vtsotras Posted August 2, 2019 Report Posted August 2, 2019 Καλημέρα παιδιά κ καλό μήνα . Έχω ένα polo 1.4 90 ps DSG και την προηγούμενη εβδομάδα χάλασε το δυναμό. Λόγω απαγορευμένης τιμής στο καινούργιο 700 + ευρώ εβαλα ένα μεταχειρισμένο . Το θέμα μου είναι ότι από εκείνη την ημέρα έχω την εντύπωση ότι έχω αυξημένη κατανάλωση . Είναι δυνατόν να συμβαίνει αυτό η είναι η ιδέα μου . Κάθε γνώμη οποίος γνωρίζει ευπρόσδεκτη !! Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Quote
vtsotras Posted August 2, 2019 Author Report Posted August 2, 2019 Ξέχασα να αναφέρω ότι είναι πετρέλαιο ! Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Quote
OMINUS Posted August 4, 2019 Report Posted August 4, 2019 Μήπως είναι όντως η ιδέα σου?? Και η κατανάλωση οφείλετε κάπου αλλού??? Quote
turbomaniac Posted August 4, 2019 Report Posted August 4, 2019 Μετρειστε την κατανάλωση για να σιγουρευτειτε. Λογικά δεν έχει σχέση με το Δυναμό, εκτός αν τα μαστοριά ξέχασαν να συνδέσουν τίποτα. Αν σιγουρευτείτε ότι πράγματι καίει παραπάνω πηγαίνετε εκεί που σας αλλάξανε το Δυναμό και πείτε τους να βρουν γιατί καιει Sent from my ASUS_X00HD using Tapatalk Quote
vtsotras Posted August 4, 2019 Author Report Posted August 4, 2019 Θα το πάω σε έναν ηλεκτρολόγο να δω τι παίζει !! Λογικά δεν πρέπει να είναι από το δυναμό!!Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Quote
turbomaniac Posted August 4, 2019 Report Posted August 4, 2019 Να το πας εκεί που αλλάξανε το ΔυναμόSent from my ASUS_X00HD using Tapatalk Quote