Jump to content

koukouroukou

Members
 • Posts

  1,187
 • Joined

 • Last visited

About koukouroukou

Contact Methods

 • AIM
  Πολλα
 • ICQ
  0

User Information

 • Gender
  Male

Other Info

 • Car Type
  Golf MK 3

Recent Profile Visitors

11,207 profile views

koukouroukou's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

3

Reputation

 1. Κάτσε ρε συ, αυτή τη μπάρα την έχουν όλα. Για λόγους ασφαλείας νομίζω. Αλλά γιατί να τη βγάλεις; Δε νομίζω ότι χρειάζεται! Θα είναι πιο συμμαζεμένο ναι, απλά είναι ταλαιπωρία. Άλλο υλικό δεν παίζει να βρεις; ΥΓ: Ωραία η BMW, αλλά παλιά ρε συ συν του ότι θα έχει καταναλώσεις κτλ.. Ψάξε κανα κουβαδάκι ντιζελάκι να κάνεις δουλειά!
 2. Χαχαχαχαχα Γιώργο! Τι ιστορίες είναι αυτές; Άρχισε κι εσένα να στα πετάει όταν ανοίγεις τον εξαερισμό; Χαχαχα! Μη βάλεις το αργοστασιακό, αλλά το ασπράκι που πρότεινε ο φίλος πιο πάνω. Ακόμα πάντως με το 3άρι; Καιρός δεν είναι να φεύγει;
 3. Κοίτα, η όλη υπόθεση γίνεται για τα τέλη. Αφού θα πάρω καινούριο είναι κρίμα να πληρώσω τα τέλη κερατιάτικα. Επίσης και να το δώσω σε ιδιώτη πάλι δε με συμφέρει γιατί δε θα πάρω €1000, αλλά τα μισά αν κρίνω από την αγορά. Τέλος, αμάξι άμεσα δε χρειάζομαι οπότε θα πρέπει να φεύγει. Εξ ου και η απόσυρση τώρα και η χρησιμοποίησή της μελλοντικά (εντός του 2014). Αυτό στο έκανε η VW, οπότε εκτιμώ ότι άλλες μάρκες μπορεί να το δέχονται, μιας και VW group δε νομίζω ότι θα κοιτάξω. Θα κάνω βόλτα από τα μαγαζιά και βλέπουμε τι και πως..! Σ' ευχαριστώ πάντως.
 4. Ακριβώς αυτό. Θέλω να αποσύρω το 3άρι μέχρι 20/12 ώστε να μην πληρώσω τσάμπα τα €265 των τελών κυκλοφορίας και να προχωρήσω σε αγορά νέου μέσα στο 2014, άγνωστο σε ποιο μήνα ακριβώς. Κάπου διάβασα ότι αν συνεχιστεί το μέτρο της απόσυρσης το 2014, θα μπορώ να το κάνω αυτό. Αλλά λογικά τελευταία στιγμή θα ανακοινώσουν εαν θα συνεχιστεί ή όχι. AlexkSeRRes σαφώς και στο νέο θα επισυνάψω τα πιστοποιητικά καταστραφής, απλά το θέμα είναι αν μπορώ να το κάνω 6 μήνες μετά πχ. Θα το έδινα στην αντιπροσωπεία να τα κανονίσουν αυτοί, απλά για την ώρα δε γίνεται να αγοραστεί νέο όχημα.
 5. Θέλω να ξέρω μια λεπτομέρεια όσον αφορά την απόσυρση και κάποιος μπορεί να το έχει αντιμετωπίσει! Η απόσυρση για φέτος ισχύει μέχρι τις 20/12/2013. Γνωρίζετε εαν κάποιος αποσύρει το αυτοκίνητο φέτος κερδίζει και το όφελος της απόσυρσης αν πάρει καινούριο αυτοκίνητο μέσα στο 2014; Εαν δηλαδή δε γίνει αγορά και εκτελωνισμός εντός του 2013. Ο λόγος για ένα Golf mk3 1.6L του 1993.
