Jump to content

Derv_7

Members
 • Posts

  446
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  26

Everything posted by Derv_7

 1. τελικά μου τα επιστρέψανε. Η αλήθεια είναι οτι είχα σκιαχτεί γιατί κάθε φορά που μίλαγα στο τηλέφωνο μαζί τους άκουγα την ίδια φωνή με βαριά Ρώσικη προφορά να μου συστήνεται με διαφορετικά επώνυμα πελλοπονησιακής καταγωγής π.χ Αποστολόπουλος, Νικολόπουλος και άλλα. Καταλαβαίνεις τι εννοώ
 2. όχι Αθήνα είμαι. Αλλά μια στις τόσο που χιονίζει γιατί να αγχώνομε? Όπως είπα το αμάξι δεν το οδηγώ πλέον εγώ και θέλω να είμαι σίγουρος για κάθε ενδεχόμενο. Επίσης δεν βγάζει κάτι άλλο η pirelli σε συμβατικό και θέλω να πάρω pirelli λόγω έκπτωσης. Εσύ ποιό είχες? σου κρατήσανε γενικά πολλά χιλιόμετρα?
 3. καλησπέρα σε όλους. Τα goodyear Goodyear EfficientGrip 185/60 15 για το πολάκι παρέδωσαν πνεύμα στα 35 χιλιάδες χιλιόμετρα. Τα πήγα για έλεγχο ρουτίνας πρώτη φορά και έχουν σκάσει στο πέλμα και τα τέσσερα στη μέση……Παίζει να είναι έτσι καιρό.Ο λαστιχάς μου είπε οτι είναι ελαττωματικά και θα μου δώσει μια έκπτωση για καινούργια. Σκέφτομαι να βάλω τα all season της Pirelli. Τι εμπειρίες έχετε από all season ελαστικά. Το αμάξι χρησιμοποιείτε για δεύτερο και δεν με νοιάζουν καθόλου οι επιδόσεις. Μόνο η ασφάλεια και να καρατήσουν πολλά χιλιόμετρα
 4. είναι απίστευτη η κατάσταση. Πραγματικά αν δεν το έχεις ανάγκη προσωπικά δεν θα αγόραζα αυτοκίνητο τώρα. Έχει δημιουργηθεί το εξής φαινόμενο, που γενικά συμβαίνει σε εποχές υψηλού πληθωρισμού. Δημιουργείτε η αίσθηση οτι οι τιμές θα ανέβουν και άλλο με αποτέλεσμα να δημιουργείτε πανικός και ο κόσμος να συνεχίζει να αγοράζει χωρίς να συνειδητοποιεί οτι κάνει κακή αγορά. Και αυτό αυτότροφοδοτεί τον ήδη υπάρχοντα υψηλό πληθωρισμό δημιουργώντας ένα φαύλο κύκλο.
 5. επανέρχομαι στο θέμα autodoc. Παράγγειλα πριν ένα μήνα 2 φανάρια για ένα αμάξι στην οικογένεια να τα αλλάξω μόνος μου γιατί τα υπάρχοντα ήταν σε κακά χάλια. Μου ήρθε το ένα σπασμένο. Το στέλνω πίσω και μετά από 20 μέρες και αφου εγώ τους έστειλα μαιλ για να τους ρωτήσω την εξέλιξη μου λένε οτι θα μου επιστρέψουν τα χρήματα σε 2-3 μέρες. Εγώ είχα ζητήσει εγγράφως να γίνει αντικατάσταση του σπασμένου φαναριού και όχι να μου επιστρέψουν τα χρήματα. Αυτοί μου λένε όχι θα σου επιστρέψουμε τα χρήματα (δεν έχω δει κάτι στον λογαριασμό μου ακόμα) και αν θέλεις εσύ ξανά παράγγειλε το φανάρι σε άλλη τιμή φυσικά. Πραγματικά μετά από αυτό δεν πρόκειται να ξαναπάρω κάτι από το συγκεκριμένο μαγαζί. Οι άνθρωποι είναι το λιγότερο απατεώνες.
 6. κάπου στη πίσω μεριά πρέπει να γράφει χώρα προέλευσης.Είναι ίδια και στα δύο? Είναι από το ίδιο μαγαζί και το παλιό και το καινούργιό?
 7. ριξτου και κανά τέτοιο https://www.skroutz.gr/s/13663841/Liqui-Moly-Fuel-Injection-Cleaner-Πρόσθετο-Βενζίνης-300ml.html?from=featured&product_id=111344508 μετά από γέμισμα του τεπόζιτου και βγες σε κάνα αυτοκινητόδρομο να το πατήσεις λίγο
