MIMAKOS74 Posted January 10, 2019 Report Posted January 10, 2019 Καλημέρα σας.Έκανα μια ερώτηση για επαναφορά χρώματος στην εταιρεία crystal clear.Το αμάξι μου είναι ένα passat tsi του 2009.Έχει πιάσει μικρές πιτσιλες από χρώμα λόγω ναυστάθμου και αράχνη σε όλο το αυτοκίνητο.Μου ζήτησαν 400 ευρώ μαζί με ξεθαμπωμα φαναριών σε εργασία 3 ημερών.Έχει κάποιος άποψη? Quote
nikdev Posted January 10, 2019 Report Posted January 10, 2019 Κάθε αυτοκίνητο είναι διαφορετικό και κοστολογείται διαφορετικά η εργασία, ειδικά αν δεν βάλεις και καμιά φωτογραφία πως να σου πει κάποιος ? Quote
TASOS M, Posted January 10, 2019 Report Posted January 10, 2019 13 hours ago , MIMAKOS74 said: Καλημέρα σας.Έκανα μια ερώτηση για επαναφορά χρώματος στην εταιρεία crystal clear.Το αμάξι μου είναι ένα passat tsi του 2009.Έχει πιάσει μικρές πιτσιλες από χρώμα λόγω ναυστάθμου και αράχνη σε όλο το αυτοκίνητο.Μου ζήτησαν 400 ευρώ μαζί με ξεθαμπωμα φαναριών σε εργασία 3 ημερών.Έχει κάποιος άποψη? Τι δουλειά έχει το αμάξι στις δεξαμενές και στο synchrolift; Να το αφήνεις μπροστά στη ΜΕΚ. Quote