nikos73gr Posted March 24 Report Share Posted March 24 Γεια σας! Ξέρει κάποιος εάν βάλω χαρακοτους η με τρύπες δίσκους θα έχω θόρυβο σε σχέση πάντα με τους απλούς? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
thodoris91 Posted March 24 Report Share Posted March 24 Τους διάτρητους ξέχασε τους είναι μάπα το καρπούζι, ραγίζουν ακόμα και των κορυφαίων κατασκευαστών...Χαρακτους που έβαλε ένας γνωστός σε clio έχει όντως θόρυβο Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gmis Posted March 27 Report Share Posted March 27 Καλημέρα και καλή εβδομάδα, Θοδωρή είχες κάποια εμπειρία με τρυπητούς δίσκους; Γιατί έχω brembo τρυπητούς μπρός πίσω εδώ και 70k και για την ώρα δε μου έχουν εμφανίσει κάτι. Αν μπορείς δώσε μας περισσότερα στοιχεία. Όσον αφορά τους χαρακτούς το πρόβλημα για μένα δεν είναι τόσο το ότι παίζει να σκούζουν, όσο ότι κάθε 20k θα θέλεις τακάκια γιατί τρίβεται περισσότερο το τακάκι περνώντας από την τομή. Φίλος με wilwood μπροστινά αυτό το πρόβλημα είχε. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
thodoris91 Posted March 27 Report Share Posted March 27 Είχα βάλει παλαιότερα Zimmerman τρυπητούς (όχι σε vag) και είχαν κάνει ραγισματα μεταξύ των οπών...ο μάστορας που μου τους είχε τοποθετήσει μου το είχε πει και δεν τον είχα ακούσει και την πάτησα Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...