Jump to content

Panagiotis Lamprinos

Members
  • Posts

    26
  • Joined

  • Last visited

About Panagiotis Lamprinos

Other Info

  • Car Type
    Golf MK 4

User Information

  • Νομός
    Σερρών

Panagiotis Lamprinos's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

7

Reputation

  1. ΑΝ ψηθω δυσκολο να το παω και να το αφησω ,αν δεν το χρειαζομουν
  2. αν βαλω το δικο μου θα εχει βραβειο ?χαχχαχα...
  3. Το πιο αξιοπιστο προγραμμα της αγορας UNITRONIC το φοραω 13 χρονια σε 1.8τ χωρις προβληματα αξιοπιστα χλμ ..
  4. Επειδη εχω 2 περιπτωσεις δικες μου μια το παγουρι και μια ο διακλαδωτης που ειχε σαπισει πρεπει να ο μαστορας να ξερει το αμαξι ..αλλιως οσες τρομπες και να του ριξει δεν προκειται να βρει τη διαρροη..παθων απο μαστορια καγκουρες
  5. Εχω να παω χρονια δεν ηξερα οτι ακομη γινεται..
  6. εγω αλλαξα προσφατα της οροφης 120ευρω και ειχε ξεκολλήσει της πορτας οδηγου και απλα δεν μου πηρε λεφτα για τη πορτα αλλα καλυτερα φτιαξε τη δικια σου παρα να αγορασεις αλλη..
  7. υπαρχουν σαιτς ελληνικα με ανταλλακτικα που ταιριαζουν σε vw αλλα αν ειναι γνησια δεν ξερω αλλα ταιριαζουν απολυτα με τα γνησια και μιλαω γερμανικα οχι κινεζικα
  8. καλημερα αυτοματος του δυναμου το εχω παθει και γω σε κινηση και με αφησε στο τελος αφου διανησα 70 χλμ
  9. Μην νομιζετε οτι με τα γνησια θα σωθειτε ολα βγαινουν απο τα ιδια εργοστασια μην σας ξεγελανε απλα της αντιπροσωπειας εχουν σφραγιδα της εταιρειας και το πληρωνεις χρυσο..για αυτο μη τρελαινεσαι και του εμποριου να βαλεις την ιδια δουλεια κανουν ,απλα δεν θα εχει σφραγιδα vw αλλα θα κανει την δουλεια του.τωρα αν εσυ εισαι ψωνιο και θελεις να σκορπας περιισσια λεφτα για ανταλλακτικα γνησιο δικο σου θεμα.αλλα επειδη οι καιροι ειναι δυσκολοι μη σκορπατε τα λεφτα σας για γνησια ολα την ιδια δουλεια κανουν vw η μη vw..αποψη απο ενα μελος που εχει αμαξι 15χρονια και οταν χαλαει βαζει μη γνησιο και δουλευει αψογα το αμαξι μου.
  10. Καλημερα απο ελλαδα φιλε μου περα απο το chip tuning να βαλεις νεα εξατμιση και φιλτρο ελευθερο για ολοκληρωμενη αναβαθμιση ...
  11. Τωρα αν συνεχιζει το προβλημα δοκιμασε να πας σε επισημη αντιπροσωπεια να το δουνε και αυτοι μια 2 γνωμη ισως ειναι καλυτερα..αφου μενεις κυπρο.αρα διαρροη δεν εχεις,,επιμενω οτι ο μαστορας μαλλον σε δουλευει και αμφιβαλλω αν αλλαξε θερμοστατη ...γιατι εφοσον δεν χανει απο πουθενα τοτε δεν αλαλξε τιποτα.και ξανα επιμενω δοκιμασε αντιπροσωπεια για 2 γνωμη!ΓΙΑ να μη τρελαθεις!
  12. αν δεν εχεις καταλυτη για αυτο βγαζει ντουμανι, και ρεταρει ειναι πολλαπλασιαστης αστο να δουλευει και πιασε εναν εναν να δεις ποιος απο τους 4 ειναι ..αφου δεν στο ξαναεκανε.
  13. Καλυτερα ασια μερια εχουν περισσοτερη φαντασια και καλυτερη ποιοτητα μακρια απο τους γερμανους ξανα ...εχουν καταντησει βαρετοι πια.
  14. Μια απο τα ιδια αλλαξε ο μανωλιος και εβαλε τα ρουχα του αλλιως.τιποτα το σπουδαιο πια καθολου φαντασια πλεον αηδια το καταντησαν το αμαξι ειτε βλεπω το 7 ειτε αυτο το ιδιο και αυτο.εχουν ριξει ολες τις ιδεες στα αλλα μοντελα και εδω λες και εκαναν face lifting..βλακες γερμανοι .
  15. Εκει που το αφηνεις το αμαξι σου για ωρα τσεκαρε απο κατω αν εχεις κηλιδες υγρου εγω ετσι εχω βρει 2 διαρροες που ειχα στο αμαξι μου απο το δοχειο η τον διακλαδωτη..μονο ετσι ξερεις αν χανει απο καπου.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.