Jump to content
yarisclub

Jetta Tsi 140 και Service.

Recommended Posts

Posted

Παιδια καλησπερα και καλες διακοπες ευχομαι σε οσους ειναι.

Εχω το Jetta TSI 1400 / 140hp και εχω φτασει τα 30000χλμ μου ειχανε πει απο την αντιπροσωπεια οτι στα 30000 (μαλιστα λιγο πριν) θα αναψει ενδειξη για Service , αλλα αυτο δεν εχει γινει , ειμαι ηδη στα 30100 αλλα ακομα λαμπακι service δεν εχω δει πουθενα να αναβει , μηπως απο την αντιπροσωπεια μου εχουν απενεργοποιηση τιποτα και δεν παιζει αυτο , η μηπως στα Jetta δεν υπαρχει ενδειξη service?

ΥΓ. και στα 15000 δεν ειχε αναψει τιποτα και μου ειπανε οτι ειναι προγραμματισμενο για τα μεγαλα service 30000 , 60000 κλπ.

ΥΓ. Οταν το πρωτοπηρα και βαλαμε το κλειδι στο μοτερ μου εκανε τρεις φορες ΝΤΙΝ , μετα συνδεσαμε τον εγκεφαλο για να αλλαξουμε γλωσσα απο ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ σε ΑΓΓΛΙΚΑ , απο τοτε δεν κανει ΝΤΙΝ , ΝΤΙΝ , ΝΤΙΝ...

Τι μου εχουν σβησει?

Posted

Καλησπερα

Εμενα ποτε δεν εκανε ντιν ντιν οταν εβαζα-βαζω το κλειδι στη μιζα ,στα 15000 δεν μου αναψε ενδειξη service και δεν ειδα να μου μηδενιζουν κατι.Στα 30000 δεν εφτασα ακομα για να σου πω αν αναψε η οχι.

Posted

Μιλησα με την αντιπροσωπεια και μου ειπαν οτι το λαμπακι μπορει να μην αναψει αν ο εγκεφαλος δεν καταλαβει ΦΘΟΡΑ στο λαδι , και ελειψη λαδιου , οποτε μπορει και να μην αναψει ποτε.

Posted
Μιλησα με την αντιπροσωπεια και μου ειπαν οτι το λαμπακι μπορει να μην αναψει αν ο εγκεφαλος δεν καταλαβει ΦΘΟΡΑ στο λαδι , και ελειψη λαδιου , οποτε μπορει και να μην αναψει ποτε.

'H μπορει να σου αναψει στο ετος επανω που ειχες κανει το προηγουμενο service

Posted
'H μπορει να σου αναψει στο ετος επανω που ειχες κανει το προηγουμενο service

Ερωτηση προς ολους.

Ειμαστε υποχρεωμενη να πηγαινουμε για service σε ενα απο τα καταστηματα της αντιπροσωπειας και να πληρωνουμε 120€ περισσοτερο το service για να ισχυει η εγγυηση?

μπορω να κανω service σε ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ service VW?

Posted

Φυσικά και μπορείς. :lol:

Posted

Μπορεις κανονικοτατα και ΧΩΡΙΣ να χανετε η εγγυηση.

Ειτε ειναι εξουσιοδοτημενο της VW ή εξουσιοδοτημενο γενικα,η εγγυηση υπαρχει αρκει βεβαια να εχουν χρησιμοποιηθει γνησια ανταλλακτικα.

Posted
Μπορεις κανονικοτατα και ΧΩΡΙΣ να χανετε η εγγυηση.

Ειτε ειναι εξουσιοδοτημενο της VW ή εξουσιοδοτημενο γενικα,η εγγυηση υπαρχει αρκει βεβαια να εχουν χρησιμοποιηθει γνησια ανταλλακτικα.

Το book service σφραγιζεται κανονικα?

Posted
Το book service σφραγιζεται κανονικα?

σφραγιζεται αλλα με την σφραγιδα που εχει το συνεργειο σαν συνεργειο,με οτι αυτο συνεπαγεται...

πολυ πιθανο δε να μην σφραγισουν το book service αλλα να δωσουν βιβλιαρακι service δικο τους (ξερεις απ'αυτα τα απλα, σαν μπλοκακια μοιαζουν)

μην περιμενεις να σου βαλουν καμμια επισημη σφραγιδα με ιριδιζουσα ταινια ασφαλειας της kosmocar...... tongue.gif

Posted

Σφραγιζεται κανονικα απο το συνεργειο που το πας και εχει κανονικη ισχυ απο την στιγμη που το συνεργειο ειναι εξουσιοδοτημενο.

Posted

Αυτος δεν μου σφραγισε το ΒΟΟΚ του αυτοκινητου αλλα μου εβγαλε δικο του

Posted

Οπως ειπαν και πιο πανω τα παιδια το κανουν για διαφημιστικους λογους.

Καλο θα ηταν να πας και να του δωσεις το επισημο book service να σφραγισει.

