Υπάρχουν διαφορές στο στρώσιμό ενος ατμοσφαιρικου και ενος κινητήρα με τούρμπο???
Επεξεργάσθηκε από Σπύρος, 01 October 2005 - 19:15:06.
Επεξεργάσθηκε από Σπύρος, 01 October 2005 - 19:15:06.
Το ίδιο ισχύει και για έναν κινητήρα τούρμπο???Καλοριζικο φιλε μου οτι και αν σου λενε προσεξε το για 2.000 χιλιομετρα και θα εισαι αρχοντας μην του κανεις μακρυ και παρατεταμενο ταξιδι το καλυτερο ειναι πολλες μικρες μετακινησεις με σταδιακη αυξηση του αριθμου περιστροφων του κινητητρα.
Μετα τα πρωτα 300 χιλιομετρα κανε μικρα τσιμπιματακια μεχρι τις 3.500 αντε 4.000 για ελαχιστο χρονικο διαστημα..
Μετα τα 1000 κανε και ως τις 5.000
μολις κανεις 2.000 χιλιομετρα αρχισε σταδιακα να το σκιζεις χωρις να ξεχνας κατι... ΖΕΣΤΑΜΑ ΜΕ χαλαρη οδηγηση τα πρωτα 10 λεπτα.
Να εισαι καλα να το χαιρεσε!
Επεξεργάσθηκε από Σπύρος, 01 October 2005 - 19:13:57.
GOLF IV R32 32OOcc 24OHP
OTAN TO PARELABA MOU LEEI O BOSS THS VW STA 1OOO KM ELA GIA ALAGH LADION KAI NA PHGENEIS TO POLY MEXRH 14O THN ALLH MERA HMOUN STHN VW ME KOITANE OLOI MOU LEEI O BOSS TI EGINE OLA OK ME TO GOLF TOU LEO HRTHA GIA ALAGH LADION ERXETE KOITAEI BLEPEI 1358 KM EIXA KANEI KALA RE OLO TO BRADY BOLTES EKANES MOU LEEI TOU LEO PHGA MIA MONAXO KAI GIRISA 65O KM EINAI APO MENA OLO TO STROSIMO EGINE SE AUTOBAHN KAI TO CAR EINAI MIA XARA
E NAI PHGA GIA KAFEDAKO STO GTI CLUB MUNCHENΠραγματικα με εκπλησεις? Πηγες Μοναχο ρε θηριο σε 1 μερα? Ωραιος ...
![]()
VWClubGuest_mixail_*
Νομίζω ότι δεν είναι θέμα αντοχής αλλά σωστής προσαρμογής!Τώρα βέβαια άν το καλοσκεφτούμε....ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΔΙΑΦΕΡΕΙ Η ΑΝΤΟΧΗ ΕΝΟΣ ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥ ΚΙΝΗΤΗΡΑ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Π.Χ 2000 ΧΛΜ;;
Εσύ πια το παράκανες!! είπαμε στρώσιμο αλλά και 11.000χλμ παραπήγαν!!Εγω το αυτοκίνητο το έστρωσα στην Εθνική μέχρι τα 11.000 Χλμ δεν το είχα ανοίξει πάνω από τις 4.000 στρωφές.
Για τις ίδιες στροφές πολύ ώρα νομίζω το λέει και το φυλλάδιο οδηγιών πως δεν είναι καλό.. Για τα μακρινά ταξίδια θα σας γελάσω..Παιδια ο κινητηρας δεν ειναι καλο να στρωνει σε συνεχης στροφες και σε μακρινα ταξιδια.
Τί να σου πώ, στην τύχη έπεσα κάποια στιγμή πάνω του αλλά δεν είμαι σίγουρος πώς/πότε... (Ψάχνω για διάφορα στο νέτ και πάντα βρίσκω κάτι άλλο απο αυτό που έψαχνα
)
Όταν λές η τακτική μου εννοείς αυτά που λέει ο τύπος στο site?