Jump to content

tsolias26

Members
  • Posts

    779
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    10

Everything posted by tsolias26

  1. Καλησπέρα ... Ο άνθρωπος που πήρε το αυτοκίνητό μου ενδιαφέρεται να βάλει αναρτήσεις στο Polo GTI 6R... Βασικός στόχος είναι η βελτίωση της άνεσης, και η διατήρηση της αξιοπιστίας... Ο άνθρωπος δεν θα το χώνει σε στροφές οπότε δεν τον ενδιαφέρει κάτι σκληρό από θέμα ανάρτησης, απλά θέλει να είναι κάτι καλύτερο από τις μανίσιες! Αν κάποιος έχει να προτείνει κάτι ή έχει ήδη δοκιμάσει κάτι, οι απόψεις του είναι ευπρόσδεκτες! Ευχαριστώ!
  2. Αφού ο φίλος "τρώγεται" να το πάρει, ας το πάρει! Ξέρουμε όλοι μας πως είναι όταν σε πιάνει η "καψούρα"! Πάρε όμως ένα που έχει σίγουρα εγγύηση (πιο πολύ για το DSG7) και στην συνέχεια κάνε συνεχείς ανανεώσεις... Υστερα βάλε και τα aftermarket ελατήρια σε ένα καλό μηχανικό εκτός vw (εξειδικευμένο) και θα είσαι κομπλέ!!! (500 € κόστος)
  3. Ετσι μπράβο !!! Πρέπει να λες την αλήθεια στον υποψήφιο αγοραστή! Το εκτιμάν δεόντως! Είναι θέμα εμπιστοσύνης! Είναι και ο λόγος που κατάφερα τελικά να πουλήσω το αμάξι! Πλέον είμαι με ένα 206!
  4. Ναι όλα μια χαρά τώρα! Οτι να ναι ισχύει φίλε! Μην το ψάχνεις καλύτερα!
  5. Εγώ φίλε δεν έκαιγα σταγόνα αλλά είναι ολόκληρη ιστορία ... Δες εδώ! http://www.vwclub.gr/vwforum/index.php?showtopic=52407
  6. Δεν προτείνω καινούρια κυκλοφορία! Δεν ξέρεις τι θα σου βγάλει! Πήγαινε καλύτερα σε Scirocco από VAG που είναι και δοκιμασμένο και όχι DSG7...!
  7. Καλημέρα ! Τα πράγματα γίνονται σοβαρά επιτέλους! http://www.autoevolution.com/news/faulty-volkswagen-dsg-gearboxes-reported-in-europe-46766.html?fb_action_ids=10200462623304443&fb_action_types=og.likes&fb_source=aggregation&fb_aggregation_id=288381481237582
  8. +1000! Την ίδια χρονιά ήμουν και εγώ 10 /10 ! και τότε τα περιοδικά το είχαν θεοποιήσει το αυτοκίνητο! Που είναι όλοι αυτοί τώρα? Αρε πουλημένοι!!!
  9. Πάντως έχει γίνει ρεντικολο το αμάξι! Άτομα που με παίρνουν και με ρωτάνε για το αμάξι, με ρωτάνε πόσο λάδι καίει! Όταν τους λέω ότι δεν καίει σταγόνα με ακούν λες και τους είπα ότι ήρθα από τον Άρη!!! Τους εξηγώ βέβαια ότι έχω κάνει όλες αυτές τις επεμβάσεις... και στο τέλος μάλλον με πιστεύουν...! Όπως καταλαβαίνετε, η μεταπωλητική αξία του αυτοκινήτου ισοδυναμεί πλέον με Yugo και μόνο το παρουσιαστικό, ο οικονομικός κινητήρας και τα εξτρά του αυτοκινήτου το κρατάν ψηλά! Πραγματική ξεφτίλα δηλαδή... Και όλοι (περιοδικά, τύπος) το παίζουν ότι δε συμβαίνει τίποτα! Σίγουρα τα παίρνουν χοντρά από τους "φίλους" μας τους γερμανούς για να κρατάν το στοματάκι τους κλειστό!
  10. Υπάρχει λύση Chris αλλά δεν θα στην δώσουν οι γερμανοί! Ούτε οι γερμανοδουλοι στις αντιπροσωπίες! Βάλε τα ελατήρια και θα με θυμηθείς!!!
  11. Ξέρουν πολύ καλά τι φταίει! Από εδώ και πέρα και εφόσον φέρονται στους πελάτες τους λες και είναι ζώα, η δικιά μας αντίδραση δε μπορεί παρά να είναι η τρελή δυσφήμιση στο πρόσωπο της εταιρίας αυτής! Τώρα που οι πωλήσεις είναι και λίγες γενικότερα θα περάσουν καλά!!! ΖΗΤΩ Ο ΙΑΠΩΝΑΣ!!!
