gianniskar Posted June 17, 2020 Report Share Posted June 17, 2020 Εγκατέστησα επιτέλους led! Είναι aftermarket και ήρθαν από Hong Kong και ειναι απίστευτα! Ολοκληρωμένη άποψη θα έχω το βράδυ. Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DubbeR_ChRoniS Posted June 24, 2020 Report Share Posted June 24, 2020 ποσα βραδια πρεπει να περασουν για να μας πεις εντυπωσεις? 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gianniskar Posted June 24, 2020 Author Report Share Posted June 24, 2020 Οι πρώτες εντυπώσεις είναι πολύ καλές καμία σχέση με πρίν απλά θα ήθελα να το συγκρίνω με το αμαροκ που έχει τα γνήσια λεντ ή μάλλον xenon ... Αύριο το πρωί θα πάω χωριό και θα ανεβάσω και σχετικές φωτογραφίες. Με τη μεγάλη σκάλα απλά γίνεται μέρα. Είδα κάποια βιντεάκια στο youtube όσο αναφορά τη ρύθμιση αλλά δεν διαπιστώθηκαν αποκλίσεις. Θα πάω βέβαια και σε επαγγελματία να το δει στο μηχάνημα. Φίλε Χρόνη αν θέλεις να τραβήξω κάτι συγκεκριμένο που σε ενδιαφέρει φωτό πες μου!Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
teo18480 Posted June 29, 2020 Report Share Posted June 29, 2020 Οι πρώτες εντυπώσεις είναι πολύ καλές καμία σχέση με πρίν απλά θα ήθελα να το συγκρίνω με το αμαροκ που έχει τα γνήσια λεντ ή μάλλον xenon ... Αύριο το πρωί θα πάω χωριό και θα ανεβάσω και σχετικές φωτογραφίες. Με τη μεγάλη σκάλα απλά γίνεται μέρα. Είδα κάποια βιντεάκια στο youtube όσο αναφορά τη ρύθμιση αλλά δεν διαπιστώθηκαν αποκλίσεις. Θα πάω βέβαια και σε επαγγελματία να το δει στο μηχάνημα. Φίλε Χρόνη αν θέλεις να τραβήξω κάτι συγκεκριμένο που σε ενδιαφέρει φωτό πες μου!Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΣτείλε φωτογραφίες από το χωριο φιλε. Μας ξεχασεςSent from my iPhone 8 using Tapatalk 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alextt Posted July 23, 2020 Report Share Posted July 23, 2020 Καλησπέρα ,επειδή ψάχνω και εγώ να τα αλλάξω ,ισχύει αυτό που μου είχες γράψει και στο αγγλικό forum? κόστος 600€+300€ τελωνείο ,αν ναι γιατί δεν έβαλες τα εργοστασιακά ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
balander Posted July 26, 2020 Report Share Posted July 26, 2020 Πανε ρωτα ποσο κανουν τα εργοστασιακα και θα σου λυθει η απορια... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gianniskar Posted July 26, 2020 Author Report Share Posted July 26, 2020 Φίλε μου τα εργοστασιακά βγαίνουν κοντά στα 2.500...Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
balander Posted December 3, 2020 Report Share Posted December 3, 2020 ξερει κανεις αν γνησια μεταχειρισμενα φαναρια led δουλευουν κατευθειαν στο αμαξι; ή πρεπει να γινει κανενας προγραμματισμος; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gianniskar Posted December 3, 2020 Author Report Share Posted December 3, 2020 Θέλει τα φανάρια κομπλέ με εγκεφάλους φύσες κτλ αισθητήρες στο ψαλίδι μπρος και πίσω εγκέφαλο μέσα στη καμπίνα και προγραμματισμό.Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
balander Posted February 17, 2021 Report Share Posted February 17, 2021 βρηκα γνησια 200 ευρω. Αν τα βαλω, δεν θα αναβουν καν; Δεν με ενδιαφερει αν στριβουν ή οχι. Η θελουν προγραμματισμο; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gianniskar Posted February 17, 2021 Author Report Share Posted February 17, 2021 Ναι θέλουν πολλά πράγματα δε θα δουλέψουνΣτάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
balander Posted March 13, 2021 Report Share Posted March 13, 2021 Τα πηρα και εγω απο πολωνια! περιμενω, για να δουμε! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
balander Posted March 14, 2021 Report Share Posted March 14, 2021 Να βγάλω μπαταρία πριν τα βάλω; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gianniskar Posted March 14, 2021 Author Report Share Posted March 14, 2021 ΟχιΣτάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
teo18480 Posted March 14, 2021 Report Share Posted March 14, 2021 https://www.ebay.com/itm/Projectors-Dual-Drl-Bar-LED-Sequential-Headlights-for-10-13-Golf-MK6-/313441604438?_trksid=p2349624.m46890.l49292Αυτά δλδ για το mk6 κανουν;;Sent from my iPhone using Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gianniskar Posted March 15, 2021 Author Report Share Posted March 15, 2021 Αυτά είναι για golfΣτάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
teo18480 Posted March 15, 2021 Report Share Posted March 15, 2021 Ναι εχω ενα mk6 golf plus. Θα δουλεψουν αυτα στο δικο μου;Sent from my iPhone using Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gianniskar Posted March 15, 2021 Author Report Share Posted March 15, 2021 Ρώτα τον πωλητή!Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
teo18480 Posted March 15, 2021 Report Share Posted March 15, 2021 Προκειμένου να πουλήσουν αυτοι σιγα να μην σου δωσει αξιολογη απαντηση...Sent from my iPhone using Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
balander Posted March 18, 2021 Report Share Posted March 18, 2021 Όντως. Εμένα μου τα μασάει. Δεν έχει στοκ Πολωνία αν και τα πόστα από εκεί και τώρα μου λέει έχω το silver Πολωνία και του λέω στείλτο και δεν απάντησε. Κοροϊδία Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giannis Ds Posted March 18, 2021 Report Share Posted March 18, 2021 Απο πολωνία με dpd έδειχνε οτι δεν δινει tracking.. εσένα σου έδωσαν @balander ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
balander Posted March 18, 2021 Report Share Posted March 18, 2021 Δεν τα στέλνει καν. Τον έστειλα μήνυμα μια λέει ναι ναι μια λέει δεν έχει στοκ και έχει το άλλο χρώμα που δεν παραγγειλα εγώ και του λέω δεν πειράζει στείλε το άλλο χρώμα και δεν απαντάει. Από ότι καταλαβαίνω δεν έχει καν στοκ Πολωνία και τα βάζει για ξεκαρφωμα. Στο τέλος θα τον βρίσω. 4 μέρες ακόμα περιμένω και αν δεν στείλει γίνεται refund αυτόματα Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giannis Ds Posted March 18, 2021 Report Share Posted March 18, 2021 Νομίζω είσαι καλυμμένος από το website/marketplace αν δε συμμορφωθεί. Πολύ περίεργα αυτά που σου λέει γιατί είναι τουλάχιστον μήνας που δεν έχει στοκ σε αυτά με το ασημί φιλέτο, οπότε είναι κουλό να θέλει να πουλήσει και να μην το δείχνει στο store. anyway ελπίζω να πάει καλά η υπόθεση Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
balander Posted March 19, 2021 Report Share Posted March 19, 2021 Τώρα μου είπε πως είναι στο τελωνειο Πολωνία και θα μου το στείλει όταν απελευθερωθεί....... Για να δούμε Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
balander Posted April 20, 2021 Report Share Posted April 20, 2021 Θέλουν ρυθμισμα; Σήμερα μου τα έστειλε από Πολωνία Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...