 8. και το castrol αν του κάνεις τα ίδια χιλιόμετρα με τις ίδιες συνθήκες το ίδιο θα σου κάψει
 9. για μένα είναι πολύ νωρίς που έβαλες καθαριστικά στον κινητήρα σου. Να έχεις κάνει γύρω στις 120 χιλιαδ. χλμ οκ. + οτι τα καθαριστικά ξεραίνουν οτι ελαστικό υπάρχει στον κινητήρα πχ φλάντζες στεγανοποίησης
 10. παντώς αν έχεις κατανάλωση να ξέρεις δεν είναι πολύ καλό. Αυτό μάλλον συμβαίνει οτι λόγω μεγάλων θερμοκρασιών εξατμίζονται. Με τα mobil esp 5w30 είχα δει 120άρες έχω τον 1.0 tsi. Μάλιστα τα πέταξα σε 2000χλμ τα λάδια γιατί νόμιζα οτι μου είχε βάλει ο μάστορας μούφα λάδια.
 11. έχω το 6c του 17 βενζίνη. Στα ταξίδια και γενικά στους επαρχιακούς δρόμους είναι πολύ καλό. Γενικά είναι σαν να οδηγάς αμάξι μεγαλύτερης κατηγορίας.κλασικός Γερμανός. Επίσης αίσθηση μου έκανε η απουσία αεροδυναμικών θορύβων στα πολλά χιλιόμετρα. Από χώρους επίσης για το μέγεθος του πάρα πολύ καλό. Έχω το 5πορτο. Μηχανολογικά δεν μπορώ να πολλά πράγματα. Γενικά τα vw όλο και κάτι βγάζουν και θέλουν κυνήγημα στα σερβις τους. Τώρα σχετικά με την τιμή που στο δίνει και αν συμφέρει. Αν είναι πρώτο χέρι αγορασμένο από Ελληνική αντιπροσωπεία, άβαφτο και ατρακάριστο γενικά και έχεις από κτεο εξασφαλίσει οτι έχει τόσα χιλιόμετρα οκ. Επίσης πριν το πάρεις πήγαινε σε μια αντιπροσωπεία vw και ζήτα πλήρη έλεγχο σε διαγνωστικό τους. Δες τα σερβις που τα έχει κάνει και αν είναι όπως πρέπει. Τέλος, ζήτα του να το πας και εσύ ο ίδιος μια καλή βόλτα. Μετά από τη βόλτα άνοιξε το καπό, δες τη στάθμη των λαδίων και το χρώμα τους, δες την κατάσταση του μηχανοστασίου και τα υπόλοιπα υγρά και ας μην είσαι ειδικός. Αυτά για αρχή. Αν σε όλα αυτά είναι άψογο τότε αρχίζεις να το σκέφτεσαι.
 12. η ερώτηση σου είναι πολύ γενική. Πως μπορούμε να γνωρίζουμε με κάποιο μαγικό τρόπο αν το. αυτοκίνητο του φίλου σου είναι άψογο όπως λέει ή οχί
 13. έλεγα μην είναι καμιά ρώσικη ή πολωνέζικη μαιμουδιά….αλλά από ebay με τίποτα. Πάντως και εγώ που είχα βάλει τα mobil esp formula 5w30 είχα ανεβασμένες θερμοκρασίες. Υπάρχει καταγραμμένο πόστ μου και τα δικά σου και τα mobil είναι υποτίθεται PAO (polyalphaolefin) που θεωρούνται top. Είχες οδηγήσει σε τέτοιες συνθήκες και με τα castrol? Εκτός από το θέμα τις θερμοκρασίας έχει παρατηρήσει κάτι άλλο? Δεν μπορεί να φταίνε μόνο τα λάδια
 14. μάλλον προς αντιπροσωπεία πάω. Οι εναλλακτικές είναι επίσης ακριβές και όπως είπες δεν σου εξασφαλίζουν εφάμιλλο ή το minimum αποτέλεσμα.
 15. Πρόσφατα μου έπεσε το iphone με αποτέλεσμα να σπάσει η οθόνη. Το τηλέφωνο δουλεύει κανονικότατα απλά υπάρχουν ραγίσματα στην οθόνη. Κάνοντας μια έρευνα αγοράς για να το επισκευάσω έμαθα τα εξής: - η επίσημη αντιπροσωπία istorm χρησιμοποιεί γνήσια ανταλλακτικά και σου παραδίδει το τηλέφωνο όπως πρέπει. Για παράδειγμα γίνεται πάλι αδιάβροχοποίηση, δουλεύει το face id κτλ. Το κόστος 160 euro για αλλαγή οθόνης - σε γνωστές επισκευαστικές αλυσίδες προσφέρονται 3 τύποι επισκευών. Η φτηνή οθόνη των 70 eur, η premium των 100 και η «γνήσια» των 170eur ! Σε καμία από τις πιο πάνω επισκευές δεν διασφαλίζεται η ποιότητα της επίσημης αντιπροσωπείας. Για παράδειγμα δεν γίνεται αδιαβροχοποίηση κτλ. Επίσης έμαθα οτι και στην ακριβότερη επιλογή δεν βάζουν γνήσια οθόνη. Γνωρίζει κάποιος ένα αξιόπιστο μαγαζί για επισκευή που θα είναι ποιοτική σαν της αντιπροσωπείας και σε λογική τιμή?
