Dionisis N Posted June 11, 2017 Report Posted June 11, 2017 (edited) https://*********************.gr/2017/06/16-vw-polo-video.html Edited November 16, 2017 by activious Quote
DubbeR_ChRoniS Posted June 11, 2017 Report Posted June 11, 2017 απ οτι καταλαβα...το πολο μεγαλωσε σε διαστασεις και εγινε...golf iv Quote
Fotisapple Posted September 1, 2017 Report Posted September 1, 2017 Νομίζω το polo θα περάσει φέτος το golf σε πωλήσεις. 1 Quote
gousias Posted December 7, 2017 Report Posted December 7, 2017 Γνωρίζει κανείς τι προσφέρει ο εργοστασιακός συναγερμός ο οποίος μπαίνει μόνο κατά παραγγελία στη Γερμανία, δηλαδή εδώ οι αντιπρόσωποι λένε ότι δε βάζουν τέτοιο, μόνο κάποιο ΜΕΤΑ ή δε ξέρω τι άλλο; Quote
Guest Polakias TDI Posted December 7, 2017 Report Posted December 7, 2017 7 λεπτά πριν , gousias said: Γνωρίζει κανείς τι προσφέρει ο εργοστασιακός συναγερμός ο οποίος μπαίνει μόνο κατά παραγγελία στη Γερμανία, δηλαδή εδώ οι αντιπρόσωποι λένε ότι δε βάζουν τέτοιο, μόνο κάποιο ΜΕΤΑ ή δε ξέρω τι άλλο; Φρέσκο, από vw.de, με αυτόματη μετάφραση Chrome. Quote
gousias Posted December 7, 2017 Report Posted December 7, 2017 Ναι φίλε, απλώς ρωτώ αν γνωρίζει κανείς να εξηγήσει κάποια πράγματα γιατί δεν τα καταλαβαίνω. Αξίζει αυτός ή κάποιος όπως μου είπαν Prizak & Clifford; Αν τα γράφω σωστά. Quote
takpanos Posted December 7, 2017 Report Posted December 7, 2017 Ναι φίλε, απλώς ρωτώ αν γνωρίζει κανείς να εξηγήσει κάποια πράγματα γιατί δεν τα καταλαβαίνω. Αξίζει αυτός ή κάποιος όπως μου είπαν Prizak & Clifford; Αν τα γράφω σωστά. Οταν θα δεις τι σου ξηλωνουν καθε φορα για να σου βαλουν συναγερμο θα πεις καλυτερα εργοστασιακο. Μη παραπονεθεις για τριγμους ομως ή για καμια ζημια π.χ. κοψιμο καλωδιων αν επιλεξεις αφτερ μαρκετ Quote
gousias Posted December 7, 2017 Report Posted December 7, 2017 Οταν θα δεις τι σου ξηλωνουν καθε φορα για να σου βαλουν συναγερμο θα πεις καλυτερα εργοστασιακο. Μη παραπονεθεις για τριγμους ομως ή για καμια ζημια π.χ. κοψιμο καλωδιων αν επιλεξεις αφτερ μαρκετ Αυτός είναι ένας καημός σίγουρα! Από τεχνικά θέματα, τι δυνατότητες έχει και αν αναβαθμίζεται ή μπορεί να πάρει κάποια επιπρόσθετα μετέπειτα; Quote
takpanos Posted December 8, 2017 Report Posted December 8, 2017 Αυτός είναι ένας καημός σίγουρα! Από τεχνικά θέματα, τι δυνατότητες έχει και αν αναβαθμίζεται ή μπορεί να πάρει κάποια επιπρόσθετα μετέπειτα;Ειχα δει a3 ξηλωμενο σε αντιπροσωπει για περασμα συναγερμου καιναισθητηρων παρκαρισματος. Αν το εβλεπες θα εκλαιγες. Ο αφτερμαρκετ θα εχει πιο πολλες λειτουργιες. Ο εργοστασιακος θα ειναι μαζι με το κλειδι τοποθετημενος στο εργοστασιο χωρις ραβε ξηλωνε. Θα εχει τα κλειδωματα του απλα δε θα εχει εξεζητημενα πραγματα π.χ. τηλεειδοποιηση. Η γνωμη μου να κανεις μια ασφαλεια κλοπης και δε σε νοιαζει τιποτα. Ας το παρουν και στο καλο ή στον αγυριστο Quote