IoanK Posted January 9, 2023 Report Share Posted January 9, 2023 Όταν βρέχει πολύ κάποιες φορές παρατηρώ το πίσω αριστερά πατάκι να είναι μούσκεμα στο Golf μου (μοντ. 2009 - 5θυρο). Στις φωτογραφίες που επισυνάπτω φαίνεται το νερό όταν ανοίξω την πίσω πόρτα. Επίσης δοκίμασα να ρίχνω νερό με το λάστιχο από το ύψος της οροφής και όπως βλέπεται φαίνεται να περνάει μέσα. Τι μπορώ να κάνω; Επίσης έχω και βιντέακι Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
thodoris91 Posted January 10, 2023 Report Share Posted January 10, 2023 Φανοποιο θα έλεγα εγω Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gtse Posted January 11, 2023 Report Share Posted January 11, 2023 δοκιμασε να ριξεις νερο στο παραθυρο της πορτας και να δεις εαν βγένει το νερο απο εκει Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
IoanK Posted January 11, 2023 Author Report Share Posted January 11, 2023 On 10/1/2023 at 1:49 ΜΜ, thodoris91 said: Φανοποιο θα έλεγα εγω Μάλλον αυτό σκέφτομαι να κάνω. Θα μπορεί λες αυτός να βρει την λύση; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
IoanK Posted January 11, 2023 Author Report Share Posted January 11, 2023 5 hours ago , gtse said: δοκιμασε να ριξεις νερο στο παραθυρο της πορτας και να δεις εαν βγένει το νερο απο εκει Η δοκιμή που έκανα ήταν να βάλω το λαστιχο να τρέχει στην οροφή και έβγαλα τις φώτο και το βίντεο. Λες να δοκιμάσω με ανοιχτή πόρτα και να ρίχνω μόνο στο παράθυρο; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsompev Posted January 11, 2023 Report Share Posted January 11, 2023 Βγάλε φωτό το κάτω μέρος της πόρτας, να δεις αν έχει κοπεί το λάστιχο στεγανοποίησης. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...