Jump to content

tsompev

Members
  • Posts

    44
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    7

tsompev last won the day on April 25

tsompev had the most liked content!

About tsompev

User Information

  • Gender
    Male | Άνδρας
  • Δήμος
    Κεντρικής Μακεδονίας - Θεσσαλονίκης
  • Νομός
    Θεσσαλονίκης

Other Info

  • Car Type
    Passat CC

Recent Profile Visitors

2,186 profile views

tsompev's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

23

Reputation

  1. Τι γίνεται;;;;; Ο αριθμός συνεχώς μεγαλώνει. https://www.autoblog.gr/2024/04/24/anakalountai-368-173-aftokinita-tis-vw-logo-ton-aerosakon-tis-takata-ta-12-417-stin-ellada/
  2. Ψάξε εδώ: https://vw.oempartsonline.com/ Εγώ βρήκα αυτό: https://vw.oempartsonline.com/v-2009-volkswagen-passat--komfort--2-0l-l4-gas/body--outside-mirrors
  3. Το γράφω από πάνω, είχε κάποιο θέμα με το πρωτόκολλο https
  4. Έχει να κάνει με το πρωτόκολλο https (Hypertext Transfer Protocol Secure), μάλλον δεν έχει ανανεωθεί ή κάτι τέτοιο και φαίνεται να μη είναι Secure η ιστοσελίδα. Καμιά ανησυχία, όλα καλά.
  5. Μέσα στη πόλη έχει μεγάλη κατανάλωση, σε σχέση πάντα με τα νέα αυτοκίνητα. Τώρα σε ότι αφορά το euro4 και 2034, αντιλαμβάνεσαι ότι το 2034 το αυτοκίνητο θα είναι 25 χρόνων, θα το αλλάξεις έτσι κι αλλιώς. Έχω το ίδιο (με περίπου 110.000 χιλιόμετρα), δεν έχω αντιμετωπίσει κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα και μάλιστα επειδή κάνω κοντά στα 7.000 χιλιόμετρα το χρόνο το πάω για σέρβις στους 18 μήνες και όχι στους 12.
  6. Δεν νομίζω ότι μπορούν να βγούν, ο καθαρισμός γίνεται με βούρτσα που προσαρμόζεται σε δράπανο και μετά αν έχει ψεκαστεί πολύ καθαριστικό, απορροφάται το υγρό με ειδική σκούπα. Αν το υγρό είναι λίγο (όπως στη δική σου περίπτωση) σκουπίζεται με πετσέτα μικροϊνών και το αφήνουν με ανοιχτές πόρτες για να στεγνώσει. Βασικά με μια βούρτσα, δράπανο και ένα καθαριστικό APC (All Purpose Cleaner) μπορείς να το κάνεις μόνο σου άνετα.
  7. Πριν ένα μήνα, αγόρασα από temu ψεκαστήρα προπιέσεως 2lt και κάνει μια χαρά τη δουλειά του (κάνει αφρό με το ιδικό στόμιο), καθάρισα την μηχανή. Σε ότι αφορά τα πινέλα, για εσωτερικό, έχω αγοράσει εδώ και χρόνια από banggood τα κλασικά μαλακά και είναι πάρα πολύ καλά. Για μαρσπιέδες και τη μηχανή είχα αγοράσει από lidl ένα σετ από βούρτσες (στρογγυλές και μη) που προορίζονταν για βάψιμο, αλλά μια χαρά κάνουν και για καθάρισμα, μηχανής, ζαντών κτλ. Μην δίνεις τζάμπα τα λεφτά σου σε επώνυμα προϊόντα, όταν ίδια προϊόντα noname από Κίνα κοστίζουν πολύ λιγότερο. Καθαριστικό: να πάρεις ένα APC (All Purpose Cleaner) το οποίο και θα αραιώσεις ανάλογα τη βρομιά που θέλεις να βγάλεις. Έχω το Green Star της Koch-Chemie και για το εσωτερικό το αραιώνω 1 προς 20, μιας και το καθαρίζω κάθε 4 μήνες. Για τη μηχανή 1 προς 10 κτλ.
  8. Καλή χρονιά με υγεία και ευτυχία, σε όλους.
  9. Koch chemie είναι καταπληκτική εταιρία, Γερμανική. Έχει τα πάντα και τα περισσότερα από τα προϊόντα της παίρνουν μεγάλες αραιώσεις. https://www.skroutz.gr/search?keyphrase=Koch+chemie https://www.koch-chemie.com/en/
  10. Το πρώτο, το κίτρινο pad είναι για το compound και η γούνα για το polish. Μετά θέλει και κερί ή την νέα μόδα κεραμική. Σε ότι αφορά τα βουρτσάκια, είχα πάρει ένα κουτί με 4 μέσα, από Κίνα, με σκληρή τρίχα και από Ελλάδα πείρα της Κ2 το άσπρο με μαλακή τρίχα. Κατέληξα να χρησιμοποιώ το Κ2 μόνο. Θέλει ελάχιστη πίεση πάνω στα πατάκια, εγώ με αυτό καθαρίζω και εσωτερικά το δάπεδο του αυτοκινήτου. Για καθαριστικό χρησιμοποιώ το green star της koch chemie, αραιωμένο 1 προς 20.
  11. Ωραίο βίντεο, πρώτη φορά βλέπω να χρησιμοποιούν πάστα σε αλοιφαδόρο.
  12. Το σκέφτομαι κι εγω, να αγοράσω αλοιφαδόρο, όχι για το κέρωμα, αλλά για να κάνω από την αρχή όλη τη διαδικασία της επαναφοράς χρώματος. Προσωπικά για κερί, εδώ και λίγα χρόνια χρησιμοποιώ το Fusso Coat 12 Months Wax Dark της soft99, λόγω της αντοχής του στο χρόνο. Φυσικά δεν αντέχει 12 μήνες, κάθε 6 μήνες το βάζω. Περίπου τέλος Οκτωβρίου και τέλος Απριλίου. Όμως δεν υπάρχει σε υγρή μορφή για αλοιφαδόρο.
  13. Ένα από τα πιο γνωστά και καλά συνεργεία vw group είναι ο Σιφναίος, στη Κάτω Τούμπα.
  14. Βγάλε φωτό το κάτω μέρος της πόρτας, να δεις αν έχει κοπεί το λάστιχο στεγανοποίησης.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.