Jump to content

kostakisSs

Members
  • Posts

    414
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by kostakisSs

  1. Ρε παιδια τι γινετε? εχω να μπω 2-3 βδομαδες και βλεπω εναν χαμο!! Τι παιζει? μπορει καποιος να μου στειλει ενα pm να μου πει αν υπαρχει καποιο θεμα με το προγραμμα των etuners? ειχα μπει και εγω μια φορα σε Safemode και θελω να μαθω μηπως πρεπει να κανω κατι! Συγνωμη που δεν μπορω να διαβασω ολα τα ποστ αλλα παιζει και εξεταστικη.. Θα το εκτιμουσα απειρα γιατι ανυσηχω!
  2. http://www.vwclub.gr/vwforum/index.php?sho...20&start=20 Εχω και αλλες να σου στειλω αν θες γτ τελικα δεν τις εχω βαλει ολες! Στην χειροτερη στειλε μου πμ να σου στειλω το κιν μ για video-κληση (χεχεχΕ) Οτι χρειαστεισ πες μου... αν φτασεις μεχρι εκει που ειναι οι φωτος απεχεις μονο αλλες 2 φωτος (5 λεπτακια)
  3. εγω ειχα golf Tsi με την απλη μασκα δηλωσα οτι κτυπησα (μια υποθετικη) γατα, εσπασα μερικα πραματακια και απο τοτε εχω Gti εμπρος καμια φορα ειναι καλες οι γατουλες ΑΝ εχεις μεικτη
  4. φιλε μου κανε ενα search εχω ανεβασει φωτος με την διαδικασια.. καπου εδω ειναι στο how to... Οτι χρειαστεις στην διαθεση σου!
  5. Ρε Παιδια εχω Golf V Tsi με προγραμμα Etuners ( αρκετα δυνατο) και μιλαμε για 27κιλα ροπης.. τα 30+ αυτοι που τα εβγαλαν απο εναν 1.4? μηπως παιζει καποιο λαθακι??
  6. ρε παιδια το αυτοκινητο δεν αναψε ΚΑΝΕΝΑ λαμπακι σε καμια φαση... Αυριο να Logarw και με το vag-com να δω.. αλλα προς το παρον δεν κανει τιποτα αλλο παραξενο!! Θεμα βενζινης παντως δεν τιθεται μιας και δεν εσβησε ποτε και το ρελαντι του ηταν τελειο :S
  7. Εγω 13-08 πετυχα απο χαλκιδα προς πειραια ενα ανθρακι golfaki-αδελφακι ΤSi μαλλον με προγραμμα και κατεβηκαμε "καλα" μεχρι κηφισσο... ποιος μου εκανε παρεα? μιλησαμε λιγο αλλα με 120km και τα παραθυρα ανοικτα δεν καταλαβαινα και πολλα!
  8. Χ8ες, μεσημερακι 33 βαθμοι, εθνικη οδος Αθηνων Κορινθου, ανηφορα φορτομενος 160 με 6η και γκαζωνω για μια προσπεραση... και ξαφνικα νεκρο το γκαζι... το αυτοκινητο δεν αντιδρουσε!!! Φρενα κτλ ολα κομπλε καταφερνω παω δεξια **χωρις να δινει γκαζι** και σταματαω! Βγαζω νεκρα και ...> στο ρελαντι κανονικα οι στροφες... 800... Περιμενω λιγα (εφιαλτικα) δευτερολεπτα χωρις να εχει αναψει κανενα λαμπακι. παταω το γκαζι και ανεβαζε κανονικα... και τουρμπιζε και ολα... ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ? Φοραω προγραμμα αλλα δεν νομιζω οτι παιζει ρολο.. Τα Φωτα σας!!
  9. Γενικα επειδη γυρισα απο διακοπες και εχω χασει το θεμα και προσπαθω να καταλαβω τι γινετε και κατι χανω... Φοραω E-tuners. Εσπασε καποιο TSi Απο E-tuners? Πρεπει να παμε να ρυθμισουμε κατι στον Κριτωνα? Γυρισα για μια μερα αθηνα τα διαβασα αυτα και εμεινα!!!!!! ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΘΗΚΑ! Παντως για τα κοψιματα που αναφερονται και εγω εχω παρατηρησει (και εχω αναφερει) ιδιεταιρα σε 2ες απο χαμηλα.. Ενημερωστε με εστω και με πμ συγνωμη αλλα δεν εχω χρονο να διαβασω 40-50 σελιδες που εχω χασει!! Ευχαριστω
