Jump to content

VASILISTFSI

Members
  • Posts

    142
  • Joined

  • Last visited

About VASILISTFSI

  • Birthday March 11

User Information

  • Gender
    Male
  • Νομός
    Ξάνθης

Contact Methods

  • Yahoo
    blatsas@yahoo.gr

Other Info

  • Car Type
    Passat

Recent Profile Visitors

5,638 profile views

VASILISTFSI's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

1

Reputation

  1. Συγνώμη PASSAT 2.0 TFSI του 2006 κωδικός κινητήρα BWA. Το πρόβλημα το έλυσα αλλά με απώλειες όποιος θέλει διευκρινήσεις στην διάθεσή σας.
  2. έχω πρόβλημα με δαγκάνα φρένων η μπορεί και όχι ....Έχει αλλάξει κάποιος δαγκάνα πίσω φρένων και αν ναι πόσο του κόστισε?
  3. Έχει αλλάξει κάποιος δαγκάνα πίσω φρένων και αν ναι πόσο του κόστισε?
  4. Καλησπέρα φίλε professor έχουμε μιλήσει και στο παρελθόν για κάποιο θέμα με το αυτοκίνητο και θα ήθελα την βοήθειά σου σε κάτι σε παρακαλώ έχω θέμα με το χειρόφρενο και δε βγάζω άκρη εάν έχεις το χρόνο θα ήθελα να σου το εξηγήσω όπως και να έχει σε ευχαριστώ και καλό απόγευμα.

  5. Καλησπέρα σας το αυτοκίνητο μου εμφανίζει τα γνωστά προειδοποιητικά σύμβολα στο καντράν το κίτρινο P και κόκκινο των φρένων το οποίο αναβοσβήνει εναλλάξ με το μπουτον του χειρόφρενου.Έχω συνεχόμενο βόμβο (δε σταματάει ποτέ) και η διάγνωση εκ πρώτης δείχνει πρόβλημα στην αριστερή δασκάνα του χειρόφρενου (μένει ανοιχτή) τι μπορώ να κάνω εκτός από αντικατάσταση;Καμία ιδέα ;Σημειωτέον πριν χρόνια άλλαξα μπουτον και όλα οκ. Σας ευχαριστώ.
  6. Σταύρο καλησπέρα εγώ έχω το ίδιο πρόβλημα με την διαφορά ότι εμένα το αυτοκίνητο έχει και προειδοποιητικά λαμπάκια και ήχους.Μου είπαν πως μπορεί να φταίει το ABS ή η τρόμπα φρένων ή κάτι άλλο...τι πιστευεις πως πρέπει να κάνω αρχικά;
  7. Καλησπέρα μετά από καιρό θα ήθελα απλώς να αναφέρω πως μετά από 4 χρόνια δεν έβγαλε ακόμα τίποτα το αμάξι απλά βάζω το κλειδί σκάλα σκάλα όλα οκ μόνο top mounts θέλω και είμαι οκ. Γενικά αν εξαιρέσω την κατανάλωση λαδιού 1 λίτρο στα 7000χλμ και το ξεφλούδισμα στις πόρτες (τις έφτιαξα με ένα dremel) όλα οκ στο αυτοκίνητο.
  8. ΕΓΩ ΠΑΛΙ ΚΑΝΩ ΥΠΟΜΟΝΗ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΔΙΟΡΘΏΝΕΤΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΟΝΟ ΤΟΥ.......
  9. Έλεγξε και το φρέον 580 γραμμάρια είναι η χωρητικότητα.
  10. Παιδιά εδώ και λίγο καιρό έχω πρόβλημα στον διακόπτη της ζώνης ασφαλέιας με αποτέλεσμα ακόμα και με ασφαλισμένο τον διακόπτη το ηχητικό σήμα συνεχίζει να χτυπά καμία ιδέα;
  11. http://shop.ahw-shop.de/vw-passat-b6-3c/innenausstattung/tuergriffe-und-tuerblenden
  12. Εχουν περάσει 6 μήνες με το δεύτερο κλειδί και όλα καλά παιδιά έτσι ενημερωτικά η αλλαγή κλειδιού (δεν είχε βλέβες στην μνήμη του) σε συνδιασμό με το σκάλα σκάλα πιάνει ρολόι μέχρι στιγμής.
  13. Παιδιά έγώ ταλαιπωρήθηκα με το θέμα και τελικά αλλάζοντας κλειδιά!!!!! εξαφανίστηκε το πρόβλημα μήπως μας πουλάνε παππά και μάλιστα μαζί με τα ράσα.....
  14. Παιδιά καλησπέρα και καλή χρονιά μια ερώτηση σχετικά με το θέμα σας την βενζίνη την 100ΑΡΑ!!!! που είναι 98 αμφισβητούμενων οκτανίων και χιλιοβασανισμένων γιατί την βάζεται; η κακής ποιότητας 95αρα δεν αποκλείει την κάκιστη ποιότητα 100άρας εγώ θα σας συνηστούσα 95άρα αλλά από ένα καλής ποιότητας βενζινάδικο απο εμπειρία σας μιλάω και μήνες σκαλίσματος.
  15. Καλημέρα και απο εμένα νομίζω ότι τα ίδια αγοράσαμε μιας και τα δικά μου αρχικά δεν δουλεύαν στο 50% μετά έβαλα αυτό το module που παραθέτω παραπάνω και δούλεψε κανονικά στην ουσία δεν έχει σχέση ποιόν τύπο έχεις διότι αυτό αποφασίζει για την βασική λειτουργία των φώτων.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.