 6. Κοίταξε και διάφορα πράγματα που μπορεί να φαίνονται αστεία αλλά στην πορέια βγαίνουν, όπως: 1) Εγγύση. Εργοστασιακή ή αντιπροσωπείας μετά από ένα σημείο με ασφαλιστική τύπου "επέκταση VW"; 2) Τι καλύπτουν οι εγγυήσεις όσον αφορά ηλεκτρικά/ηλεκτρονικά και γενικότερα στο αμάξι; 3) Έχουν ιμάντες αυτοί οι κινητήρες ή όχι; Γιατί αν έχουν κοντά στα 60Κ θα φας ένα πακετάκι καλό για να τους αλλάξεις Και άλλα πολλά αλλά το σημαντικότερο είναι το after sales. Δε λέω, ωραία αυτοκίνητα τα VW αλλά θα ήθελα να την ανάλογη υποστήριξη μετα την πώληση. Κάτι για το οποίο δε φημίζεται η VW εδώ στην Ελλάδα, αντίθετα με την ΚΙΑ για παράδειγμα.
 7. Κοίτα, δεν μπορείς να κατηγορείς την Audi επειδή έχει ένα -όντως μπουρδέλο κατα τα λοιπά- μοντέλο. Το ότι έχει ένα θέμα με το radio-cd δε σημαίνει ότι μηχανικά και γενικά είναι άχρηστο, άσχετα που με το σχήμα που έχει, τη μη πρακτικότητα και τα λεφτά που ζητάει είναι άνευ λόγου. Γενικά θεωρώ ότι τα VAG είναι υπερτιμημένα και αρκετά δήθεν αυτοκίνητα πλέον για τα χρήματα που ζητάνε, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω εσας που πάτε και τα δίνετε.
 8. Γεια σας παιδιά. Έχω ένα Corsa D 1.4L, αγορασμένο τον Απρίλη του 2008 και πρόσφατα προέκυψε ένα θέμα με το συναγερμό. Ο συναγερμός πρέπει να είναι περασμένος από την Opel εδώ στην Ελλάδα και όχι ο εργοστασιακός μιας και η πλακέτα του είναι πιασμένη με δεματικό κάτω από το Multifuction Control Module που έχει και τις ασφάλειες πίσω από το διακόπτη των φώτων, όπως και η ασφάλειά του που είναι χύμα μαζί με την καλωδίωσή του. Τα προβλήματα είναι 2: 1) Ο συναγερμός ενεργοποιείται κι απενεργοποιείται κανονικά με το κλείδωμα/ξεκλείδωμα του αυτοκινήτου. Το θέμα είναι ότι ενεργοποιείται ακόμα και όταν είμαι εν κινήσει και πατήσω το κεντρικό κλείδωμα από το ταμπλό του αυτοκινήτου. Γιατί συμβαίνει αυτό και τι θα μπορούσα να κάνω για να το φτιάξω; 2) Ο συναγερμός παρότι ενεργοποιείται κανονικά, δε φαίνεται να λειτουργεί καθώς δε χτυπάει όταν κουνάω δυνατά το αυτοκίνητο ή ακόμα και όταν ξεκλειδώνω το κλειδί και βάζω μπροστά. Έχει ένα μπλε LED κοντά στον αριστερό αεραγωγό του οδηγού. Η ένδειξη της πλακέτας του συναγερμού γράφει επάνω: BM-A200. Έχετε καμμια ιδέα;
 9. Για αξιοπιστία θα πας είτε σε Ιαπωνέζικο είτε σε Κορεάτικο. Μακρυά από group VAG. Θα πρότεινα Yaris που είναι και κουκλί, αλλά ξεφεύγει από τα χρήματα που δίνεις.
