Jump to content

queen

Members
  • Posts

    363
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    30

Everything posted by queen

  1. Το πρώτο μοιάζει με κάμπια, το 2ο chanel φάση. Κατ'εμέ χάλια κ τα 2.
  2. Με μεγαλύτερες φτερωτές στην ίδια πίεση θα βγουν πιο πολλά άλογα (μιλάμε σε λογικά πλαίσια πάντα, όχι για γαϊδουροτουρμπίνες που δεν τις σπουλάρει το μοτέρ). Για να το εξηγήσω απλά, θα "φυσάει" πιο πολύς αέρας στο μοτέρ ο οποίος θα είναι και ψυχρότερος μιας κ το μεγαλύτερο τούρμπο θα είναι αποδοτικότερο. Αν αυξήσεις την πίεση θα έχεις ακόμα μεγαλύτερα οφέλη, αλλά απαραίτητη προυπόθεση για να βγάλεις πιο πολλά άλογα (αν κάνεις σωστή επιλογή) όχι δεν είναι. Βέβαια αυτό που θα πρέπει να σε ενδιαφέρει είναι το φάσμα, κ να επιλέξεις σωστά αν αυτό που σε ενδιαφέρει δεν είναι το απόλυτο νούμερο αλλά η νίκη.
  3. Ρινίσματα δεν είναι, πιο πολύ σκόνη. Ναι είναι λογικό σε καινούριο μοτέρ να αλλάξεις τα λάδια πιο μπροστά, μιας κ θα έχεις αυτή τη σκόνη λόγω των μερών του κινητήρα που θα τριφτούν μεταξύ τους μέχρι να πατήσουν καλά. Μετά από 2000χλμ είναι καλά. Πιο πολύ είναι για τα πιστόνια κ ελατήρια μέχρι να πατήσουν κ να "λειάνουν" ελαφρώς τον κύλινδρο (να φύγει η πολύ τραχύτητα). Για να γίνει όμως αυτό θέλει να μην το πηγαίνεις συνέχεια "κυρία", να το στροφάρεις (όχι κ μέχρι τα κόκκινα) που κ που αφού έχει ζεσταθεί καλά.
  4. Πριν από 5-6 χρόνια είχα πάρει μια απλή κοντή κεραία με 5 ευρώ από μια BP κ δεν είχα ποτέ θέμα.
  5. Ξέρω που το διάβασες αυτό, δεν παίζει το ρόδα, το δυναμόμετρο είναι γτπ. Μοτέρ ναι, τόσα περίπου βγάζει η τουρμπίνα (η μαμά του Golf 7R) κ στα 2λιτρα, όσα βγάζει κ η k04 χωρίς νερά. Τα σωθικά του νέου 1.8 tsi δεν ξέρω πόσο αντέχουν. Ο προηγούμενος 1.8tsi άντεχε σίγουρα 360.
  6. Απλά να συμπληρώσω πως τα R888 (κατά κόσμον 8άρια), τα φοράνε GTR 800+ αλόγων.
  7. Δεν το γνωρίζω αυτό που λες αλλά αν είναι το esp μπορείς πολύ εύκολα να το διαπιστώσεις με το να το απενεργοποιήσεις κ να επαναλάβεις τα βήματα που σε κάνουν να ακούς τον ήχο. Θα έχεις ένα κουμπί esp, κράτησε το πατημένο μέχρι να ανάψει η φωτεινή ένδειξη στο καντράν, δοκίμασε να δεις αν ακούσεις τον ήχο κ αν δεν τον ακούσεις ήταν όντως το esp (για να το επανενεργοποιήσεις το ξαναπατάς μέχρι να σβήσει η ένδειξη). Αν ξεκινήσεις απότομα που λες κ κάνει τον ήχο δεν σου αναβοσβήνει το esp στο καντράν;
  8. Επειδή είναι θολή η φωτό κ δεν φαίνεται καλά ο κωδικός (part number) που έχει πάνω η ετικέτα, δοκίμασε να τον βάλεις στο google, λογικά θα σου βγάλει τι είναι.
  9. Αυτή είναι η επίσημη ροπή που αντέχει το συγκεκριμένο κιβώτιο. Στην πράξη έχουμε δει πως αντέχει παραπάνω.
  10. Σαλονικιός; Έχει στην αντιπροσωπεία μπουκαλάκια με πινελάκι με τον ακριβή κωδικό του χρώματός σου. Αλλιώς κ σε χρωματοπωλείο μπορούν να σου φτιάξουν.
