Jump to content
Slate Blackcurrant Watermelon Strawberry Orange Banana Apple Emerald Chocolate Marble
Slate Blackcurrant Watermelon Strawberry Orange Banana Apple Emerald Chocolate Marble
athkon

Golf '09 TSI 1.4 160hp

Recommended Posts

Καλησπέρα, πριν απο 1-2 μέρες αγόρασα ενα μεταχειρισμένο Γκολφ TSI 1.4 160hp από αντιπροσωπεία με περίπου 100k χλμ, τέλειο εμφανισιακά αλλά και το διαγνωστικό δεν έδειξε κάτι. Για την ακρίβεια τίποτα. Ο μηχανικος μου επισης δεν βρηκε κατι. Το προβλημα ειναι οτι οταν το ''πατήσω'' λίγο και ανοίγει το τουρμπο, ανοίγει με διακοπές και μου αναβο-σβηνει το engine. Οταν κόβω ταχυτητα μετα απο μερικα δευτερολεπτα, σβήνει. Αισθανομαι οτι δεν ανοιγει σωστα το τουρμο-οτι υπαρχει καποιο θεμα εχει. Υπαρχει κάποιος που μπορει να ξερει τι ακριβως συμβαινει. Ευχαριστω προκαταβολικα!

Edited by athkon

Share this post


Link to post
Share on other sites

Αφού σου άναψε λαμπάκι πας συνεργείο και το βάζεις διαγνωστικό θα έχει κρατήσει το σφάλμα και θα μάθεις ακριβώς τι είναι διάγνωση από το πληκτρολόγιο λίγο δύσκολο να γίνει
Ενδεικτικά 2 πράγματα που μπορεί να είναι (πολλαπλασιαστές , N75)


Sent from my iPhone using Tapatalk

Share this post


Link to post
Share on other sites

Τα 1.4 tsi 160 hp μοντέλα 2009 και 2010 είχαν κατασκευαστικά θέματα με τα πιστόνια και το λογισμικό τους. Είναι ρίσκο η αγορά τους ως μεταχειρισμένα κατά την γνωμη μου.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Μπορεί να είναι πολλά (πχ κλαπέτο εναλλαγής στην εισαγωγή για κομπρέσσορα/turbo). Πήγαινέ το να δουν το σφάλμα και ενημέρωσέ μας εκ νέου αν θες κάποια βοήθεια.

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 7/3/2018 at 11:50 ΜΜ, athkon said:

Καλησπέρα, πριν απο 1-2 μέρες αγόρασα ενα μεταχειρισμένο Γκολφ TSI 1.4 160hp από αντιπροσωπεία με περίπου 100k χλμ, τέλειο εμφανισιακά αλλά και το διαγνωστικό δεν έδειξε κάτι. Για την ακρίβεια τίποτα. Ο μηχανικος μου επισης δεν βρηκε κατι. Το προβλημα ειναι οτι οταν το ''πατήσω'' λίγο και ανοίγει το τουρμπο, ανοίγει με διακοπές και μου αναβο-σβηνει το engine. Οταν κόβω ταχυτητα μετα απο μερικα δευτερολεπτα, σβήνει. Αισθανομαι οτι δεν ανοιγει σωστα το τουρμο-οτι υπαρχει καποιο θεμα εχει. Υπαρχει κάποιος που μπορει να ξερει τι ακριβως συμβαινει. Ευχαριστω προκαταβολικα!

 

Διαγνωστικό βάλε όπως σου είπαν και πιο πάνω. Αν άναψε το Epc πολλαπλασιαστής είναι.

 

Σέρβις το έκανες το αυτοκίνητο ?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...