Jump to content

SAVVASPHANTOMCC

Members
  • Posts

    18
  • Joined

  • Last visited

About SAVVASPHANTOMCC

User Information

  • Gender
    Male
  • Δήμος
    Κεντρικής Μακεδονίας - Αριστοτέλη
  • Νομός
    Χαλκιδικής

Other Info

  • Car Type
    Passat CC

Recent Profile Visitors

897 profile views

SAVVASPHANTOMCC's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

5

Reputation

  1. Δες τις πιεσεις απο τα λαστιχα, αν ειναι χαμηλες το τιμονι βαραινει στο στριψιμο.
  2. Δες τους αποθηκευτικους χωρους του ταμπλο μηπως εχεις κατι, και χτυπαει δεξια και αριστερα οταν στριβεις.
  3. Ακριβως το ιδιο προβλημα ειχα και εγω, με το που αλαξα τα μαμισια λαστιχα [κοντακτ 3] με αλλα[κοντακτ 5......πιλοτ σπορτ 3] ο θορυβος εξαφανιστηκε εντελως.
  4. Αν ειναι τα Assymetric 2 να ειναι ποιο θορυβωδη απο τα conti 3 τα οποια σε κατσαρο δρομο μου επαιρναν τα αυτια,καλυτερα να ξαναπαω στα conti 5,τα οποια στο κατω κατω ειναι λιγο ποιο αθορυβα και ανετα απο τα conti 3 που φορουσα, με αρκετα καλο κρατημα σε στεγνο και βροχη,και πιανουν την θερμοκρασια τους σχετικα γρηγορα παροτι ειναι ταχυτητας Y. Παντως ευχαριστω για τις πληροφοριες.
  5. Πες μας αν συνολικα ειναι καλυτερο απο το conti 5 και που μειονεκτει και που υπερτερει σε σχεση με το conti 5.
  6. Eυχαριστω πολυ παιδια για τις πληροφοριες. Η επιλογη να βαλω λαστιχα σε νουμερο XL[ποιο σκληρα πλαινα]νομιζετε πως θα εδινε καλυτερη και ποιο ασφαλης συμπεριφορα?
  7. Λεω να αλαξω λαστιχα και απο conti 5 [σχετικα καλο λαστιχο ανετο με καλο κρατημα]να αλλαξω και να παω σε Assymetric 2. Οποιος μπορει και το εχει βαλει ας μου δωσει πληροφοριες και την γνωμη του σε σχεση με τα προηγουμενα που φορουσε. Και επισης να μου πει αν ζεσταινεται ευκολα. Θα ηθελα και την γνωμη σου Wisdom μια που ειχες conti 3 pilot 3 και εβαλες Assymetric 2 ποιο ειναι καλυτερο συνολικα, ευχαριστω.
  8. Ενταξει το να τερματισουν οι μπουκάλες σε ένα νορμαλ κοπανημα δεν σημαινη ότι θα χαλασει η αναρτηση, μετα λειτουργει φυσιολογικα και παλι.Παντως είμαι σχεδόν σιγουρος ότι τα κοπανηματα ηρθαν από την αναρτηση,τωρα ισως να μην τερματισαν οι μπουκάλες,αλλα να τερματισαν τα ελατήρια και να χτυπησαν οι σπειρες μεταξυ τους,αν μπορει φυσικα να γινει αυτό. Αληθεια όταν σηκωθει στο ανωτατο σημειο ο τροχος τι τερματιζει πρωτο? Τα ελατήρια στην max συμπιεση τους,επιτρεπουν τα εμβολα των αμορτισέρ να τερματισουν πρωτα;
  9. Εχει τυχει σε μενα μετα από ταξιδι,χαλκιδικη προς θεσσαλονικη από ΕΓΝΑΤΙΑ με μεσο ορο 200.-220χλ . Φτανοντας θεσσαλονικη στα πρωτα φαναρια και καθως ξεκινουσα καπως εντονα εχοντας την αναρτηση στην θεση comfort ,και περνωντας πανω από παρατεταμένα βουναλάκια που ειχε ο δρομος,ακουστηκαν ξαφνικα από τις μπροστινες μπουκάλες οι χαρακτηριστικοι χτυποι όταν τερματιζουν τα αμορτισέρ.Εγω η εξηγηση που δινω είναι ότι από το εντονο ταξιδι που εκανα εχοντας και μετριο φορτιο,το λαδι των αμορτισέρ ειχε καταπονηθη και εκεινη την στιγμη μου το εκανε. Παντως μετα ,το αμαξι και οι αναρτησεις δουλευαν κανονικα χωρις πρόβλημα. Εχει τυχει σε καποιον άλλο κατι παρομοιο? ακουω γνωμες
  10. Μα αγαπητε μου Touring the m3, δεν εχω τιποτα προσωπικο με εσενα,απλως ενιωσα αδικημένος που διαγραφηκε μονο το δικο μου κειμενο . Τωρα στα δικα σου κειμενα αν όπως λες δεν εχεις γραψει κατι το μεμπτο ποιος ο λογος που διαγραφτηκαν? Εν πασι περιπτωση το λαθος δικο μου, δεν επρεπε να αναφερω ονόματα. Για να μην φερουμε και σε δυσκολη θεση τον Speedy προτείνω να το προσπερασουμε και να το ξεχασουμε. Εγω παντως για το κειμενο μου αν και πολυ αθωο ζητησα συγγνωμη. Γραψτε τωρα για λάστιχα και μην αποπροσανατολίζεστε όπως λεει και ο Speedy. Παντα φιλικα και χωρις παρεκτροπες.
