Σπύρος Posted December 26, 2004 Report Posted December 26, 2004 Από έναν κολητό μου ο οποίος έγινε και αυτός πρόσφατα μέλος. Quote
silver angel Posted December 26, 2004 Report Posted December 26, 2004 (edited) ψάχνοντας απεγνωσμένα για ένα ελληνικό vwclub στο net, βρήκα μέσα από το 206club τη διεύθυνση. Edited December 26, 2004 by silver angel Quote
Spy Posted December 26, 2004 Report Posted December 26, 2004 Σε κάποια μηχανή αναζήτησης. Μάλλον στο www.altavista.com αν θυμάμαι καλά... Quote
vwpolo16v Posted December 28, 2004 Report Posted December 28, 2004 Το ανάκαλυψα τυχαία μέσω το Google καθώς έψαχνα foto απο τουμπανιασμένα polo και clubs του εξωτερικού... Quote
JETRING Posted December 28, 2004 Report Posted December 28, 2004 ego ida kollimeno pano se ena xiliari polo kokkino to opoio den kserume ti exi apogini , egine grigoro? den kserume akoma .......... plaka kano apo ton filo mu ton onireum pu mallon den exi ksanagrafti akoma Quote
PAGOURISTAS Posted December 28, 2004 Report Posted December 28, 2004 ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ AUTOEXELIXIS. Quote
nikosstr Posted December 28, 2004 Report Posted December 28, 2004 Στο in.gr το βρήκα τυχαία. Με παίδεψε όμως. Νίκος Quote
Guest nt7561 Posted December 28, 2004 Report Posted December 28, 2004 Το ανάκαλυψα τυχαία μέσω το Google καθώς έψαχνα foto απο τουμπανιασμένα polo και clubs του εξωτερικού... ← Κι εγώ το ίδιο. Εψαχνα να βρω bodykit για το κουκλί!! Quote
M.G. Posted December 29, 2004 Report Posted December 29, 2004 εγω εψαχνα για αρκετο καιρο να βρω ενα ελληνικο club αλλα δεν εβρησκα κατι και εμπαινα σε ξενα οσπου μια μερα στην δουλεια ειδα το αυτοκολλητο σε ενα ασημι golf 4 στην φιλαδελφια απεναντι απο την ρενο πιανου να ειναι αυτο να του παω και δωρακι;;;;; Quote
Guest stel-th Posted December 31, 2004 Report Posted December 31, 2004 Απο ενα πολυ καλο φιλο και μανιακο vw-ακια (crismk2) που μου ειχε "γαζωσει" τα αυτια εδω και 2 χρονια με το οτι πρεπει να μαζευτουμε ολοι οι vw-ακιδες και να κανουμε μια μεγαλη παρεα. μια μερα μου ειπε για το vwclub και να μαι και εγω... Quote
Quasar Posted January 5, 2005 Report Posted January 5, 2005 ¶ντε ρε παιδιά για σάς που σας δώσανε καρτούλες στο δρόμο ή τις βρήκατε στο αμάξι σας γράφτε εδώ να δούμε και ποιός σας τις έδωσε να χαρούμε... Ή να κάνουμε ένα καινούριο Post για αυτό? Quote
doggy Posted January 7, 2005 Author Report Posted January 7, 2005 Quasar δεν νομίζω να υπάρχει λόγος ωρέ να το ανοίξουμε και αυτό σε topic... ούτως ή άλλως συνήθως σε παρκαρισμένα τις αφήνουμε όλοι Quote
Van Gerokost Posted January 8, 2005 Report Posted January 8, 2005 Το καλοκαίρι, σε ένα meeting του Seat Club, και απο τον Αντρέα (pappoulis). Quote
nikkosnet Posted January 8, 2005 Report Posted January 8, 2005 ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ AUTOEXELIXIS. ← ....τα αποτελεσματα της προσπαθειας των παιδιων που εστησαν το περιπτερο, και της βαβουρας που καναμε ολοι μαζι Το καλοκαίρι, σε ένα meeting του Seat Club, και απο τον Αντρέα (pappoulis). ← .....Χμμ γινομαστε αντικειμενο συζητησης και .....τρομου στα αλλα clubs Quote
giannispolo Posted January 9, 2005 Report Posted January 9, 2005 ειχα παει στην powerchips και ετυχε να υπαρχει ενα golf τεσσαρι με το αυτοκολλητο του club. θα το κανω και εγω για διαφημιση.. Quote
Guest Stoilas Posted January 9, 2005 Report Posted January 9, 2005 ειχα παει στην powerchips και ετυχε να υπαρχει ενα golf τεσσαρι με το αυτοκολλητο του club. θα το κανω και εγω για διαφημιση.. ← Εννοείται πως πρέπει να το κάνεις! Όλοι έχουμε! Την επόμενη Κυριακή στο Olympico να πάρεις από τον πρόεδρο! Quote
Spy Posted January 9, 2005 Report Posted January 9, 2005 ειχα παει στην powerchips και ετυχε να υπαρχει ενα golf τεσσαρι με το αυτοκολλητο του club. θα το κανω και εγω για διαφημιση.. ← Δεν έτυχε... Ο ¶γγελος με το μαύρο IV GTi ήταν Quote
Guest super sayian Posted January 9, 2005 Report Posted January 9, 2005 αυτος που ειναι ρε παδια?δε τον εχω δει Quote
Guest dahlback Posted January 10, 2005 Report Posted January 10, 2005 Καλησπέρα παίδες. Εγώ έμαθα το VW CLUB απο τον G60 junior, ξάδερφο του τότε G60, τον φίλτατο Μάκη. Οι παλαιότεροι θα τον γνωρίζουν. Quote
nikkosnet Posted January 10, 2005 Report Posted January 10, 2005 ειχα παει στην powerchips και ετυχε να υπαρχει ενα golf τεσσαρι με το αυτοκολλητο του club. θα το κανω και εγω για διαφημιση.. ← Ελα υπαρχει και για σενα ενα ....τιμημενο!!! Quote
Jim Posted January 10, 2005 Report Posted January 10, 2005 Είδα ένα λινκ στην υπογραφή κάποιου στο φόρουμ των 4Τ... και να 'μαι. Quote
CoastalBlue Posted January 11, 2005 Report Posted January 11, 2005 Είδα το αυτοκόλλητο του κλαμπ σε ένα ασημί 4αρι παρκαρισμένο στο χαλάνδρι στην μεσολογγίου έξω απο ροσονέρο καφέ και απέναντι απο το καφέ φέντι. Quote
tolias Posted January 13, 2005 Report Posted January 13, 2005 (edited) τυχαια απο καποιον εδω μεσα που εψαχνε να αγορασει λαδια για το GOLF του! Edited January 13, 2005 by tolias Quote