Jump to content

matheo_nyo

Members
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by matheo_nyo

  1. Μπορείς να δεις και εδώ φωτογραφίες απο Golf vi R-line: Golf VI R-line, και εδώ με πακέτο απο τα original accessories της VW.
  2. Δες λίγο και το παρακάτω, απο το sciroccoclub. Πρόβλημα: "Όταν ξεκινάω τον κινητήρα, ενώ έχω να χρησιμοποιήσω το αμάξι για πολλές ώρες και είναι πλέον παγωμένο, στα πρώτα 4-5 δευτερόλεπτα ακούγεται ένας πολύ τραχύς ήχος. Σαν να χτυπάει κάποιο ρουλεμάν. Ο θόρυβος είναι δυνατός. Μερικές φορές όμως δεν μου το κάνει. Όταν είναι ζεστό δεν μου το κάνει ποτέ." Λύση: "Πήγα σήμερα στην αντιπροσωπία. Θέλει αλλαγή το συνχρονιζέ του εκκεντροφόρου. Όταν το αυτοκίνητο είναι σταματημένο για κάποιο χρονικό διάστημα (περίπου για 1 ώρα) το συνχρονιζέ θα έπρεπε να κρατάει λίγο λάδι στην τροχαλία της καδένας. Πράγμα βέβαια που δεν το κάνει και ακούγεται αυτός ο τραχύς ήχος (κροτάλισμα) κατά την εκκίνηση. Αυτό σημαίνει λύσιμο του πλάγιου τμήματος της μηχανής για να βρουν το συνχρονιζέ και βέβαια αλλαγή και άλλων ανταλλακτικών. Το αμάξι θα μείνει στο συνεργείο 3 με 4 εργάσιμες μέρες. Δεν έχω κανένα πρόβλημα να το κυκλοφορήσω. Περιμένω τα ανταλλακτικά και βουρ για μέσα. Εννοείται ότι δεν πληρώνω τίποτα και βέβαια θα έχω αυτοκίνητο αντικατάστασης." Απλά το παραθέτω γιατί μοιάζει κάπως με το δικό σας πρόβλημα
  3. VW Golf R Uncovered Ahead of Frankfurt Debut Εδώ: VW Golf R Πηγή: SciroccoCentral Edit: Μόλις είδα ότι άνοιξε καινούριο θέμα.
  4. Εγώ έχω Scirocco αλλά θα το αναφέρω εδώ. Ενώ έχει τύχει να κάνω 5-10 km με το trip computer να δείχνει 0, μια φορά ενώ έδειχνε 10 km το πάρκαρα σε λίγο ανηφορικό δρόμο και μετα δεν άναβε η μηχανή. Αυτό πως δικαιολογείται και υπάρχει περίπτωση να έπαθε ζημιά καποιο μερος του αυτοκινήτου από αυτά που αναφέρετε πιο πάνω ή κατι άλλο;
  5. Off Topic Πάντως τώρα είμαστε στην 26η εβδομάδα παραγωγής.
  6. Αν δεν κάνω λάθος νομίζω ότι πρέπει να το ρυθμίσεις για να γίνεται. Δηλαδή να έχεις το διακοπτη στη θέση που σου είπε ο joop, να βάλεις οπισθεν, να ρυθμίσεις τον καθρέπτη εκέι που θέλεις εσύ, μετά πρώτη(λογικά ο καθρέπτης θα επανέλθει στην αρχική του θέση) και μετά κάθε φορά που θα βάζεις όπισθεν αυτό θα γίνεται αυτόματα (απλα συνέχεια πρέπει να βρίσκεται o διακόπτης στη θέση που σου έιπε ο joop). Όπως είπα και στην αρχή δεν είμαι σίγουρος, σε ένα άλλο forum το διάβασα.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.