Jump to content

Marios_R

Members
  • Posts

    60
  • Joined

  • Last visited

About Marios_R

Other Info

  • Car Type
    Polo 6R1 (2010)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Marios_R's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

1

Reputation

  1. Δεν θα πάρεις ξεκάθαρη απάντηση . Το σίγουρο είναι ότι ρισκαρεις . Μπορεί να μην σπάσει το dsg αλλά το πατινάρισμα θα έρθει πιο γρήγορα.Γενικά οι φθορές θα είναι περισσότερες.και στα δισκάκια του dsg και στο τούρμπο αν είναι καύτης. Το σκέφτομαι και εγώ για πρόγραμμα 95ρας. Κανένας με πρόγραμμα σε gti εδώ μεσα;;;;
  2. Μάλλον δεν εχεις οδηγήσει ραλάκι σε ωραία διαδρομή για να καταλάβεις και έχουμε διαφορετική αντίληψη για το τι είναι οδήγηση. Για μένα αυτό που περιγράφεις είναι απλή μετακίνηση. Το θέμα είναι ότι το πόλο είναι ψιλοβαρετό μπροστά στο 106.Και είχα 106 για 7 χρόνια και το πόλο το έχω 3. Γούστα είναι αυτά βέβαια και ο καθένας έχει την δική του άποψη. Μετά το 106 το καλύτερο προσθιοκίνητο που έχω οδηγήσει στον τομέα handling και ευχαρίστησης που σου προσφέρει στην οδήγηση είναι το mini cooper s.
  3. Είχα ραλάκι πριν πάρω το gti και σε πληροφορώ ότι οδηγικά ήταν πολύ ,μα πολύ καλύτερο από το πολο. Τενεκέ δεν το λές σε καμια περίπτωση... Και στην περίπτωση κόντρας με το 1.2 tsi το rallye θα ναι μπροστά. Θυμάμαι με 134 άλογα που είχε το δικό μου και χωρίς ελαφρώματα είχα τα εξής αποτελέσματα με τα τότε τουρμπάτα με czt μαζί ως τα 200 με mini cooper s 163 (μπροστά εγώ ρολ πρώτες ως τα 180, και μετά περνούσε μπροστά) astra gtc 180 άλογα μπροστά εγώ 3 αμάξια στάση ως τα 180 ibiza fr (20vt) μπροστά εγώ 1 αμάξι στάση 600 μέτρα. τα μπουμπάκια μου έριχναν 2-3 αμάξια ανοιγώμενα στα 400. Αν έχει ελπίδες το tsi μόνο ρολ δευτέρες και με μαμά ραλάκι.Ούτε καν σκούπα.
  4. Winner έκανα τις δοκιμές μου μετά την catback και το συμπέρασμα ήταν ότι πήρε μισό αμάξι...είχες δίκιο
  5. Σημερα πήγα για την ανάκληση και όταν έσβησα το αμαξι μου έκανε ακριβώς τον ίδιο ήχο. Τι παίζει με αυτό;Ανησυχητικό ή όχι;
  6. καρεντα αλιμου. εσυ που το πας?στειλε πμ αν θες
  7. τι να σου πω ρε φιλε;εχω κατι βιντεακια που στιγμαια παει στο 1.2 η πιεση.κ τωρα ειδα κοντα 1.4 σε πατημα απο πρωτη ως τεταρτη.δεν θυμαμαι αν εκανα ασε κ να πατησα ξανα με λιγες στροφες κ φορτιο.θα το ξαναδοκιμασω για να σιγουρευτω δεν ξερω κ εγω τι παιζει γι αυτο ρωταω. αν πηρε κατι η οχι ,εχω ενα αμαξι μεζουρα κ θα ξερω το πασχα.
  8. Εγώ περίμενα να αλλάζουν φίλτρο βενζίνης λαδιού και μπουζί όταν πήγα.Λέω πόσο να κάνουν 4 μπουζί;Που να φανταστώ ότι θα τα χρεώσουν 70 ευρώ.Τα υπόλοιπα όλα προέκυψαν εκεί. Τα λάδια πήγα τα αγόρασα. Τα υγρά φρένων 35 ευρώ. Μπουζί 70 ευρώ! Φιλτροχοάνη 30 ευρώ και τα υπόλοιπα δεν θυμάμαι ακριβώς αλλά κοροιδίστικα λεφτά. Πόσο να κάνει ένα φίλτρο βενζίνης, λαδιού και καμπίνας;Όλα μαζί 85 ευρώ;Θα τρελαθούμε;;; Τα εργατικά 140 ευρώ;;;.Που είχαν ένα φύλλο με κουτάκια και καλά που τσέκαραν πίεση ελαστικών και οπτικός έλεγχος και τετοιες παπαριές.