Jump to content
OMINUS

ΤΈΛΟΣ η vw Φιλοσιδης με την kosmocar.

Recommended Posts

https://www.newsauto.gr/news/kosmocar-lixi-sinergasias-me-simantiko-exousiodotimeno-sinergati/

ΥΓ

Για αυτό μου ήρθε μήνυμα πρίν από μερικές εβδομάδες ότι το κατάστημα στην λεωφόρο Αθηνών κλείνει...

9 hours ago , nikoskallithea said:

Κρίμα απο τους καλύτερους, ίσως ο καλύτερος 

Όντως καλό συνεργείο, και αρκετα εξυπηρετική μπορώ να πω..

Καλημέρα, γνωρίζουμε γιατί σταμάτησε η συνεργασία; Κρίμα.

Από εκεί αγόρασα το 6ρι γκολφ μου. είχα και 10% στα ανταλλακτικά, έτσι σαν ασπιρίνη... Είχε πάντα διαθέσιμο ό,τι αυθεντικό έψαχνα και δεν γίνονταν λάθη, τελευταία φορά είχα παραγγείλει και αγοράσει τον πίσω προφυλακτήρα του r-line. Χωρίς να έχω κωδικό αμαξώματος (έχω το highline) η γάτα στα ανταλλακτικά το βρήκε χωρίς να κάνει λάθος στην παραγγελία του diffuser (ο ίδιος προφυλακτήρας μπαίνει στο r με άλλο diffuser).

Γενικά οι τιμές των ανταλλακτικών είναι ίδιες σε όλα τα συνεργαζόμενα με κοσμοκαρ; Πχ η Καρεντα Αργυρούπολης έχει ίδιες τιμές ανταλλακτικών με το Γρατσία;

Απρόσμενο αλλά αναμενόμενο γεγονός. Από το 2011 εώς πριν δεκαπέντε μέρες ακριβώς,(13 χρόνια)  επισκεπτόμουν  αποκλειστικά το Φιλοσίδη για service (polo tsi 1.2 6r manual.

Μένω  δέκα δρόμους παραδίπλα  από το κατάστημά του.

Αφού έφτασα στο αμήν από την κοροιδία τους , επέλεξα άλλο συνεργείο για μεγάλο service συμπεριλαμβανομένης καδένας.

Μόλις το οδήγησε η γυναίκα μου, στα πρώτα χίλια μέτρα  με πήρε τηλέφωνο μήπως παραλάβαμε  κάποιου άλλου πελάτη το αυτοκινήτο , διότι δεν πίστευε

τον αθόρυβο κινητήρα .( 10 χρόνια είχαμε να ακούσουμε τόσο αθόρυβο κινητήρα) .Εάν δείτε το βιβλίο συντήρησης , το τί έχει αλλαχτεί τόσα χρόνια μέσα

σε αυτό το κατάστημα  ........( μια περιουσία.)

Δεν τον λυπάμαι καθόλου.

Σήμερα μου ήρθε το εξής από vw.

Αγαπητέ πελάτη,

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για τη λήξη της συνεργασίας της εταιρείας KOSMOCAR Α.Ε., Επίσημου Εισαγωγέα των αυτοκινήτων Volkswagen, & Volkswagen Επαγγελματικά Οχήματα στην Ελλάδα, με τον Εξουσιοδοτημένο Έμπορο και Συνεργάτη Service Volkswagen και Volkswagen Επαγγελματικά Οχήματα «ΑΦΟΙ ΦΙΛΟΣΙΔΗ Α.Ε.», με έδρα στον Βύρωνα Αττικής.

Η Kosmocar επιθυμεί να ευχαριστήσει τους μετόχους και τα στελέχη της «ΑΦΟΙ ΦΙΛΟΣΙΔΗ Α.Ε.» για τη μακρόχρονη συνεργασία και να τους ευχηθεί κάθε επιτυχία στα μελλοντικά επαγγελματικά τους σχέδια.

Παράλληλα, η KOSMOCAR Α.Ε., καλωσορίζει την εταιρεία ΚΟΙΛΑΚΟΣ Ε.Π.Ε. στο δίκτυο των Εξουσιοδοτημένων Συνεργατών Volkswagen Service.

Στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις της στην Λ. Συγγρού 328-330 στην Καλλιθέα, η ΚΟΙΛΑΚΟΣ Ε.Π.Ε με 45 χρόνια δραστηριοποίησης στον χώρο του αυτοκινήτου και με πολύχρονη εμπειρία και τεχνογνωσία στο Volkswagen Group, εγγυάται την άψογη εξυπηρέτηση των πελατών Volkswagen, παρέχοντας κορυφαίες After Sales υπηρεσίες συντήρησης, επισκευής και φανοποιείας/βαφής, σύμφωνα με τα υψηλά πρότυπα και τις προδιαγραφές της Volkswagen.

Για αναλυτικότερες πληροφορίες και στοιχεία επικοινωνίας με το δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Εμπόρων και Συνεργατών Service Volkswagen και Volkswagen Επαγγελματικά Οχήματα παρακαλούμε πολύ πατήστε εδώ.

Φιλικά,

Η ομάδα της Volkswagen