  12. Εχει ανέβει ελάχιστα. Εχει έρθει στα ίσια του δηλαδή...!
  13. Καλημέρα!!! Κάποια παιδιά από εδώ μέσα μου είχαν ζητήσει κωδικό από ελατήρια! Τι έγινε τελικά? Τα βάλατε?
  14. Οι αισθητήρες που κάνουν "δώρο" στις αντιπροσωπίες είναι οι γνωστοί κινέζικοι! Οι οποίοι στο εμπόριο κάνουν το πολύ 30 €, οπότε αυτοί που τα παίρνουν χονδρικής άντε να δόσαν το πολύ 5€!!! Δεν θεωρείται δώρο αυτό το πράγμα! Έλεος! Καλύτερα πες τους να σου κάνουν άλλο δώρο.. Πχ Επέκταση εγγύησης...! Αλλιώς βάλε σαν εξτρά τους εργοστασιακούς... Στο λέω γιατί την έχω πατήσει με το θέμα αυτό... Μακάρι να ήξερα από την αρχή!
  15. Απότι κατάλαβα από αυτά που διάβασα... Ο τύπος ήθελε να πάρει πίσω τα λεφτά του λόγω της ιστορίας με τα λάδια (33.000 $!!!!) , αλλά δεν δεχόταν να περάσει το αυτοκίνητο από το διαγνωστικό της αντιπροσωπίας( γιατί λογικά θα τον δουλεύανε). Οπότε πρότεινε κάποια άλλη αντιπροσωπία για να γίνει ο έλεγχος!?! Εφόσον όμως δεν έστειλε το αμάξι στην αντιπροσωπία που το αγόρασε , δυστυχώς δεν τον δικαιώνει ο Δικαστής (Tribunal) και δεν πείθετε από τα λόγια του ότι το αμάξι είναι ελαττωματικό και άρα δικαιούται αποζημίωσης. Στο τέλος διατάζει ο Δικαστής να γίνει ο έλεγχος στην αντιπροσωπία που αγοράστηκε και απορρίπτει κάθε έκθεση του αιτούντος ότι έχει εξαπατηθεί από την αντιπροσωπία. LOS POULOS δηλαδή και στην Αυστραλία!!! Αρε Μερκελ παντού έχεις απλώσει τα δίχτυα σου!!!
  16. Απλά όταν φτάνει στους 110 βαθμούς και πάνω αρχίζεις να χαλαρώνεις με το γκάζι .... Στους 120 + παίρνεις την μηχανή στα χέρια!!!
  17. Καλημέρα! Έφτασα τα 8000 χιλιόμετρα και ακόμα δεν έχει κάψει σταγόνα με τα aftermarket ελατήρια...! Δυστυχώς όμως δε θα το κρατήσω το πολάκι γιατί γίναμε πολλοί στην οικογένεια και το καλοκαίρι θα πάω για μεγαλύτερο! Το έχω βάλει στο car για όποιον ενδιαφέρεται!
  18. Μπα μην το ψάχνεις!!! Προσπάθησα εγώ να επικοινωνήσω μαζί τους με το mail που μου έδωσε η kosmocar και μου επιστρέφαν και καλά πίσω τα μηνύματα λες και δεν υπήρχε παραλήπτης!!! Βέβαια το λάμβαναν το mail, το διάβαζαν και με γράφαν στα @@ τους!
  19. Να το φτιάξουμε το τόπικ αλλά πολύ φοβάμαι (και δεν θέλω) να είμαι ο μοναδικός που έλυσε το πρόβλημα... Αυτή η εταιρία είναι πραγματικά απαράδεκτη στον τρόπο που αντιμετωπίζει τους πελάτες τις και με κάνει να αναπολώ τις μέρες που είχα γαλλικό αμάξι... Απλά αίσχος και ξεφτίλα!!!
  20. Για να μην τα κατάφερε ούτε ο A-Polo που ξέρει από αυτά, μάλλον δεν γίνεται!!!
  21. Πρέπει να βρεις κάποιον με VCDS κοντά σου και στη συνέχεια ακολουθείστε τις οδηγίες που αναγράφονται στην αρχή του Post!
  22. Λένε τα δικά τους! Αλλά και πάλι το VAS που έχουν στις αντιπροσωπίες δεν πρέπει να έχει επιλογή για τέτοια αλλαγή!
  23. Τι να πω ρε φίλε, μακάρι να είναι φυσιολογικό και αν δε σταματήσει τουλάχιστον να μείνει εκεί που είναι τώρα... Εγώ πλέον είμαι περίπου 7600 και ακόμα δε έχει κάψει τίποτα. Αρχίζει να μου φαίνεται περίεργο να φανταστείς... Ρε φίλε winner με το scirocco τι παίζει? Δε σου έχει κάψει ποτέ σταγόνα???
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.