  11. Τα neova ad08r τα φοράω στο κούπρα εδώ κ 3.5 χρόνια. Είμαι τώρα στο 2ο σετ. Είναι πολύ καλό λάστιχο αν κ δεν είναι επίσημα semi slick, οι επιδόσεις του είναι εφάμιλλες. Συγκεκριμένα είχε γίνει ένα time attack πριν κάποια χρόνια μεταξύ evo όπου δοκίμαζαν διάφορα ελαστικά επιδόσεων σε πίστα. Μεταξύ άλλων ήταν τα ad08r κ τα 8άρια. Ήταν ότι πιο κοντινό στα 8άρια από θέμα χρόνου. Είναι διαμάντια στο στεγνό, είναι κατάλληλα για βροχή (το έχω επαληθεύσει η ίδια) κ αν είσαι στροφάκιας θα τα λατρέψεις. Προσωπικά τα επέλεξα γιατί ήθελα μαλακό λάστιχο με ενισχυμένα πλαϊνά, να βοηθήσει το αμάξι όσο γίνεται να μην είναι σπινιαρίστρα γιατί αν δεν τα ζεστάνω σε γλιστερό δρόμο θα σπινάρω μέχρι τα 120 χαλαρά κ να μην χρειάζεται να το πηγαίνω κότα στη βροχή όπως με τα 8άρια, εκτός αυτών είναι πανέμορφα . Λίγη προσοχή θέλουν στα λιμνάζοντα κ λίγο ζέσταμα για να πιάσουν γερά. Σαν διάρκεια αντέχουν περίπου διπλάσιο χρόνο από τα 8άρια.
  12. Δεν χάνεις κάτι να δοκιμάσεις κ σε ntfs.
  13. Παίζει λίγο αυτό με την εγγύηση, αν θεωρηθεί πως χάλασε πολύ νωρίτερα από το συνηθισμένο κ αναλώσιμο να είναι αλλάζεται εντός εγγύησης. Εμένα μου είχε συμβεί αντίστοιχο θέμα με την κόρνα κ αλλάχτηκε εντός εγγύησης.
  14. Μαύρο, Θεσσαλονικιώτικες πινακίδες, αυτοκόλλητο 0-400.
  15. Παιχνιδάκι με το cupra με tt 20vt quattro με 3071 400 άλογα ρόδα. Προηγήθηκε κυνηγητό, δικάβαλοι κ οι 2, πάμε με περίπου 100 είμαι μπροστά κ μόλις βρήκαμε λίγο χώρο πατάω πατάει σχεδόν μαζί άνοιξα 2-3 αμάξια (μέχρι να φουσκώσει φαντάζομαι) στα 160 μου κόλλησε προφυλακτήρα, δεν πέρασε γιατί δεν είχε χώρο. Πλάκα είχε κυρίως που ψήθηκε για πάτημα. Cool τύπος. Να ήταν big turbo το κουπράκι ή να ήταν υβρίδιο το edition θα βλέπαμε άλλο έργο. Δυστυχώς δεν έχω βίντεο.
  16. Για ποιους λόγους θέλεις να το κάνεις;
  17. Τι περιγραφή ήταν αυτή Χρόνη! Πέθανα χαχαχα
  18. Οι συναγερμοί που σου έγραψα κάνουν πολύ καλή δουλειά κ έχουν πολλές δυνατότητες, δηλαδή μπορείς να πάρεις είτε το βασικό πακέτο, είτε με gps ή να προσθέσεις το εξάρτημα που σου επιτρέπει π.χ. να βάζεις μπροστά το αμάξι από απόσταση. Είναι λίγο τσιμπημένοι αλλά αυτό είναι λόγω του ότι κάνουν καλά την δουλειά τους, όσοι φίλοι τους έχουν είναι πλήρως ικανοποιημένοι. Απλά όταν είναι να αγοράσεις πάρε το πακέτο που σε ενδιαφέρει με αυτά ακριβώς που ζητάς χωρίς περιττές δυνατότητες κ στην πορεία νομίζω μπορείς να προσθέσεις ότι θέλεις.
  19. Ρε παιδιά έλεος, χρόνια κινούμαστε σε φόρουμ, κάποιοι από εμάς έχουν ή διαχειρίζονται κάποια κιόλας, είστε το μόνο που γίνεται τέτοιο censoring κ διαγραφές, δεν έχετε μάθει πια πως το φόρουμ το κάνουν τα μέλη του, η κοινότητα; Οι όροι ένας θεός ξέρει πότε πρωτο-φτιάχτηκαν κ από τότε έχουν αλλάξει τόσα πράγματα. Όταν αυτά λοιπόν τα μέλη σάς έχουν πει άπειρες φορές πως θα ήταν καλό να γίνει έστω μια ψηφοφορία για να δείτε πώς η πλειονότητα θα ήθελε αλλαγή των όρων δεν θα έπρεπε τόσο καιρό να έχει γίνει κάτι τέτοιο;
  20. Πέρνα κ καμιά βόλτα από Μακρή, κάνουν καλή δουλειά.
  21. Εξαρτάται τι θέλεις φασαρία ή να πηγαίνει πιο γρήγορα; Εγώ θα ξεκίναγα με ένα πρόγραμμα που πάει χοντρικά στα 270 για να πάρει λίγο τα πόδια του.
  22. Ήθελε λίγο μεγαλύτερη γρίλια μπροστά, μικρή την έκαναν.
  23. Μπορείς να επενδύσεις σε έναν καλό συναγερμό όπως viper, clifford που έχουν gps, τηλεειδοποίηση κ ελέγχουν περιμετρικά το αυτοκίνητο ώστε να χτυπήσουν κ να σε ειδοποιήσουν ακόμα κ αν κάποιος πλησιάσει το αυτοκίνητο.
  24. Έχω κόψει ήδη 2 κίτρινες powerflex, είναι στο πρόγραμμα να αλλαχτούν όλες με μώβ οπότε θα δούμε πόσο θα αντέξουν αυτές. Αλλιώς μετά πάμε σε μαύρες.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.