Jump to content
AUDI7

Υπο-φίρμα Audi Sport

Recommended Posts

Ούτε το R8, ούτε τα RS μοντέλα φαίνεται πως είναι αρκετά για την Audi, με την εταιρεία να φέρεται έτοιμη να παρουσιάσει μια νέα υπο-φίρμα με ακόμα πιο σκληροπυρηνικά οχήματα επιδόσεων.

Υπάρχει μια νέα υπο-φίρμα επιδόσεων που ετοιμάζεται στους κόλπους του Volkswagen Group. Λόγος γίνεται για την Audi Sport, η οποία θα ενώσει όλα τα καυτά μοντέλα της εταιρείας, από το R8 έως τα RS μοντέλα.

Σε συνέντευξή του στο περιθώριο της έκθεσης Παρισιού, ο επικεφαλής του εγχειρήματος, Stephan Reil, υπαινίχθηκε πως η Audi θα μπορούσε να λανσάρει σκληροπυρηνικές εκδόσεις των RS οχημάτων.

Ξεκαθάρισε πως προς το παρόν δεν έχει προγραμματιστεί κάτι, αλλά υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να συμβεί κάτι τέτοιο. Όταν ρωτήθηκε αν το TT RS θα ήταν ένας καλός υποψήφιος, απάντησε πως ίσως το κάνουν με το RS3, ίσως με κάποιο άλλο μοντέλο.

Τα ηλεκτρικά μοντέλα είναι ένας βασικός πυλώνας της έκθεσης και ο κος Reil αποκάλυψε πως η Audi Sport δεν αντιτίθεται στην ιδέα. Τόνισε μάλιστα πως «η ερώτηση δεν είναι αν θα το κάνουμε, αλλά το πότε», ενώ έσπευσε να ξεκαθαρίσει πως προς το παρόν η ηλεκτροκίνηση δεν ταιριάζει στα χαρακτηριστικά ενός RS μοντέλου.

Πηγή autotriti.g

2222.jpg

Link to comment
Share on other sites

οχι δεν ειναι!καθολου.φλωρικα ειναι ολα!

αν ομως δεις αυτη τη μουρη στον καθρεφτη σου

2014-Audi-RS6-Avant-front.jpg

μη κανεις στην ακρη να περασει!δεν ειναι σκληrοπυρινικο!

καγκουρας με πολυεστερικο κατσαριδακι θα ειναι! :D

Edited by DubbeR_ChRoniS
  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Χρόνη το σκληροπυρηνικό είναι άσχετο της δύναμης, της πολυτέλειας της ομορφιάς κ πολλών άλλων. Είναι πολύ δύσκολο ένα αυτοκίνητο μαζικής παραγωγής να είναι σκληροπυρηνικό.

Ούτε όλα τα supercars είναι σκληροπυρηνικά.  Και για να σου δώσω τον ΟΡΙΣΜΟ του σκληροπυρηνικού (κατ'εμέ αλλά κ για άλλους), δεν είναι πολυτελές, δεν είναι άνετο, δεν έχει καθίσματα (κάθεσαι ουσιαστικό σε επένδυση πάνω στο σασί), δεν έχει κομφόρ, δεν είναι για να το κάνεις ταξίδια, ούτε για να πηγαίνεις στα μπουζούκια. Το παρμπρίζ είναι σκέτο πλαστικό, ζυγίζει κάτω από 1000 κιλά, δεν έχει τα τρελλά το άλογα, είναι function over form, είναι όνειρο τρελλό κ το όνομα αυτού sesto elemento.

hc.png

Lamborghini-Sesto-Elemento-3.jpg

Τέλος Θεού θέλοντος κ χρημάτων επιτρεπόντων σε κάποιο καιρό το συγκεκριμένο που έβαλες θα με βλέπει με κυάλια.

Edited by queen
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

βρηκες τωρα ανθρω πο να πεις για λαμπο!

δε θελω ουτε να ξερω οτι υπαρχουν.θεωρω πως δεν εχουν να προσφερουν τπτ σαν αυτοκινητα.useless cars

 

Link to comment
Share on other sites

Εντάξει γούστα. Πάντως για να δώσω άλλο παράδειγμα αυτού που λέει η Νάσια, οι RS εκδόσεις των GT2 και GT3 αν και το παράδειγμα της Νάσιας είναι από τα πιό χαρακτηριστικά. Δηλαδή, θυσιάζουμε κομφόρ και εξοπλισμό άνεσης και παίρνουμε επιδόσεις. Αυτό μπορεί ενίοτε να απαιτεί την τοποθέτηση μεγάλης αεροτομής, αεραγωγού, διαχύτη και πολλά άλλα, που στο μάτι του απλού οδηγού, έστω και οδηγού με ανησυχίες, μπορεί να μοιάζει καγκούρικο, πίσω όμως από τη βιτρίνα κρύβεται ένα άρτιο σύνολο, δεμένο αρμονικά από κάθε άποψη, τροφοδοτούμενο από φαντασία και σχεδιασμένο να σπάει τα χρονόμετρα ενώ φτύνει αδρανελίνη. Αυτό, είναι hardcore. Μακάρι να βγάλει ο όμιλος κάτι τέτοιο στην παραγωγή. :good:

Edit: Lambo, Porsche κτλ ανήκουν στον όμιλο, εννοώ και για λίγο πιό προσγειωμένα μοντέλα, π.χ. μια υπο-έκδοση του RS3 σε hardcore.

Edited by DarkX
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.