Posted

Λοιπον εχουμε και λεμε . 1ο Service σε Jetta TSI 140, βγηκε στον πατερα μου 150 ευρω ( μαζι με την καρτα καυσαεριων, εκλεισε χρονο). Ακριβως το ιδιο ποσο που πηραν και για το γκολφακι μου. Το ερωτημα ομως ειναι, οτι ζητησαν να του κανουν αναβαθμιση εργοστασιακη στον εγκεφαλο. Ειναι δυνατον? Γιατι υποτιθεται οτι αγοραστηκε 02/08, ενω εγω το γκολφ το αγορασα 09/07 και δεν τεθηκε ποτε τετοιο ζητημα στο service που του εκανα. Εκτος αν την εκαναν και δεν μου ειπαν τιποτα, που δεν το νομιζω. Για ριχτε καμμια ιδεα.

Posted

Για να μην ανοιγω νεο ποστ, εγινε το 1 service στο jetta του πατερα μου και σημερα το πρωι του εκαναν και αναπρογραμματισμο εγκεφαλου, τζαμπα εννοειται!!! Εκ πρωτης οψεος, απο οτι μου ειπε, διαπιστωσε, οτι μειωθηκε ο χρονος που κανει το πενταλ του γκαζιου, για να ανεβασει στροφες, (αναθεμα το ηλεκτογκαζο fire.gif ).Τωρα ειδωμεν εν καιρω, αν τελικα αξιζει ή οχι και αν εχει πλεονεκτηματα ή μειονεκτηματα η λεγομενη αναβαθμιση εγκεφαλου.

Posted

Πρωτο service στα 15000, αλλαγη λαδιων castrol 5-40 special plus ετσι εγραφε το κουτι πανω, φιλτρο λαδιου

86,00 ¤ λαδια

22,00 ¤ εργατικα

7,5 ¤ φιλτρο λαδιου

συνολο 115,00 ¤

εγινε ελεγχος με vag com κανενα σφαλμα δεν εντοπιστικε ουτε εγινε λογος για update software.

αντε γεια του χρονου τωρα.

:whistling:

Posted

Γεια σας σημερα εκανα το σερβις στα 30000 χλμ 246ευρω εκπτωση 15% και αλλαγη υαλοκαθαριστηρων φιλτρο γυρης ,λαδια castrol 5w 30slxprofessional powerflu τελικη τιμη 220 ευρω

Posted

Παιδια ειμαι στα 53000 χλμ. και εχω κανει ηδη το μεγαλο των 60.000 χλμ. σερβις. Η τιμη του απο την αντιπροσωπεια ειναι περιπου 300 Ε. Οσο αφορα τωρα για την αναβαθμιση την εχουν κανει και εμενα, νομιζω οτι αυτο που εκανε ειναι να ειναι πιο νορμαλ η μεταφορα απο τον κομπρεσορα στο τουρμπο. Επειτα για το οτι δεν εχει βγαλει το σηματακι με το κλειδι στην οθονη του υπολογιστη ταξιδιου ειναι επειδη 1. Αλλαχτηκε η γλωσσα απο τα γερμανικα και 2. Διοτι η αντιπροσωπεια στο πρωτο σερβις ξεχασε να το ρυθμιση. Εμενα με απο την ρυθμιση σε αλλον αντιπροσωπο λειτουργει κανονικοτατα.

*Σας συμφερει

α) να αλλαξεται το φιλτρο γυρης μονοι σας

β) να αγορασεται καποια γνησια ανταλλακτικα π.χ. και να σας τα περασουν στην αντιπροσωπεια.

Οι τιμες φτανουν ως και - 50 % ! Αρκει να ειναι τα γνησια απο εξειδικευμενο εμπορο

Posted
Παιδια ειμαι στα 53000 χλμ. και εχω κανει ηδη το μεγαλο των 60.000 χλμ. σερβις. Η τιμη του απο την αντιπροσωπεια ειναι περιπου 300 Ε. Οσο αφορα τωρα για την αναβαθμιση την εχουν κανει και εμενα, νομιζω οτι αυτο που εκανε ειναι να ειναι πιο νορμαλ η μεταφορα απο τον κομπρεσορα στο τουρμπο. Επειτα για το οτι δεν εχει βγαλει το σηματακι με το κλειδι στην οθονη του υπολογιστη ταξιδιου ειναι επειδη 1. Αλλαχτηκε η γλωσσα απο τα γερμανικα και 2. Διοτι η αντιπροσωπεια στο πρωτο σερβις ξεχασε να το ρυθμιση. Εμενα με απο την ρυθμιση σε αλλον αντιπροσωπο λειτουργει κανονικοτατα.

*Σας συμφερει

α) να αλλαξεται το φιλτρο γυρης μονοι σας

β) να αγορασεται καποια γνησια ανταλλακτικα π.χ. και να σας τα περασουν στην αντιπροσωπεια.

Οι τιμες φτανουν ως και - 50 % ! Αρκει να ειναι τα γνησια απο εξειδικευμενο εμπορο

Posted

παντως στου πατερα μου to jetta που εκανε το δευτερο service αν και δεν ειχε συμπληρωσει τα 30000 χλμ .(εκλεισε ομως 2 χρονια) του πηραν 335 ευρω στον παζαροπουλο. μου φανηκαν λιγο πολλα!