michael_salonika88 Posted January 25, 2020 Report Posted January 25, 2020 Καλησπέρα στην ομάδα από Θεσσαλονίκη με Polo 6N semi restored με γνήσια parts τα περισσότερα από Γερμανία και μετά από κεραμική προστασία. Αναλυτικά: - Καινουρια γνήσια φλας - Καινουριοι γνήσιοι εμπρός φανοι- Γνήσιοι προφυλακτήρες μπρος/πίσω από 16V/GTI- Ανακατασκευή κρεμαγιέρας - Ανακατασκευή σασμάν - Καινούριος γνήσιος καθρέπτης συνοδηγού - Καινουρια γνήσια εσωτερικά χερούλια εμπρός - Ανακατασκευή μύλων εμπρός κλειδαριων- Καινούριο γνησιο glove box - Ανακατασκευή μίζας - Καινουρια γνήσια λάστιχα εμπρός πορτών εσωτερικά - Καινουρια λάστιχα εσωτερικά πόρτας (τσόχα)- Καινούριοι γνήσιοι εμπρός - πίσω λασπωτηρες - Καινούριος ουρανός εσωτερικά - Καινουριοι γνήσιοι διακόπτες παραθύρων- Καινουρια γνήσια μάσκα εμπρός - Το αμάξι βάφτηκε και περάστηκε κεραμικό της CarPro το professional - Βιολογικός καθαρισμός - Καινουρια γνήσια ζώνη οδηγού - Καινουρια οστηρια ΙΝΑ - Καινουρια αμορτισερ Kayaba Excel G- Καινουρια φλάντζα στροφάλου - Καινουρια γνήσια πολλαπλή εισαγωγή - Επιδιόρθωση φωτισμού κονσόλας (συχνό πρόβλημα σε 6Ν)- Καινούριος πολλαπλασιαστής Bosch- Καινουρια μπαταρία Varta - Καινουρια εμπρός ψαλίδια - Καινούριο μεσαίο ελευθερας- Επιδιόρθωση σπασμένου κουμπιού χιλιομετρητη - Καινουρια γνήσια κεντρική κονσόλα - Καινουρια ηχεία εμπρός Pioneer- Αλλαγή λαδιών Castrol full synthetic 5 - 40 και φίλτρο βενζίνης, λαδιών, αέρα και καμπίνας πριν μια εβδομάδα - Καινούριο εσωτερικό βεντιλατερ- Καινουρια ασφάλεια βεντιλατερ - Καινουρια λάστιχα Bridgestone Turqnza- Γνήσια θήκη κασετών Και πολλά ακόμα που δεν θυμάμαι. Συγγνώμη για το μακροσκελές κείμενο Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Quote
michael_salonika88 Posted January 25, 2020 Author Report Posted January 25, 2020 Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Quote
nikdev Posted January 26, 2020 Report Posted January 26, 2020 Εξαιρετικο το Polaki!Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Quote
michael_salonika88 Posted January 26, 2020 Author Report Posted January 26, 2020 Ευχαριστώ παίδες!!Sent from my iPhone using Tapatalk Quote
nikdev Posted January 26, 2020 Report Posted January 26, 2020 (edited) Δες και (αν αντέχεις και έχεις όρεξη) γι΄αλλαγή: Θερμοστάτη Φούσκα Ψυκτικό μέσο Καθάρισμα Ψυγείου με χημικό ή αλλαγή του καλύτερα Ψυγείο Καλοριφέρ Αντλία Λαδιού Αντλία Νερού Αντλία Καυσίμου Ιμάντες όλους Έλεγχος Δυναμό Αισθητήρα Ψυκτικού Μέσου και ψυχρής εκκίνησης Υγρά υδραυλικού Silent block εμπρός ψαλιδιών Silent μπλοκ αντιστρεπτικών μπρος πίσω Αλλαγή μπαράκια ζαμφόρ μπρος πίσω Έλεγχος ρουλεμάν τροχών Μόνωση τούνελ Μόνωση πίσω στο καζανάκι της εξάτμισης Πλαστικές μονώσεις σασί Silent block εξάτμισης Λάστιχα στις πόρτες πορτ παγκάζ Λάστιχα σασί Μοκέτα εσωτερικά Μονώσεις αρμών και κολλήσεις Σταματάω γιατί όλο και κάτι μου έρχεται στο μυαλό.. Edited January 26, 2020 by nikdev 1 Quote