  11. Νομιζω ότι δεν παιζετε επι ισης οροις. Όχι ότι με αφορα,αλλα επιτρεψατε τα απίστευτα σχολια του Touring the M3 αναμεσα με τον Koumparo, και αποριψατε το αθωο καλαμπουρι που εγραψα?..ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ... Παντως ζητω συγγνωμη και δεν θα ξαναγινει.
  12. Καταρχήν χαρα στο κουραγιο σου που καθεσαι και γραφεις τοσο μεγαλα κειμενα.Εγω για να γραψω πεντε σειρες κανω μια ωρα καθοτι αρχαριος. Φυσικα και οι αποψεις που ανταλλαζουμε είναι εντελως φιλικες , πλην ελαχιστων εξαιρεσεων από τι ειδα με καποια αλλα μελη. Λοιπον τα λάστιχα που ανεφερες παραπανω είναι sport και εχουν σχεδόν τα ιδια χαρακτηριστικα πανω-κατω με το Conti 3. Γιατι δεν αναφερουν καποιο ποιο Premium ελαστικο? π.χ. Primacy 3- EfficientGrip- Cinturato P 7, κ.τ.λ. Όχι ότι θα εχεις πρόβλημα και με αυτά, αλλα λεω τωρα. Δευτερον εγω δεν ειπα ουτε να το αδειασεις-ουτε να το τιγκαρεις μιλησα για μια μικρη αποκλιση συν-πλην 2 psi. Δεν είναι λιγοι αυτοι που πηραν λάστιχα για sport συμπεριφορα και μετα το μετανιωσαν και θελαν να το κανουν πιο ηπιο,η και το αντιθετο. Στην ευρωπαικη αγορα τα αυτοκίνητα εχουν άλλο στησιμο από ότι αμερικη-κινα οπου εκει είναι για ποιο ηπιους ρυθμους,και επομένως να αλαζουν οι προδιαγραφες λιγο.Βεβαια επιστημονικα και απολυτα ισχυουν αυτά που ειπες αλλα μην τα βλέπεις ολα και τοσο επιστημονικα γιατι η επιστημη θα μας φαει. και ο γιατρος επιστήμονας είναι αλλα δεν σε κανει παντα καλα,,,,,.ΟΥΦ. Επιτελους τελειωσα....παντα φιλικα.... Αληθεια γιατι ολες οι αντιπροσωπειες της VW μου λενε να βαζω 30-30 psi?
  13. Aν βαλεις ιδιες πιεσεις σε ένα λαστιχο με ακαμπτο πλευρικο τοιχωμα, και σε ένα με ευκαμπτο πλευρικο τοιχωμα θα δεις διαφορα στην οδικη συμπεριφορα. το εχω βιωση ο ιδιος, καθως και καποιοι φιλοι μου που κανανε αλλαγη ελαστικων στα αμαξια τους. Η VW δεν μπορει να δωσει για ολους τους τυπους ελαστικων πιεσεις, δινει ένα μεσο ορο. Το passat cc συγκεκριμενα εχει ρυθμιστη πανω στο conti 3 ,γιατι δενπαιζει ρολο μονο το βαρος του αυτοκινητου,αλλα και η στρεβλωση του πλαινου που δημιουργείτε κατά την στροφη. Όχι πως ότι και λαστιχο και να βαλεις δεν θα εισαι ασφαλης,απλως στο δρομο θα είναι καπως διαφορετικο αν ειχες ακαμπτο και εβαλες ευκαμπτο ,η το αναποδο και ειδικα στις στροφες.Και ετσι όμως παλι θα εισαι ασφαλης να ξερεις. Για αυτό μπορούμε να ρυθμίσουμε τις πιεσεις να το σκληρηνουμε η να το μαλακώσουμε.Παντα σε ασφαλη πλαισια όμως. Συν-πλην 2 psi σε σχεση με αυτό που προτεινει ο κατασκευαστης. Ακουστε με μιλαω εκ πειρας.
  14. 33 '33 psi. μπρος-πισω για την μαμα διασταση.Μετριο φορτιο[οδηγος-συνοδηγος-τρεις βαλιτσες]. Αυτή η πιεση, όμως για μενα πρεπει να κυκλοφορεις σε καλη ασφαλτο για να μην μεταφερει κραδασμούς,και θορυβο κυλισης. Αλλιως σε κακη ασφαλτο 31psi oπως το εχω εγω. Βεβαια παιζει ρολο και το λαστιχο που φορας,μαλακο η σκληρο. Παντως εγω που το δοκιμασα πιεζωνταστο σε κλειστες στροφες,με αρκετη ταχυτητα,ασχετα με τι psi εχεις,στην Comfort ρυθμιση είναι ουδετερο,στην Normal ψηλο-υποστρεφει λιγο,στην Sport ψηλο-υπερστρεφει λιγο ,μεσα σε ασφαλη πλαισια παντα.
  15. Yosi.. καλα τα ειπες και συμφωνω μαζι σου. Αν δεν κανω λαθος εβαλες και συ σπορ ελαστικο. Εγω στο conti 5 που εχω μετα από πολλες αλλαγες, τα εχω 31psi και νομιζω πως είναι καλυτερα για τους δρομους που εχουμε, Αν και ταχύτητας Y το πιστευετε ότι και με 0 βαθμούς,πιανει κατευθείαν στην ασφαλτο? Φαινεται ζεσταίνεται ευκολα εχω παθει πλακα. Από πλευρας φθορας τα μπροστινα δεν νομιζω να αντεξουν πανω από 20.000 χιλ.εχω κανει ηδη 10.000χιλ. και το μισο εχει φυγει,μαλον μαλακο πελμα.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.