ στην πόλη απλά κοπανάνε λίγο ανεπαίσθητα αλλά σε στριφτερές διαδρομές το ευχαριστιέμαι.Ότι αμορτισέρ κ να βάλεις να το συνδυάσεις με προοδευτικά ελατήρια γιατί συμπεριφέρονται ανάλογα τη περίπτωση. Πάντως μιας κ έκανα την επιλογή λόγω οικονομίας κυρίως(καθώς για Bilstein-Eibach ζητούσαν γύρω στο 600άρι,τα θεωρώ ακριβά) είμαι απόλυτα ευχαριστημένος Γι αυτό το συνιστώ σε όσους ψάχνουν μια οικονομική κ αποδοτική λύση για χαμήλωμα με κόστος maximum τα 500ευρώ αφού βέβαια τα συνδιάσεις κ με σκληρότερα top-mounts Quote