Jump to content
Slate Blackcurrant Watermelon Strawberry Orange Banana Apple Emerald Chocolate Marble
Slate Blackcurrant Watermelon Strawberry Orange Banana Apple Emerald Chocolate Marble

Gianni$

Members
 • Content Count

  238
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  8

Gianni$ last won the day on August 18

Gianni$ had the most liked content!

Community Reputation

116 Excellent

About Gianni$

 • Rank
  VWClub Member

User Information

 • Gender
  Male | Άνδρας
 • Δήμος
  Δεν έχει οριστεί
 • Νομός
  Βοιωτίας

Other Info

 • Car Type
  T-Roc

Recent Profile Visitors

325 profile views
 1. Μόνο εάν χωράς. Εγώ όταν κοιτούσα για αγορά νέου οχήματος μπαίνω στο t cross συνοδηγός ρυθμίζω κάθισμα και όταν πάω πίσω για να βγω τραβούσα το πόδι από το παντελόνι.. True story ύψος 1,75
 2. Ρε σεις δεν μπήκα στην διαδικασία να συγκρίνω ούτε το T roc ούτε να κατακρίνω το VWTiguan Allspace 2.0 TDI Biturbo 240HP DSG7 R-Line 7seater. Κακώς μεν ασχολήθηκα αλλά δεν καταλαβαίνω το λόγο του να ασχολείτε κάποιος τόσο μανιωδώς με νούμερα, πράξεις, υπολογισμούς, φωτογραφίες και εάν σωρό άλλες παραμέτρους από το πολύ απλό. Ένα όμορφο ταξίδι μια ωραία στριφτερη βόλτα κα. Εάν κάποιον τον απασχολεί τόσο πολύ η κατανάλωση επιλέγει αντίστοιχα τι αντέχει η τσέπη του να κινείται. Τα παραδείγματα τα έφερα γιατί λίγο πολύ όλοι έχουμε πλέον υπολογιστές ταξιδιού και άλλα τζιτζιμπλικια και ξέρουμε πόσες παρλαπιπες δείχνουν συχνά πυκνά. Χαρείτε την ζωή γιατί είναι μικρή και όλα τα άλλα να χαμε να λέγαμε. Καλή συνέχεια σε όλους!
 3. Η ΜΩΤ ταχύτητα αντιπροσωπεύει αυτό ακριβώς που λέει καθώς επίσης και Μέση Ταχύτητα κίνησης. Το εάν εσύ πάτησες στα 194 στιγμιαία αυτό σίγουρα σου αύξησε προσωρινά τη ΜΩΤ αλλά μιλάμε για πολύ μικρά νούμερα. Όταν κάνω ένα ταξίδι μία φορά το μήνα για 250 χλμ ακολουθώ επαρχιακό δρόμο (Κάζα) και μετά βγαίνω εθνική για τα υπόλοιπα 170χλμ. Στη Κάζα λοιπόν τα νούμερα είναι χαμηλά (χαλαρή οδήγηση κουβεντούλα κλπ) και της Μέσης κατάλωσης αλλά και της ΜΩΤ. Όταν όμως πατάω εθνική κλειδώνω με το ACC 140 με 6η και μένω εκεί. Στο τέλος της διαδρομής κάνοντας τη σούμα δεν θα δεις ποτέ ΜΩΤ 130 ούτε κατανάλωση 6,5lt/h που μπορεί να βλέπεις σταδιακά στην εθνική και ανάλογα το τερέν. Βλέπεις αντίστοιχα νούμερα του Μέσου όρου και αυτό είναι το φυσιολογικό να συμβαίνει. Επίσης εάν μετά από χρήση μισής ώρας αφήσεις το όχημα σου 1ώρα στο ρελαντί (σου περιγράφω λίγο τις στάσεις που αναφέρεις) αυτό θα σου δείξει ΜΩΚ κάτω από 1 που θα καίει στο ρελαντί; Προφανώς και όχι. Άρα λοιπόν παίζει ρόλο το τερέν και οι συνθήκες οδήγησης για να βγει η ΜΩΤ και ΜΩΚ συνολικά και ναι όσο και εντυπωσιακό να σου φαίνεται το T-ROV 1.500CC στην ευθεία των Μεγάρων με 4 άτομα, κλειδωμένο το ACC στα 140, 6ή ταχύτητα και στροφές 2900 θα δεις να σου φέρνει στο trip και 3,9lt/h και ας μην έχω εμμονή να το έχω σε φωτογραφίες. Όμως ξαναλέω εάν όλο το υπόλοιπο ταξίδι γράφει πάνω από 5,5 αυτές οι λίγες φορές των 3,9 θα επηρεάσουν ελάχιστα το Μέση κατανάλωση. Φιλικά πάντα!
