Jump to content
uv_reactive

Panel οργανων για Mk3

Recommended Posts

Υγεια και χαρα σε ολους B) Μπαινω κατευθειαν στο θεμα. Το golfακι μου ('92, 1.4) αντι για στροφομετρο εχει το γνωστο, μη εξαιρετεο κ καταραμενο αναλογικο ρολοι protest.gif Λογικα θα γινεται να αλλαχτει αλλα για original ανταλλακτικο δεν με βλεπω (βλεπε καρεντα) καθως τα euro2burn ειναι περιορισμενα :thumbsup: Που αλλου μπορω να κοιταξω για να βρω καποια λυση? Θα πρεπει να προσεξω κατι ιδιαιτερο? Ζηταω τα φωτα και την κατανοηση σας :thumbsup:

Link to comment
Share on other sites

Ψαξε μηπως βρεις καποιο μεταχειρισμενο σε μαντρα!

Αλλα και παλι, θα παιρνει εντολη απο τον εγκεφαλο για να δειχνει τις στροφες?

Δεν εχω ιδεα τι παιζει απο πλευρας εγκεφαλου, συμβατοτητας, τυχον αισθητηρων κλπ. Για αυτο το λογο ρωταω τι να προσεξω σε περιπτωση που γινεται η μετατροπη.

Link to comment
Share on other sites

από όσο βλέπω στο etka το panel με το στροφόμετρο και την δεύτερη ψηφιακή οθόνη πολλαπλών ενδείξεων έμπαινε και στο 1.4, άρα μάλλον δε θα έχεις πρόβλημα αν το δώσεις σε έναν καλό ηλεκτρολόγο.

Link to comment
Share on other sites

Oποτε ειναι πληρως εφικτο το εγχειρημα B) Οι μονοι που μενουν ειναι οι μαντραδες. Υπαρχει καποιος γνωστος στα υποψιν η παω ψαχνοντας? Για Αθηνα μιλαω παντα :thumbsup:

Link to comment
Share on other sites

Υγεια και χαρα σε ολους :D Μπαινω κατευθειαν στο θεμα. Το golfακι μου ('92, 1.4) αντι για στροφομετρο εχει το γνωστο, μη εξαιρετεο κ καταραμενο αναλογικο ρολοι protest.gif Λογικα θα γινεται να αλλαχτει αλλα για original ανταλλακτικο δεν με βλεπω (βλεπε καρεντα) καθως τα euro2burn ειναι περιορισμενα <_< Που αλλου μπορω να κοιταξω για να βρω καποια λυση? Θα πρεπει να προσεξω κατι ιδιαιτερο? Ζηταω τα φωτα και την κατανοηση σας B)

καλημερα φιλε μου μπαινει το αλλο καντραν και υπαρχουμ μεταχιρεισμενα πολα στη λιοσιον κανε μια βολτα και εαν το εχεις και προχειρα βαλει το δικο σου μπορεις να το δοκειμασεις κιολας ευκολο ειναι

Link to comment
Share on other sites

ο Δουκας στην ιερα οδο εχει οτι θες , εκει θα παω και εγω να παρω το δικο μου , τιμη απο 100 μεχρι 120 ευρο . αν σου πει παραπανω πηγαινε αλλου . Αυριο θα στου γραψω τα στοιχεια του .

Link to comment
Share on other sites

Απο δευτερα εχουμε τρεχαματα :D Σας ευχαριστω ολους για την βοηθεια σας <_< GTa__156 περιμενω στοιχεια για τον Δουκα πριν αρχισω το ψαξιμο σε Πατση, Λιοσιων κλπ. Αντε μπας κ δουμε κανα RPM και γουσταρουμε tongue.gif

Edited by uv_reactive
Link to comment
Share on other sites

Αν δεν κάνω λάθος το ίδιο cluster φoρούσαν Polo & Ibiza. Αν τα πράγματα έχουν έτσι θα ήθελα να ενημερώσω ότι πράγματι υπάρχει πληθώρα σε καταστήματα μεταχειρισμένων ανταλλακτικών και μάλιστα και σε έκδοση με ασημένιο φόντο.

Οι τιμές κυμαίνονται γύρω στα 120 ευρώ αλλά υπολογίστε και το "προγραμματισμό" των χιλιομέτρων ώστε να ακολουθήσετε τις ενδείξεις για αλλαγή λαδιών και Service.

η κύρια διαφορά τους έχει να κάνει με τις φύσες του cluster και μάλιστα όχι με το pinout αλλά με τον αριθμό υποδοχών. Επίσης κάποια clusters έχουν εσωτερικά ένα buzzer το οποίο παίρνει σήμα απο κάποιο sensor, sorry αλλά δεν θυμάμαι ποιόν ακριβώς, και άν αυτός ο σένσορας δεν υπάρχει απλά θα ακούτε το buzzer συνέχεια.

Τα παραπάνω απο προσωπική εμπειρία απο αλλαγή του cluster στο Ibiza της συζύγου.

Πάντως οφείλω να ομολογήσω ότι ψιλοταλαιπωρήθηκα τότε. Αλλα δούλευαν, άλλα όχι, άλλα δεν έκαναν.

Είναι προτιμότερο να ζητήσετε να σας συστήσει ο πωλητής τεχνίτη να το φορέσει ώστε να μπορέσετε να το επιστρέψετε άν κάτι πάει στραβά.

Link to comment
Share on other sites

Παλικαρια σας ευχαριστω ολους για τις απαντησεις σας. Βρηκα ενα dashboard με στροφομετρο μεταχειρα εντελως τυχαια (απο το συνεργειο που πηγαινω το mk3) σε τιμη σκοτωμα 90 ευρωπεους. Το τσιμπησα χωρις δευτερη κουβεντα κ περιμενω να βρω λιγο DIY χρονο μπας κ γλιτωσω τα περαστικα εξοδα του ηλεκτρολογου (και να αλλαξω και τον καταραμενο φωτισμο). Ειδωμεν για το αποτελεσμα. Stay tuned :D

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.