evangelos2c Posted May 9, 2018 Report Posted May 9, 2018 Καλησπέρα.το τελευταιο καιρό ότν περναει το αμάξι απο τα κλασσικ σαμαρακια των ελληνικων δρομων(φυσικα ή τεχνητα κατασκευασμενα στην αριστερη ροδα ακουγεται ενας θορυβος σαν να ανεβοκατεβαινει η αναρτηση σε μπουκαλα υδραυλικη.Σαν παραδείγμα και ελπίζω να γινεται κατανοητο. όπως ειναι τα αγωνιστικα ποδηλατα με τις αναρτησεις -μπουκαλες μπροστα και ακουγεται σαν να ανεβοκατεβαινει.αλλοτε συνεχεια αλλοτε πιο αραια.γενικα ακουγεται ενα<<κλατς>>.αυτο με κλειστα παραθυα δεν ακουγεται.με ανοιχτα ομως ναι.εχει συμβει σε καποιον?χρηζει συνεργειο? Quote
alexandros29 Posted May 10, 2018 Report Posted May 10, 2018 (edited) 10 hours ago , evangelos2c said: Καλησπέρα.το τελευταιο καιρό ότν περναει το αμάξι απο τα κλασσικ σαμαρακια των ελληνικων δρομων(φυσικα ή τεχνητα κατασκευασμενα στην αριστερη ροδα ακουγεται ενας θορυβος σαν να ανεβοκατεβαινει η αναρτηση σε μπουκαλα υδραυλικη.Σαν παραδείγμα και ελπίζω να γινεται κατανοητο. όπως ειναι τα αγωνιστικα ποδηλατα με τις αναρτησεις -μπουκαλες μπροστα και ακουγεται σαν να ανεβοκατεβαινει.αλλοτε συνεχεια αλλοτε πιο αραια.γενικα ακουγεται ενα<<κλατς>>.αυτο με κλειστα παραθυα δεν ακουγεται.με ανοιχτα ομως ναι.εχει συμβει σε καποιον?χρηζει συνεργειο? Πες μας και τι αυτοκινητο εχεις ..για να μπορει καποιος να σε βοηθησει...ετσι λεγοντας αοριστα μονο ο μαντης Καλχας θα μπορουσε και αυτος δυσκολα Edited May 10, 2018 by alexandros29 Quote
faniaros Posted May 10, 2018 Report Posted May 10, 2018 Λογικό μου φαίνεται, ο ήχος που ακούς προέρχεται από τα αμορτισέρ του αυτοκινήτου κ κάθε αυτοκίνητο του ομίλου που έχω ακούσει το κάνει. Μην ανησυχείς Quote
evangelos2c Posted May 10, 2018 Author Report Posted May 10, 2018 4 hours ago , alexandros29 said: Πες μας και τι αυτοκινητο εχεις ..για να μπορει καποιος να σε βοηθησει...ετσι λεγοντας αοριστα μονο ο μαντης Καλχας θα μπορουσε και αυτος δυσκολα Εχεις ενα δικιο,πολλα μην σου πω.golf mk6 απο λαθος δεν σημειωθηκε. Quote
evangelos2c Posted May 10, 2018 Author Report Posted May 10, 2018 1 ώρα πριν , faniaros said: Λογικό μου φαίνεται, ο ήχος που ακούς προέρχεται από τα αμορτισέρ του αυτοκινήτου κ κάθε αυτοκίνητο του ομίλου που έχω ακούσει το κάνει. Μην ανησυχείς Μακαρι.απλα υπεθετα θα ηταν σχετικα αθορυβο.ευχαριστω. Quote
faniaros Posted May 10, 2018 Report Posted May 10, 2018 Αν είναι αυτό που κατάλαβα τότε είναι φυσιολογικό φίλε μου. Δοκίμασε όταν περπατάς στο δρόμο να ακούσεις αν κ άλλα αυτοκίνητα κάνουν τον ίδιο ήχο, για να βεβαιωθείς. Αλλιώς, αν μπορείς να ανεβάσεις ένα βίντεο με τον ήχο θα ήταν πιο εύκολο να σου απαντήσουμε. Quote
evangelos2c Posted May 10, 2018 Author Report Posted May 10, 2018 1 ώρα πριν , faniaros said: Αν είναι αυτό που κατάλαβα τότε είναι φυσιολογικό φίλε μου. Δοκίμασε όταν περπατάς στο δρόμο να ακούσεις αν κ άλλα αυτοκίνητα κάνουν τον ίδιο ήχο, για να βεβαιωθείς. Αλλιώς, αν μπορείς να ανεβάσεις ένα βίντεο με τον ήχο θα ήταν πιο εύκολο να σου απαντήσουμε. θα το κοιταξω και θα ανεβασω αν ειναι Quote
alexandros29 Posted May 10, 2018 Report Posted May 10, 2018 Απολυτως φυσιολογικο mk5 gt που εχω πριν αλλαξω αμορτισερ ειχα μαμα sachs ετσι ακουγοτανε οπως το περιεγραψες.Αν παντως ψαξεις σε δημοσιευσεις παλιοτερες εχει ξαναειπωθει το θεμα και θα σου λυθει καθε απορίαΣτάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Quote
evangelos2c Posted May 17, 2018 Author Report Posted May 17, 2018 On 10/5/2018 at 4:01 ΜΜ, alexandros29 said: Απολυτως φυσιολογικο mk5 gt που εχω πριν αλλαξω αμορτισερ ειχα μαμα sachs ετσι ακουγοτανε οπως το περιεγραψες.Αν παντως ψαξεις σε δημοσιευσεις παλιοτερες εχει ξαναειπωθει το θεμα και θα σου λυθει καθε απορία Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ευχαριστω πολυ για την απαντηση Quote
evangelos2c Posted May 18, 2018 Author Report Posted May 18, 2018 On 10/5/2018 at 4:01 ΜΜ, alexandros29 said: Απολυτως φυσιολογικο mk5 gt που εχω πριν αλλαξω αμορτισερ ειχα μαμα sachs ετσι ακουγοτανε οπως το περιεγραψες.Αν παντως ψαξεις σε δημοσιευσεις παλιοτερες εχει ξαναειπωθει το θεμα και θα σου λυθει καθε απορία Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk με την αναρτηση που αλλαξες σταματησε ο ηχος αυτος?τι κόστος εχει περιπου? Quote
nikdev Posted May 18, 2018 Report Posted May 18, 2018 Το αμορτισέρ αν είναι αερίου λαδιού ακούγεται όπως λες. Το "κλατς" από την άλλη μου κάνει για μεγάλη λακούβα ή αμορτισέρ που θέλει αντικατάσταση λόγω πολυκαιρισμού-φθοράς. 2 Quote
andrpyro_TSi Posted January 12, 2019 Report Posted January 12, 2019 Καλησπέρα σας, ρίξτε μια ματιά στα συνεμπλοκ. Σε Golf VII έχει θέμα στα συνεμπλοκ των εμπρόσθιων ψαλιδιών. Εάν βάλετε λίγο γράσο ο θόρυβος σταματάει για κανένα 3 μηνο και μετά τα ίδια. Quote