 4. Καλημέρα, άποψη μου είναι πως εάν η 100άρα ήταν όντως 100άρα δεν θα μπορούσαμε να την χρησιμοποιούμε απροβλημάτιστα χωρίς ρύθμιση αφού τα απλά είναι ρυθμισμένα για 95 και εάν ελέγξεις τη τάπα θα βρεις ποια συνίσταται. Πιο καθαρή ίσως!
 5. Δες και uniroyal μήπως βγάζει κάτι που σε καλύπτει. Τίμια εταιρεία!
 6. Νομίζω πως η ΜΩΤ είναι ότι πιο αντιπροσωπευτικό για τον υπολογισμό κατανάλωσης. Όταν εγώ κινούμε με ΜΩΤ αυτή που περιγράφεις 9 στις 10 φορές γυρίζει δυκύλινδρο και η κατανάλωση που αναφέρει το δικό μου πέφτει και έως 3,9lt. Όμως όσα ταξίδια έχω κάνει προσπαθώντας να πιάσω την καλύτερη κατανάλωση κουράζομαι περισσότερο οδηγικά και θεωρώ ότι δεν αξίζει το κόπο.. Εάν ήθελα κάτι πιο οικονομικό θα το κοιτούσα εξαρχής. ΟΚ μία δύο φορές μετά γίνεται εμμονή όλο αυτό!
 7. Ρε συ, αφού εσύ παραπάνω προτείνεις καλό συνεργείο. Εσένα νομίζω πως ρωτά!
 8. Ευχαριστημένος για το T-ROC για την επιλογή των AMSOIL; Πόσα χλμ κρατάς τα λάδια σου; Έχεις δει καθόλου κατανάλωση με τα λάδια αυτά;
 9. Χάζεψα και τη σελίδα σου. ΜΠΡΑΒΟ σου για την υπομονή σου, τις γνώσεις αλλά και το μεράκι σου πάνω από όλα.
 10. Άχ αυτές οι κουκούλες... Έγώ έβαψα ουρανό και καπό από το πουθενά σκεπασμένο σε πυλωτή χωρίς ήλιο γιατί άναψε το βερνίκι. Το είχα ξαναγράψει και εδώ μέσα... ΜΑΚΡΥΑ από κουκούλες!
 11. Έχω ξεκινήσει κάτι μαιμουδιες.. θα επανέλθω εάν καταφέρω κάτι..
 12. Καλή σου μέρα, εφόσον έχεις πάρει την απόφαση σου ευνοείται το φτάνεις στο τέρμα απλά να σου παραθέσω την άποψη μου γιατί ήμουν ακριβώς στο ίδιο δίλημμα. Είχα το Polo 9n του 2004 για το οποίο άλλαξα και πιστόνια μετά από τρελή κατανάλωση λαδιού. Αυτό από μόνο του μαζί με 2 άλλες σοβαρές βλάβες στα 15 χρόνια που το είχα έφτασαν τα 2500€. Τα πιο πολλά που περιγράφεις είναι αναλώσιμα. Πχ πολλαπλασιαστές άλλαξα και εγώ μία φορά και μάλιστα 4 όχι 2, αμορτισέρ φούσκες το ίδιο. Αυτά ξαναλέω είναι όλα αναλώσιμα τα οποία είναι μέσα στο πρόγραμμα από φυσιολογική φθορά. Εγώ πριν ένα χρόνο έλεγα να πάρω καινούργιο Ιάπωνα αρκεί να μην ανοίγω καπό για βλάβες. Οι περισσότερες που περιγράφεις δεν είναι μηχανικές αρά επιφυλάσσομαι για το τι θα σου βγάλει και ο Ιάπωνας. Όταν λοιπόν διαπίστωσα ότι στη κατηγορία που έψαχνα δεν μου άρεσε κανένας Ιάπωνας έκατσα και σύγκρινα τιμές αναλωσίμων. Εάν έχεις τρόπο για περίπου ίδια οχήματα (πχ εάν έχεις golf σύγκρινε το με civic ίδιας χρονολογίας εννοείται) έλεγξε τιμές στα αναλώσιμα τους.. Θα κλάψεις.. Αυτά σε συνδυασμό με του ότι δεν μου άρεσε κάτι τη περίοδο που έψαχνα με επανέφεραν στο group. Φιλικά, καλή απόφαση!
 13. Καλημέρα στην ομάδα και καλή εβδομάδα. Έχει δοκιμάσει κανείς να τρέξει video clips από USB stick στη multimedia και να παίζουν;
×
×
 • Create New...