michael_salonika88 Posted January 26, 2020 Author Report Posted January 26, 2020 Δες και (αν αντέχεις και έχεις όρεξη) γι΄αλλαγή: Θερμοστάτη Φούσκα Ψυκτικό μέσο Καθάρισμα Ψυγείου με χημικό ή αλλαγή του καλύτερα Ψυγείο Καλοριφέρ Βεντιλατέρ καλοριφέρ Αντλία Λαδιού Αντλία Νερού Αντλία Καυσίμου Ιμάντες όλους Έλεγχος Δυναμό Αισθητήρα Ψυκτικού Μέσου και ψυχρής εκκίνησης Υγρά υδραυλικού Silent block εμπρός ψαλιδιών Silent μπλοκ αντιστρεπτικών μπρος πίσω Αλλαγή μπαράκια ζαμφόρ μπρος πίσω Έλεγχος ρουλεμάν τροχών Μόνωση τούνελ Μόνωση πίσω στο καζανάκι της εξάτμισης Πλαστικές μονώσεις σασί Silent block εξάτμισης Λάστιχα στις πόρτες πορτ παγκάζ Λάστιχα σασί Μοκέτα εσωτερικά Μονώσεις αρμών και κολλήσεις Σταματάω γιατί όλο και κάτι μου έρχεται στο μυαλό.. Έχουν ελεγχθεί και ότι χρειάστηκε αλλαγή τα έκανα! Sent from my iPhone using Tapatalk Quote
nikdev Posted January 26, 2020 Report Posted January 26, 2020 Τι άλλαξες από περιέργεια για πες, το βεντιλατέρ το είδα Quote
michael_salonika88 Posted January 26, 2020 Author Report Posted January 26, 2020 Τι άλλαξες από περιέργεια για πες, το βεντιλατέρ το είδα Όσα προανέφερα. Όσο για αυτά που είπες όλα ελέγχθηκαν και δεν χρειάστηκαν αλλαγή πέρα από τα υγρά. Γενικά σε κάθε σέρβις ελέγχονται πλέον. Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Quote
nikdev Posted January 26, 2020 Report Posted January 26, 2020 (edited) Θερμοστάτη - Ψυγείο - αντλίες νερού λαδιού δες τα αργότερα γι΄αλλαγή, αν μπορέσεις Edited January 26, 2020 by nikdev Quote
michael_salonika88 Posted January 26, 2020 Author Report Posted January 26, 2020 Θερμοστάτη - Ψυγείο δες τα αργότερα γι΄αλλαγή, αν μπορέσειςΘερμοστάτη άλλαξα πριν μήνες. Το ψυγείο ακόμα δεν δείχνει σημάδια....Sent from my iPhone using Tapatalk Quote
Kostas_Tr Posted January 27, 2020 Report Posted January 27, 2020 πολύ ωραίο φίλε μου!!! μπράβο! πόσο πήγε το μαλλί ;; 1 Quote
michael_salonika88 Posted January 27, 2020 Author Report Posted January 27, 2020 πολύ ωραίο φίλε μου!!! μπράβο! πόσο πήγε το μαλλί ;; Πολλά......άμα στα γράφω ένα ένα θα χάσω και εγώ την μπαλα Sent from my iPhone using Tapatalk Quote
Kostas_Tr Posted January 27, 2020 Report Posted January 27, 2020 Ε καλά όχι και ένα-ένα αυτό είναι καψόνι ένα σύνολο στο περίπου, καθαρά εγκυκλοπαιδικά Quote
michael_salonika88 Posted January 27, 2020 Author Report Posted January 27, 2020 Ε καλά όχι και ένα-ένα αυτό είναι καψόνι ένα σύνολο στο περίπου, καθαρά εγκυκλοπαιδικά4000+ όσα είδες γραμμένα. Υπόψιν έχω και άλλο αμάξι, είναι πρώτο χέρι το πόλο και το προορίζω για αντίκα σε 6 χρόνια Sent from my iPhone using Tapatalk Quote
Kostas_Tr Posted January 27, 2020 Report Posted January 27, 2020 φιλε μου μονο αντικα δεν το λες.. αυτο σε 6 χρονια θα ειναι καλυτερο απο τα καινουργια της αγορας! για μενα μπραβο σ εσενα και στον μαστορα που στο προσεξε και σου εκανε αυτη την ωραια δουλεια! 1 Quote
michael_salonika88 Posted January 27, 2020 Author Report Posted January 27, 2020 φιλε μου μονο αντικα δεν το λες.. αυτο σε 6 χρονια θα ειναι καλυτερο απο τα καινουργια της αγορας! για μενα μπραβο σ εσενα και στον μαστορα που στο προσεξε και σου εκανε αυτη την ωραια δουλεια!Σε ευχαριστώ αλλά χρειάστηκε πολύς κόπος και διάφοροι μάστορες Μηχανικός Φανοποιος Λαμαρίνας Κεραμική προστασία Ηλεκτρολόγος Ανταλλακτικά από eBay, ανακυκλωτηριο αυτοκινήτων, VW classic parts Γερμανίας, αντιπροσωπείαΓενικά η όλη διαδικασία πήρε δυο χρόνια Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Quote
