Foinx Posted July 19, 2022 Report Posted July 19, 2022 Καλησπέρα κοπέλια, Στο Golf 5, μου έχει χαλάσει ο τεμπέλης. Ενώ όταν ανεβαίνει κάνει το χαρακτηριστικό ήχο (κλακ, κλακ, κλακ, σαν σκαλιέρα) δεν κουμπώνει στην θέση που το αφήνω. Ξαναπέφτει και βασικά δεν κουμπώνει σε καμία θέση στο ύψος. Σκέφτηκα μην έχει σπάσει ή φύγει από την θέση της καμία ασφάλεια. Σκέφτομαι να το ανοίξω να δω αν μπορώ να το φτιάξω, αλλά πριν προχωρήσω θα ήθελα να δω αν το έχει αντιμετωπίσει κανείς άλλος και να μου δώσει σχετικές πληροφορίες. Ευχαριστώ για το χρόνο σας Quote
Nikos_voun Posted October 17 Report Posted October 17 Καλημέρα ! Το ίδιο πρόβλημα αντιμετωπίζω και εγώ ! Βρήκες κάποια λύση , ! Quote
nikdev Posted October 17 Report Posted October 17 Εχει γραναζακι στο πισω μερος στην ακρη. Αν τον ανοιξεις θα θες τα κομματια. Δες μηπως βρεις φτηνα εναν μεταχειρισμενο φθαρμενο να αλλαξεις μονο το καπακι με το καλυμμα με το καλο δικο σου (βγαινει). Στον τεμπελη, οταν ειναι στον αερα δεν στηριζομαστε πληρως (ολο το σωμα) γιατι σπαει. 1 Quote
Nikos_voun Posted October 17 Report Posted October 17 Ευχαριστώ πολύ ! Να ψάξω για μεταχειρισμένο δλδ , τπτ από eBay ? Δυστυχώς ο μικρός έκανε τρελές πάνω στον τεμπέλη. Quote