Που σήκωσα το αμάξι μετά από το σερβις , έλειπε μια τάπα από κάτω και δεν την είδαν καν. Και όταν τους είπα ότι δεν θέλω να αλλάξετε την χοάνη,θα την καθαρίσω εγώ και το γενικό έλεγχο δεν τον θέλω άρχισαν τα περί εγγύησης κτλ και δεν γίνεται και τέτοια... Εν το μεταξύ είδαν το τιμολόγιο από τα λάδια που πήγα εκεί μου αμφισβήτησαν την αυθεντικότητα τους λόγω τιμής (Castrol edge 4 λίτρα 5-30 45 ευρώ τα πήρα εγώ, 80 κάτι τα χρέωναν αυτοι) Τελευταία φορά που πάω και χέστηκα για την εγγύηση.Δεν τους ξαναδίνω ούτε φράγκο.
  9. 360 μου βγηκε εμενα στην καρεντα με δικά μου λάδια. Μπουζί Υγρά φρένων Φίλτρο καμπίνας Φιλτοχοάνη Φίλτρο Βενζίνης Φίλτρο aircondition και Φίλτρο λαδιού και χρέωσαν οι παπάρες 140 ευρώ εργατικά για check σε όλο το αμάξι. Που έλειπε από το πάτωμα μια τάπα και δεν το είδαν. Με δικά τους λάδια θα έβγαινε 440...οτι να ναι.Εχει χάρη που με κρατάει η εγγύηση ακόμα. Οτι να ναι
  10. Εγώ έφτιαξα αυτή την εβδομάδα catback 63.5 στον Παπαδόπουλο και το αμάξι σίγουρα έχει πάρει κάποια άλογα και ο ήχος τα σπάει. Έβγαλε ένα ελαφρύ μπασο ήχο που δεν τον καταλαβαίνεις ιδιαίτερα αλλά όταν το σκας ακούς πλέον το σφύριγμα του turbo και στις αλλαγές σκάει είτε στις μεσαίες είτε στον κόφτη. Τώρα πόσα άλογα πήρε, δεν ξέρω.Υπάρχεις κανείς να έχει δυναμομετρήσει με catback 63,5; Εδώ το σετάκι πριν φορεθεί και η απόληξη που ήθελα να είναι σαν την εργοστασιακή με 70ρες μπούκες. Μετά την εξάτμιση βλέπω κοντά 1.4 στο μπαρόμετρο. Και δεν φοράω κάτι άλλο στο αυτοκίνητο.Πόσα μπαρ σηκώνει στοκ,ξέρει κανείς;Πριν την εξάτμιση σήκωνε 1.2 το πολύ με 95ρα βενζίνη και τις 2 φορές. Είναι φυσιολογικό ή δεν διαβάζει καλά το obd2?Το πρόγραμμα είναι το Torque pro και το adapter to obd2 elm 127 ή κάπως έτσι. Παραθέτω και ένα screenshot όπου στο κόκκινο σημάδι φαίνεται την μέγιστη πίεση που σήκωσε σε ένα πάτημα που έκανα.
  11. Η λογικη του lc ειναι να σηκωσεις ιδανικες στροφες στην εκκινηση. Το lc του dsg 6 κανει κατι διαφορετικο; σηκωνει 3000 πατωντας γκαζι φρενο μαζι κ αφηνωντας το φρενο εφυγες. κ εδω παταει γκαζι φρενο μαζι κ κατεβαζει στο S αποτομα, αφηνει το φρενο κ φευγει. αλλα εσυ νομιζεις οτι δεν καταλαβα τι κανει; ευτυχως που βρεθηκες εσυ να μου το εξηγησεις! παλι καλα να λες! Χαχα
  12. και εκει που οι βελτιωτικοι οικοι ακομη ψαχνουν στα R&D να φτιάξουν LC που θα πουλάνε για 500euros ο ελληνάρας τα καταφερε! Η αληθεια είναι οτι δεν θα το δοκιμασω στο δικό μου αμαξι αλλα είναι ενδιαφερον! No guts no glory!
  13. ΠεραΣτικά Φίλε, το πέραΣα και εγώ μια Φορά.145euros εβαλα ένα ίδιο λάΣτιχο Σε βουλκανιζατερ Στον Ν.κόΣμο.
  14. Η διαδρομη ηταν Ε.Ο Λαρισα-Αθηνα, 2 ατομα, full φορτωμενος πορτμπαγκαζ και πισω καθισματα. Λόγω τοποθέτησης ρεζερβας έβαλα το καμπανακι να χτυπα στα 100.Οποτε πηγαινα σαν κοτα θέλοντας και μη.Βενζίνη 100αρα Jetoil οτι να ναι από βενζινάδικο Εθνικης!
  15. Να διορθώσω το ποστ μου.Το συνολικό range εκείνη την στιγμή ήταν 960! Οι ώρες ταξιδιού 4 και 10 λεπτά. Λίγο πριν φτάσω στο σπίτι μου κατέβασε την κατανάλωση στο 5.3 lt/100km!Εδώ είναι 5.4
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.