 16. Στα 50000 αλλάχτηκε η αντλία πριν ´ένα χρόνο στην επέκταση εγγύησης. Η προηγούμενη δεν είχε δείξει κανένα σφάλμα, καμία ένδειξη παρά μόνο μικρά σημάδια διαρροής
 17. δεν φταίει το λάδι. Θες καλύτερη ψύξη.Αν έχεις βάλει πρόγραμμα ένας λόγος παραπάνω να θες καλύτερη ψύξη. Μήπως να κάνεις ένα πιο εκτενές έλεγχο και σέρβις στο σύστημα ψύξης την επόμενη φορά? Εμένα για παράδειγμα με τον 1.0 tsi βάραγε 120άρια και μόλις άλλαξα την αντλία και όλα τα υγρά με καινούργια δεν βλέπω πιο πολύ από 110. Αναφορικά με το λάδι, φυσικά και έχει σημασία τι βάζεις. Δεν είναι πανάκεια όμως και θεραπεία πάσης νόσου. Όμως όσο μεγαλύτερο HTHS, τόσο μεγαλύτερη η προστασία όταν ο κινητήρας σου βαράει 130αρια….. PS: Καλά να πάθεις που κατηγορούσες τα LM
 18. τα ίδια ισχύουν και στα ξηροσύμπλεκτα dsg7 .Lifetime…..
 19. τι σου χρέωσαν?
 20. Τελικά όλα καλά παιδιά. Τα ανταλλακτικά ήταν εντάξει. Αυτά που είχα παραγγείλει (και δεν ήταν λίγα) ήταν αυτά που έπρεπε και ταίριαξαν όλα! Σας ευχαριστώ για τις συμβουλές. Είχα πάθει ένα μικρό σοκ από τις πάρα πολλές αρνητικές αξιολογήσεις που διάβαζα και θεώρησα βέβαιο οτι είχα εξαπατηθεί.
 21. καλησπέρα, Το δέμα μου ήρθε τελικά εχθές. Επίσης μου επέστρεψαν και το ποσό που περίσσευε. Σημειωτέον οτι πλήρωνα και συνδρομή expert για γρήγορη και ασφαλής αποστολή. Όταν άνοιξα το δέμα τα μπουζί ήταν έξω από τα κουτιά τους και είχαν διασκορπιστεί στο κουτί, τα βρήκα κάτω από τα τακάκια. Τα τακάκια ήταν ανοιγμένα και είχαν χαραγματιές σαν να είχαν επιχειρήσει να τα βάλει κάποιος άλλος πριν. Ευτυχώς μου στείλανε οτι παράγγειλα και όχι μαρκα με έκαψες. Την Τετάρτη θα πάω στο μάστορα να τα βάλει και να τα ελέγξει και αυτός. Αν είναι σπασμένα ή χαλασμένα θα πρέπει να τα επιστρέψω. Γενικά η συσκευασία ήταν άστα να πάνε. Τα συναισθήματα μου ανάμεικτα.
 22. φίλε μου αν από την άλλη πλευρά έχουν ως σκοπό ίδρυσης της εταιρείας τους να δαγκώνουν υποψήφια θύματα δεν νομίζω να με σώνει τίποτα. Θα προσπαθήσω με όλα τα μέσα να κάνω οτι μπορώ και θα δούμε. Ο σκοπός του ποστ είναι η ενημέρωση. Προφανώς εγώ δεν ήμουν ενημερωμένος για αυτό την πάτησα. Ας μην την πατήσει και κάποιος άλλος στο μέλλον λοιπόν.
 23. αυτό είναι το πρόβλημα….δεν έχω πληρώσει με paypal
 24. τελικά έχω φάει τρελό δάγκωμα από autodoc….. Στο τιμολόγιο που μου έχουν στείλει δεν αναφέρουν καν την μαρκα των ανταλλακτικών! Ποιός ξέρει τι θα παραλάβω.Αν δεν παραλάβω μόνο χαρτόνια. Μόνο αριθμό προϊόντος….Απορώ πως στην ηλικία μου την πάτησα σαν 12χρονο. Προσοχή μην την πατήσει κάποιος άλλος.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.