Jump to content
AUDI7

Κάπως έτσι θα είναι το νέο Audi RS7

Recommended Posts

Την προηγούμενη εβδομάδα η Audi παρουσίασε το νέο A7 και ο Tobias Büttner ετοίμασε αυτές τις δύο renderings φωτογραφίες του RS7. Το κορυφαίο μοντέλο φορά επιθετικό bodykit, μεγάλες ζάντες και κάτω από το καπό του θα συναντάμε τον κινητήρα της Panamera Turbo S E-hybrid, απόδοσης έως 700 ίππων.

Το νέο RS7 θα προσφέρεται σε δύο εκδόσεις με διαφορετικές ιπποδυνάμεις, όταν αυτό κυκλοφορήσει στα τέλη του 2018. Το “entry-level” θα τροφοδοτείται από ένα νέο 4,0-λίτρων twin-turbo V8, που θα παράγει 650 άλογα και 815 Nm ροπής, ενώ η δυνατότερη έκδοση θα είναι υβριδική και θα διαθέτει το ίδιο σύνολο με την Panamera Turbo S E-Hybrid, μόνο που αντί για 680 άλογα που αποδίδει στην Porsche, στην περίπτωση της Audi αναμένεται να έχει μια απόδοση στην περιοχή των 700 ίππων και των 850+ Nm.

 

Πηγή autoblog.gr

2019-audi-rs7-rendering.jpg

2019-audi-rs7-rendering (1).jpg

Link to comment
Share on other sites

Για "επιθετικό" παπουδίζει, ειδικά πίσω και η μάσκα δεν μ'αρέσει που τραβιέται τόσο στο πλάι. Καμία σχέση με το RS6 και τα επιθετικά φανάρια του με τις έξτρα γωνίες, την κατά τη γνώμη μου καλύτερα τοποθετημένη μάσκα στο κέντρο, το χαμηλότερο και πιό επιθετικό lip και βέβαια τον πολύ πιό σπορ κώλο. RS6 χωρίς δεύτερη σκέψη, και βέβαια κατευθείαν για πρόγραμμα. Σχεδιαστικά το RS7 νομίζω απευθύνεται σε εντελώς άλλο κοινό, αν δεν αλλάξει κάτι δραματικά.

 

Μοτερικά το hybrid σύνολο κι ας βγάζει λίγη παραπάνω δύναμη, όπως έχω πει και σε άλλες περιπτώσεις τρώει άκυρο από μένα για έναν πρακτικό και έναν φιλοσοφικό λόγο. Ο πρακτικός λόγος είναι άντε βρες προγραμματιστή να σε ρυθμίσει και να στο φτιάξει καλά, γιατί πρόγραμμα θα έβαζα σίγουρα. Ο φιλοσοφικός λόγος είναι ότι η συνεισφορά μου στην προστασία του περιβάλλοντος τελειώνει με τη χρήση καταλύτη και την ανακύκλωση συσκευών, συσκευασιών, λαμπτήρων, μπαταριών κτλ. Άλλες μπαταρίες στο αμάξι μου δεν θέλω, μόνο αυτές που πηγαίνω για ανακύκλωση.

Edited by DarkX
Link to comment
Share on other sites

Το χαλασανε.. μεχρι και 2017 μοντ ηταν πολυ πιο σπορτιφ


Sent from my iPhone using Tapatalk

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Εντοπίστηκε ακάλυπτο το Audi RS7 Sportback

 

Στη δημοσιότητα ήρθαν οι πρώτες φωτογραφίες του Audi RS7 Sportback, με τον φωτογραφικό φακό να εντοπίζει το μοντέλο χωρίς καμουφλάζ.

Από τη στιγμή που η Audi παρουσίασε τη νέα γενιά του A7 Sportback, όλοι πλέον αναμένουν την επίσημη παρουσίαση της έκδοσης επιδόσεων του οχήματος, το νέο RS7, ένα αυτοκίνητο που θα αναμετρηθεί με την Mercedes-AMG CLS 63.

Το μοντέλο που έχει ήδη «συλληφθεί» να υποβάλλεται σε δοκιμές καμουφλαρισμένο και αναμένεται να παρουσιαστεί σε κάποια από τις μεγάλες εκθέσεις της επόμενης χρονιάς, ίσως το Μάρτιο στη Γενεύη, εντοπίστηκε ακάλυπτο και έτσι οι εικόνες δεν άργησαν να κάνουν το γύρο του διαδικτύου.

Όπως φαίνεται, παρά το γεγονός πως στο αμάξωμα του μοντέλου αναγράφεται το «A7» και το «TFSI quattro», τα ευρύτερα φτερά πάνω από τους τροχούς καθώς και οι μεγάλες οβάλ απολήξεις του συστήματος εξάτμισης, αποδεικνύουν πως δεν πρόκειται για ένα συνηθισμένο A7, αλλά για το RS7.

Δεδομένου ότι πρόκειται για δοκιμαστικό μοντέλο και όχι για ένα αυτοκίνητο παραγωγής, μπορούμε να περιμένουμε να δούμε περισσότερες αλλαγές στο styling του κανονικού μοντέλου όπως ένας πιο σπορ διαχύτης και ένας μπροστινός προφυλακτήρας.

Τέλος αναφορικά με τον κινητήρα, φήμες κάνουν λόγο πως θα λάβει το 4λιτρο V8 twin-turbo σύνολο, που συναντάμε κάτω από τα καπό των Porsche Panamera Turbo και Bentley Continental GT και το οποίο αποδίδει περίπου 650 ίππους.

Λέγεται, όμως, πως εξελίσσεται μια πιο ιδιαίτερη έκδοση του νέου Audi RS7 Sportback, η οποία θα είναι όχι μόνο ισχυρότερη, αλλά και πιο «πράσινη». Μιλάμε για μια plug-in υβριδική εκδοχή, η οποία θα μπορούσε να δανειστεί τεχνολογία από την Porsche Panamera Turbo S E-Hybrid. Συνδυάζοντας τον πιο πάνω κινητήρα με ένα ηλεκτρικό μοτέρ, η PHEV εκδοχή του Α7 θα είχε ισχύ περίπου 700 ίππων.

 

Πηγή autotriti.gr

Audi-RS7-Mule-002.jpg

Spy_Photos_Audi_RS7_0001.jpg

Spy_Photos_Audi_RS7_0005.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.