Jump to content

ManolisGti

Members
  • Posts

    36
  • Joined

  • Last visited

About ManolisGti

Contact Methods

  • Website URL
    http://

User Information

  • Νομός
    Μη ορισμένος

Other Info

  • Car Type
    Golf MK 5

Recent Profile Visitors

2,071 profile views

ManolisGti's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

2

Reputation

  1. Εχοντας διαβασει εδω μεσα,πολλα σχολια και καλες κουβεντες για το συνεργειο του Ηλια Τσακουλερη,το επισκεφθηκα και διαπιστωσα οτι ολοι οσοι γραψανε για τον συγκεκριμενο τα κολακευτικα σχολια,ανταποκρινονται και με το παραπανω! Λεπτομερης στην δουλεια του,αμεσος,και πολυ καλες τιμες! Συνισταται ανεπιφυλακτα(ηδη τον εχω συστησει και στον μπατζανακη μου για το Jetta του)
  2. Δεν νομιζω να ειναι η μεγαλη,εχει την ιδια με το δικο μου Golf v gti!
  3. Ευχαριστω πολυ φιλε! Θα το παω στο συνεργειο για να το φτιαξω!
  4. Καλησπερα σε ολους! Μολις αγορασε ο μπατζανακης μου,ενα Jetta tsi model 09. Οι ενδειξεις στον πινακα ειδοποιησεων του ταμπλο,ειναι στην γερμανικη γλωσσα! Μπορει εαν ξερει καποιος να με ενημερωσει,πως μπορω να το γυρισω στην αγγλικη γλωσσα? Ευχαριστω προκαταβολικα!
  5. Ευχαριστω πολυ φιλε!
  6. Γεια χαρα σε ολα τα παιδια! Ο μπατζανακης μου μολις πηρε ενα Jetta model 09 με τα 160 αλογα. Κωδικος κινητηρα ειναι CAVDX0. Ειναι σωστος ο κωδικος παιδια?
  7. ManolisGti

    Golf Vs Leon

    Και αυτοι οι ιδιοι,το προηγουμενο τους αυτοκινητο ηταν Λεον 1 και μετα πηγαν και πηραν το Golf Gti! Αυτο κατι σημαινει για την επιλογη τους!
  8. Το ξερω οτι ειναι μεσα στην γρατζουνια οι ζαντες και ........... Οσον αφορα τις μη ολοκληρωμενες πρωτες εντυπωσεις,ειναι οτι η αισθηση εχει γινει πολυ πιο αμεση,και η αποδοση εχει βελτιωθει αρκετα,σαφως και ακομα δεν μπορω να εχω ολοκληρωμενη γνωμη! Ηθελα μια λυση bolt-on,πραγμα το οποιο και εκανα,χωρις να εχω προθεση να μειωσω τις αλλες πολυ καλες λυσεις που υπαρχουν στο εμποριο! Την Παρασκευη που φευγω για διακοπες θα μου δοθει η δυνατοτητα να τα "εξετασω"ενδελεχως!
  9. Θα τα δεις με λεπτομερειες!
  10. Ευχαριστω πολυ για τις καλες κουβεντες!
  11. Μπραβο στα μαστορια που τα φτιαξανε,και ηταν και σιγουροι για το αποτελεσμα!
  12. Ευχαριστω πολυ φιλε! Εδω που τα λεμε φαινονται και λιγο "μεγαλα"!
  13. Οριστε και οι photοs που σας υποσχεθηκα: http://img34.imageshack.us/img34/879/imgp0081z.jpg http://img34.imageshack.us/img34/7747/imgp0082p.jpg http://img34.imageshack.us/img34/6441/imgp0084v.jpg http://img15.imageshack.us/img15/3059/imgp0085kwx.jpg http://img34.imageshack.us/img34/6595/imgp0088i.jpg
  14. Να εισαι καλα φιλε! Photos ερχονται συντομα!
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.