nikolakis Posted January 27, 2020 Report Posted January 27, 2020 Ωραία δουλειά έχει γίνει..πολλά μπράβο.. Ζηλεύω την κεραμική προστασία..να δω πότε θα μαζέψω λεφτά να την κάνω και εγώ.. 1 Quote
michael_salonika88 Posted January 27, 2020 Author Report Posted January 27, 2020 Ωραία δουλειά έχει γίνει..πολλά μπράβο.. Ζηλεύω την κεραμική προστασία..να δω πότε θα μαζέψω λεφτά να την κάνω και εγώ..Άστο απλά ξενοιαζεις και να φανταστείς έχω κλειστό πάρκινγκ πάλι. Ψάξε καλά τα κεραμικά γιατί λίγα τα δουλεύουν καλοί detailers. Εγώ έχω της CarPro το Professional Sent from my iPhone using Tapatalk Quote
nikolakis Posted January 28, 2020 Report Posted January 28, 2020 7 hours ago , michael_salonika88 said: Άστο απλά ξενοιαζεις και να φανταστείς έχω κλειστό πάρκινγκ πάλι. Ψάξε καλά τα κεραμικά γιατί λίγα τα δουλεύουν καλοί detailers. Εγώ έχω της CarPro το Professional Sent from my iPhone using Tapatalk Ναι το έχω ψάξει αρκετά, βέβαια η τιμή είναι σχεδόν ίση με το να το ξαναβάψεις 1,5 φορά (γύρω στα 1500 ευρώ για μόνιμη κεραμική προστασία), αλλά τα καλά πράγματα πληρώνονται.. Quote
michael_salonika88 Posted January 28, 2020 Author Report Posted January 28, 2020 Ναι το έχω ψάξει αρκετά, βέβαια η τιμή είναι σχεδόν ίση με το να το ξαναβάψεις 1,5 φορά (γύρω στα 1500 ευρώ για μόνιμη κεραμική προστασία), αλλά τα καλά πράγματα πληρώνονται.. Ποιος απατεώνας σου είπε 1500€ για κεραμική προστασία...;;;; certified detailer στην θεσσαλονίκη που είναι γνωστός ακόμα και στο εξωτερικό για την δουλειά του ένα ΚΑΛΟ κεραμικό έχει 600€. Στείλε μου σε pm αν θες ποιος είναι. Μόνιμη κεραμική προστασία ήταν της CarPro το immortal το οποίο έχει 3000€ και πήγε άπατο λόγο κόστους. Άκου 1500€ κεραμικό σε μέσο αυτοκίνητο..... Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Quote
gianniskar Posted January 29, 2020 Report Posted January 29, 2020 Καλησπέρα φίλε μου με 600€ πόσα χρόνια προστασίας? Εγώ έχω το αυτοκίνητο ένα χρόνο και λέω όταν χρειαστεί γυάλισμα στα 2+ να το κάνω γυάλισμα για αράχνη και κεραμικό.Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Quote
michael_salonika88 Posted January 29, 2020 Author Report Posted January 29, 2020 Καλησπέρα φίλε μου με 600€ πόσα χρόνια προστασίας? Εγώ έχω το αυτοκίνητο ένα χρόνο και λέω όταν χρειαστεί γυάλισμα στα 2+ να το κάνω γυάλισμα για αράχνη και κεραμικό. Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Καταρχάς αλοιφή κανεις για την αράχνη Μετά κανεις γυάλισμα Τέλος κεραμικό (ναι δεν κανεις κέρωμα όταν περνάς κεραμικό. Αν θες να κανεις τώρα την υπέρτατη περιποίηση πας για ΝτουκοχαρταρισμαΑλοιφήΓυάλισμα Κεραμικό Περίπου 4 χρόνια. Ανα 4 πλυσιματα περνάω το CarPro Elixir και κάθε χρόνο συντήρηση σε επαγγελματία με essence (είναι κάτι σαν αλοιφή για το κεραμικό) και μετά essence plus που είναι το γυάλισμα - ενίσχυση του κεραμικου. Με αυτόν τον τρόπο παρατείνεις +1 χρόνο το κεραμικό. Sent from my iPhone using Tapatalk Quote
gianniskar Posted January 29, 2020 Report Posted January 29, 2020 Ναι αυτό εννοούσα έχω ρίξει πολυ μελέτη τα ξέρω όλα τα στάδια του detailing.. ευχαριστώ! Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Quote