Jump to content

chris 76

Members
  • Posts

    66
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by chris 76

  1. Σπυρο χωρις να ειμαι σιγουρος κοιτα στο τελικο της εξατμισης απο πανω εχει ενα προστατευτικο για τις θερμοκρασιες κτυπα το με χερι σου για τι εχει κατι σαν ροδελες που βιδωνουν και τα παιζουν απο τις λακουβες.
  2. Αλλαξες μονο τακκακια ή εβαλες και δισκοπλακες;γιατι και εγω μολις τα ζορισα λιγο σε κατι κατηφορες μυρισανε.
  3. Εγω προσωπικα παντως εκανα με το 1400 χλμ περιπου στο D πολυ χαλαρα ομως,μετα του εδωσα και καταλαβε, τωρα εσυ αν μπορεις η αποψη μου ειναι να το στρωσεις ακομα λιγο.Βλεπεις εμενα ηταν και το δευυτερο μοτερ και δεν αντεχα αλλο στρωσιμο.
  4. Του εκανες την καρδια περιβολι!Δεν χρειαζεται να κανεις 3 μετρησεις απλα πας στην αντιπροσωπεια ελεγχουν ποσο εχει καψει και μετα αρχιζεις τα γαλλικα στα κεντρικα και σου αλλαζουν κινητηρα.
  5. και εμενα το κανει αυτο οχι παντα βεβαια σπανια αλλα το κανει,τωρα τι ειναι αυτο και γιατι το κανει κατω απο ορισμενες συνθηκες,καλυτερα να μην το ψαξουμε και αυτο γιατι στο τελος θα τρελαθουμε!
  6. και μια φωτο απο το λαστιχο
  7. δεν φταιει η πορτα ουτε και ολα τα λαστιχα το μονο που κανει αυτο το τριξιμο επειδη το ειχα και εγω αυτο το προβλημα,αν ανοιξεις την πορτα στο πανω μερος ειναι το λαστιχο που εχει στην μεση κενο ή βαλε βαζελινη ή λιγο ταλκ.
  8. οχι οπως λενε τα παιδια εβαλα λιγη βαζελινη στο πανω μερος της πορτας.αν την ανοιξεις θα δεις απο απνω οτι εχει ενα λαστιχο που εχει κενο ενδιαμεσα εινα σαν αναποδο Π αν βαλεις εκει σταματαει .
  9. στειλε μου με π.μ το τηλ. να σε παρω να σου πω τι να κανεις
  10. +100000000 απο εμενα αφου εινα νουμερα ας πληρωνουν λαδια και κινητηρες μηπως το πετυχουν κατα τυχη!
  11. Το ξερω Γιωργο απλα περιμενω να τελειωσει η εγγυηση,και να φτιαξουν λιγο τα οικονομικα μας και θα τα αλλαξω.
  12. Δυστυχως για εμας που το πηραμε δεν προκειται να βρεθει λυση!το αυτοκινητο οτι και να κανουνε θα συνεχισει να καει,σε αλλους λιγο σε αλλους πιο πολυ,και σε εσενα αφου σου εκαψε και τοσο δεν μπορεις να κανεις τιποτα γιατι εισαι μεσα στα ορια που λεει ο κατασκευαστης.και αυτος λεει οτι το ανωτερο οριο ειναι 1000χλμ/500ml οποτε και δικαστικως να παμε ολοι μαζι παλι καλυμμενοι ειναι!
  13. Μηπως ηταν κανενας μπηλιοφορος χωρις γρασο και εχει αρπαξει;
  14. Δηλαδη για να καταλαβω και εγω,πηραμε ενα γρηγορο αυτοκινητο για να πηγαινουμε σιγα;
  15. Καλημερα!περιμενω να δω με το νεο μοτερ ποση καταναλωση εχει και βλεπουμε.Παντως ευχαριστω για τις πληροφοριες που μας εχεις δωσει μεχρι τωρα!
  16. κοιτα πρωτα αν εχει αυτο το ηχειο που προσομειωνει τον ηχο της μηχανης και βρισκετα κατω απο του υαλοκαθαριστηρες!και για να σιγουρευτεις οτι ειναι απο αυτο ο θορυβος ψαξε στο youtube ενα βιντεακι polo gti noise vibration δες πως κανει και αν σου κανει τον ιδιο θορυβο πες μου!
  17. Καλοριζικο!Καλοταξιδο και προσοχη στο δρομο!
  18. Πρεπει να ειναι τα λαστιχα στην ζανφορ αν δεν κανω λαθος.Αν μπορεσεις να το σηκωσεις στην ζανφορ εχει απο ενα λαστιχο στην καθε μερια ριξε λιγο γρασο σε σπρει αρκει να ξεβιδωσεις λιγο τις βιδες που τα συγκρατουν και αν σταματησει αλλαξε τα.
  19. Ετσι ακριβως οπως τα λες Γιωργο!Και με το συναγερμο ετσι το κανουν αλλα μουφα.εγω που πηρα μεσω ιντερνετ αισθητηρες για αλλο αυτοκινητο της οικογενειας εδωσα 8 ευρω!
  20. αυτο που σου κανει δωρο ο αντιπροσωπος δεν ειναι τα γνησια εγω οταν το παραγγειλα με το cruise control ειναι μαζι και οι αισθητηρες παρκαρισματος δηλαδη δεν πανε ξεχωριστα αν δεν κανω λαθος.Και εχω το rcd310 και μολις βαζω οπισθεν εμφανιζει το αυτοκινητο στην οθονη αλλα εχει αισθητηρες μονο πισω οχι μπροστα.
  21. Εμενα παντως ηταν με λαμπακι και η ενδειξη του υπολογιστη ηταν 0! 15-20 λιτρα ειναι 25 με 35 ευρω σιγα οι γερμανοι μην βαζανε τοσο βενζινα
  22. Μπραβο!θα παω και εγω αυριο να το παραγγειλουν.να τελειωνουμε και με αυτο!
  23. Το πηγα,το εβαλαν στο διαγνωστικο εβγαλε misfires cylinder 1 και κατι αλλα που δεν θυμαμαι κατι για μια βαλβιδα στο κυκλωμα του νερου.Μου αλλαξανε προληπτικα τον πολλαπλασιαστη στον πρωτο κυλινδρο για να μην το ξανακανει!ευτυχως που ειναι στην εγγυηση αλλα απ΄ οτι μου ειπανε και αυτοι μαλλον απο κακη βενζινα μπορει να αναψε.Αλλα τοσο καιρο απο το ιδιο βενζιναδικο βαζω γιατι το εκανε τωρα;
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.