Jump to content

alexisp

Members
  • Posts

    344
  • Joined

  • Last visited

About alexisp

  • Birthday April 19

Contact Methods

  • Website URL
    http://www.QuattroClub.gr

User Information

  • Gender
    Male
  • Δήμος
    Δεν έχει οριστεί
  • Νομός
    Μη ορισμένος

User Profile

  • Interests
    QuattroClub addiction

Other Info

  • Car Type
    Other VAG car
  • Car's nickname
    ΤεΤέδο

alexisp's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. ΤΘ - Δ1 2011 Εκτός του κέντρου (Αυλώνα), το υπόλοιπο στην 12η ΕΜΑ - Δορίσκος. Θα έλεγα "καλά ήταν, ξαναπάω" αλλά ...
  2. Κι εγώ νέος με Polo 1,6TDi Bluemotion, Manual, Comfortline σε λευκό 5θυρο. Τιμή; 16.000παρά! Λίγα λόγια, μιας και με το αυτοκίνητο ακόμη γνωριζόμαστε Ταξίδι με ταχύτητες 110-130 και μερικά ανοίγματα ως τα 200Km/h, σε 180km --> 4,4Lit/100km! Εξαιρετικό από άποψη ποιότητας σε σύγκριση με τον ανταγωνισμό, βολικό μέσα στην πόλη αλλά με αρκετά κακό τιμόνι (πολύ ελαφρύ). Εν συνεχεία τα νεότερα
  3. Ωραίο το Project σου φίλε μου! Μπράβο! Τι φορούσε πριν το αυτοκίνητο; Εννοώ ποιο εργοστασιακό είχες πάνω; Το 310?
  4. To Σάββατο που μας πέρασε, το Polo του Δημήτρη-Pagouristas, μπροστά από το δικό μου Polo (ω ναι, πήρα Polo!) επί της Ναπ. Ζερβα. Βραδάκι ήταν, έπαιξα τα φώτα, αλλά δεν με κατάλαβες
  5. είναι το B7 να φανταστώ ε; Μπροστοκίνητο ή Quattro? Γενικότερα οι τιμές έχουν πέσει κατακόρυφα. Δεν είναι η καλύτερη εποχή για να πουλήσεις (και να αγοράσεις) αυτοκίνητο.
  6. off: με 20κ παίρνεις ένα ποιοτικό αμάξι με 180ps και dsg. πόσο λιγότερο να έκανε;
  7. Για μια Κ04 μετατροπή, χρειάζομαι οπωσδήποτε και εξάτμιση; Η εισαγωγή νομίζω ότι είναι δεδομένη λόγω της σκάστρας, σωστά;
  8. Έχω ακούσει ότι για custom 6φτερο με λογική και συνετή χρήση ξεπερνάς απροβλημάτιστα τις 40.000km σε Κ04. To "αρκετά" πόσο περίπου είναι; (μια τάξη μεγέθους)
  9. Για να παίρνουμε σειρά κι εμείς, στα CDAA η κατάσταση είναι σε καλύτερη μοίρα; Εννοώ από άποψη μπιελών με στόχο τα 330-350ps.
  10. η ζωή του δίσκου πόσο εκτιμάται σε αυτό το project? με νορμάλ χρήση...
  11. το συνολικό κόστος Κ04-εργασία-cooler-εξάτμιση-δίσκος πόσο ήταν φίλε μου; Αν δεν θέλεις να απαντήσεις εδώ, έστω με ένα pm Ευχαριστώ..
  12. Να το χαίρεσαι φίλε μου! Επειδή η περιγραφή στο site που δίνεις νομίζω ότι είναι ελλειπής (και το λέω επειδή δεν είδα κάτι συγκεκριμένο και ειδικά με τον δίσκο ~ που με ενδιαφέρει άμεσα), μήπως θα μπορούσες να μας πεις αναλυτικά την πορεία σου; Σαν κάτοχος 1.8TSi, με τρώει κι εμένα...
  13. Με οποιαδήποτε βενζίνη κι αν σηκώσουμε ή καλύτερα, ελαφρύνουμε το πόδι μας, θα δούμε -10% στην κατανάλωση. Η ΕΚΟ πολύ έξυπνα λέει ότι υπόσχεται μείωση κατανάλωσης κατά 2%. Με λίγα λόγια σε κάθε ρεζερβουάρ πέφτει μέσα στο ποσοστό στατιστικού σφάλματος Οικονομία λοιπόν, μόνο με οικονομική οδήγηση αλλά και μετακίνηση από τις πιο σωστές διαδρομές (μειωμένη κίνηση, ώρες κυκλοφορίας...)
  14. Σου εύχομαι να βρεις τις πληροφορίες που ζητάς και σύντομα να αποκτήσεις το αυτοκίνητο που επιθυμείς.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.