 10. Μα, επειδή βροσκόμαστε στην Ελλάδα, γι' αυτό μιλώ για τρόπους κτλ. Γνωστό μου πρόσωπο κυκλοφορεί με Αθηναϊκές πινακίδες στο κέντρο της Αθήνας έχοντας δηλώσει κάτοικος Μεσογείων, όπου κι επιτρέπεται η κυκλοφορία των diesel. Επίσης γείτονας κυκλοφορεί και παρκάρει (πάνω στο πεζοδρόμιο κιόλας) εδώ και κανα 1-2 χρόνια σε κεντρικό δρόμο του κέντρου με Navara diesel. Αν θες την άποψή μου, καλά κάνουν γιατί δεν μπορεί εν έτει 2011 να μην επιτρέπονται τα πετρέλαια στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη από την άλλη να βλέπεις κάτι ερίπεια ταξί να πετάνε ντουμάνια από πισω και να έχουν περασμένο ΚΤΕΟ. Κοροϊδία δηλαδή..
 11. Υπάρχει ο "τρόπος" κατά τον εκτελωνισμό να γίνει euro 5 ή 6 όπως τα 5ετίας που έφερναν τα βάφτιζαν με έτος 1ης κυκλοφορίας στην Ελλάδα το 2007 ή 2008 και είχαν απαλλαγή από τα πολλά τέλη κυκλοφορίας...
 12. Θα γεμίσουμε με τη μεταχειρισμένη σαβούρα των 300k km, όπως είχε γίνει με τα BMW coupe που έφερναν κτλ. Αλλά δε νομίζω να ανέβει τόσο η αγορά αν σκεφτείς την οικονομική κατάσταση. Βέβαια ο Έλληνας όλο και κάπου θα βρει λεφτά για το αμάξι.. Πάντα έβρισκε γι΄ αυτό! Όσο για τα βενζινοκίνητα.. Ειδικά κάτι FSi... Πάνε.
 13. Ακριβώς. Από κοντά που το είδα, δε θα έδινα πάνω από 7-8Κ γι αυτό το αμάξι. Καλή η προσπάθεια αλλά οι Ιάπωνες και οι Κορεάτες είναι μπροστά στην κατηγορία, αλλά και οι έταιροι Γερμανοί με το Smart που, για τον σκοπό που έχει φτιαχτεί, είναι για μένα το top στην κατηγορία του. Ελπίζω η VW να κάνει και λίγο downpricing εκτός από το downsizing που ξεκίνησε.
 14. Κρύβε λόγια... Δηλαδή οι βενζινάδες τι θα απογίνουν; Τα συνεργεία με τους πολλαπλασιαστές, τις χαλασμένες πεταλούδες και τα συναφή; Κάτσε ρε συ.. Πέρα από την πλάκα, αν μιλάμε για VW δεν τα βλέπω και πολύ αισιόδοξα τα πράγματα καθότι τα αξιόλογα πετρέλαια που έχει είναι από 2 λίτρα και πάνω. Δηλαδή ναι μεν θα πάρεις ένα αμάξι που θα πληρώνεις τέλη κυκλοφορίας σαν 1400κεκ με τα παλιά δεδομένα (ίσως και λιγότερο), θα τρως φόρο πολυτελείας δε καθότι 2λιτρος. Συνεπώς εταιρείες που έχουν 1.900κεκ ντίζελ είναι πιο συμφέρουσες γενικότερα όπως οι Opel και Fiat που έχουν αξιόλογους ντιζελοκινητήρες (ίδια μοτέρ έχουν). Για κάτω από 2 λίτρα είναι ό,τι πρέπει για Αθήνα τα μικρά VW. Ένα καλό βέβαια είναι ότι με την πάροδο του χρόνου λογικά τα TSi και FSi θα πέσουν τρελά στην τιμή μεταπώλησης (λόγω κατανάλωσης) οπότε για κάποιον που δεν κάνει και πολλά χλμ ίσως να συμφέρει η αγορά του. Όλα αυτά μέχρι να γίνουν 2 πράγματα: 1) Μέχρι να σε φορολογήσουν πολύ παραπάνω επειδή θα έχεις ντίζελ και όχι βενζίνη (είτε έμμεσα στην τιμή πώλησης του ντίζελ είτε άμμεσα) 2) Και μέχρι να αρχίζεις να βλέπεις τις εξατμίσεις των ντιζελοκίνητων να καπνίζουν σαν τον μουτζούρη... Μην ξεχνάμε ότι ζούμε στην Ελλάδα..
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.