Jump to content
alexandroskon

Βλαβη Βαλβιδας Ν 75?

Recommended Posts

εχω το εξης προβλημα αποφασισα να αλλαξω ολα τα σωληνακια της υποπηεσης γιατι ηταν φθαρμενα..αλαζω και τα σωληνακια της ηλεκτροβαλβιδας η οποια δεν ειναι η μανισια παω να το κανω μια βολτα η πιεση να ειναι εκει που ηταν..λεω κατσε να βγαλω την φισα της βαλβιδασ να δω τι θα κανει..και αυτο δουλευε κανονικα ουτε εσβησε ουτε βαρεσε κανενα λαμπακι και η πιεση ηταν οπως πριν...το μπαρομετρο εδειχνε οτι και πριν. κανονικα δεν επρεπε να κανει κατι που εβγαλα την φισα?passat 1.8t 20v η πιεση που εχω ολο ειναι 0,3 με 0,35 και ειπα μηπως χανει απο τα σωληνακια αλλα μηπως τελικα εφταιγε η βαλβιδα?να παω να βαλω την μανισια?

Edited by alexandroskon
Link to comment
Share on other sites

η πιεση σου ειναι χαμηλη πολυ φιλε για μαμα πιεση..μηπως εχει διαρροες πιεσης απο ραγισμενη εισαγωγη κ τουρμπινας?η βαλβιδα οσοι αλλαζαν τοτε δεν ειχαν προβλημα με ν75racing . ...καπου αλλου ειναι το προβλημα οχι στη αλλαγη βαλβιδας.ψαξτο σε καπιοον γνωστη οπως ο θεοδωριδης που ειναι στα κτελ αν ειναι ακομη εκει..θεσσαλονικη.αυτος βρηκε σε μενα οτι ειχα διαρροες πιεσης στο μοτερ απο εισαγωγη κ τουρμπινα κ δεν σηκωνε πιεσεις σωστες .

 

Edited by πανος-1.8τ.
Link to comment
Share on other sites

τελικα λυθηκε το θεμα ευτηχως...εφταιγε η βαλβιδα εφαλα μια μεταχειρισμενη απο ενα φιλο για δοκιμη και το προβλημα λυθηκε.πλεον εχουμε over 0,7-0,8 και σταθερο 0,5-0,55

Link to comment
Share on other sites

γνωριζει καποιος τη κωδικο εχει ν75 για το πασσατ 2000 μοντελο ?γιατι εχω δει στο ιντερνετ πολους κωδικους...πχ.j,k,f,h τι απο ολα αυτα ταιριαζει?

Edited by alexandroskon
Link to comment
Share on other sites

τελικα εβαλα την 034906283j  το αμαξι σηκωνε κανονικα πιεση για μια μερα την επομενη και σημερα δεν ξεπερναει τα 0.3bar ξαναεβαλα την παλια πανω και δουλευει κανονικα..ξερει κανενας τι μπορει να φταιει? 

Link to comment
Share on other sites

Πως την τοποθετησες την J πανω στην αγελαδα?? το ξερεις οτι μπενει αναποδα σε σχεση με τις αλλες?? πχ F.

Το μεγαλο τσουνι παντα πανω στην αγελαδα ασχετα που κοιταει η φυσα.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.