  10. Γενικα εμενα σε GOLF TSI 07 μου εκαψε απο 45.000 >>> 60.000 400ml λαδιου της VW τωρα εβαλα Mobil1 και περιμενω ακομα μικροτερη καταναλωση. Το σκιζω μονιμα το αυτοκινητο (απλα το αναφερω)
  11. εγω ενεργοποιησα και τα DAYLIGHT η οπως λεγετε (στον ιδιο τομεα ειναι στο vagcom) ειχε λιγη πλακα αναβαν τα φωτα πορειας μπροστα μολις κατεβαζα το χειροφρενο.. ειναι το ιδιο ευκολο και ισως καποιον να βολεψει! απλα το αναφερω.. Πεμπτη βραδυ θα το παλεψω να ερθω και εγω επιτελους!!! :D
  12. xmmm ιδιες εχω και εγω! σημερα που γυρναγα κομματια απο εθνικη στα σαμαρακια στις γεφυρες (αρμους διαστολης) βρηκε λιγο μπροστα απο την μερια μου!! Μαλλον πρεπει να ειναι το πανω σημειο του θολου που γυρναει στο φτερο που εξεχει μια βιδουλα!! τι προτινετε?
  13. Ρε παιδια μην κολλαμε σε λεπτομεριες~!
  14. Τετοιο δισκο πλατο μου ειπαν οτι μου εβαλαν οταν μου τον αλλαξαν στην αντιπροσωπια και για αυτο εγινε πιο σκληρος :S Γενικα για το MΠΑΜΜΜΜ! που αναφερεις ελπιζω να μην ενοειτε μονο ενα τυπου πυροτεχνημα!! χεχεχε! Πλακα κανω > Πιο ελευθερη εξατμιση και κιτ για αερα πρεπει να ειναι οι πρωτες σου κινησεις...!
  15. κοιτα γενικα τα προγραμματα δεν ειναι ανιχνευσημα αν δεν το ψαξουν πολυ. Εαν Logαρουν και δουν κανονικες πιεσεις κτλ δεν εχεις κανενα προβλημα! τωρα αν δουν 9000 στροφες ας πουμε ειτε εχεις ειτε δεν εχεις προγραμμα δεν σε σωζει τιποτα!! Οποτε αυτο που θες ειναι καλος βελτιωτης και οχι καλυψεις απο VW! Εγω εβαλα Etuners και ειμαι ευχαριστημενος. Εχω Golf Tsi_140 με catback Gti και πανελ ελευθερο. Δεν ξερω ποσα ειναι αλλα πεταει σε σχεση με πριν και αξιζει να το κανεις!
  16. 205 40 17 πως το εκανες?? σε γκολφ? κανονικα δεν ειναι 225 45 17??
  17. λοιπον τι κανουμε με τα λεντακια ρε παιδες? αν πρεπει να τα παρω κυπρο πρεπει να το 3εκινησει καποιος!
  18. 2-3 ερωτησεις! Το παγουρι πιο ειναι συγκεκριμενα?? η καλωδιωση σε παιδεψε? πως και απο που τα περασες?? το γεμισμα δεν ειναι λιγο παιδεμα εκει κατω?
  19. Dis... καιρο εχουμε να σε δουμε!
  20. opa!!! αυτα ειναι! βρηκα με τι 8α ασχοληθω το σ/κ... κανει τιποτα η απλα νομιζεις οτι σου χαλασε το ψηγειο απο τα νερα που τρεχουν?? xexexe!
  21. αυτα τα αρωματα μονο ζημιες κανουν! και εμενα απο την κεντρικη κονσολα μου εχουν σπασει μερικα..! Κοιτα για το 1 8ελω και εγω να το αλλαξω για να βγαλω αυτο με το ASR και να βαλω με ESP (πιθανον γιατι ειμαι καγκουρας) παρε ενα τηλ στην αντιπροσωπια.. αν και κατι μου λεει οτι θα σε βαλουν να παρεις ολοκληρες κομματαρες! (τασακια κτλ)
  22. μονο η σκαστρα?? τι αυτοκινητο εχεις εσυ?? χεχεχε Η κεντρικη κονσολα?? Η ζωνη του οδηγου? Αλλοι τριγμοι ???
  23. Διαβασε 1-2 σελιδες πριν! καπου εκει αναφερθηκε και ολα αυτα περι νεφους υγρασιας και τετοια σκηνικα με επεισαν!!
  24. αν σκεφτεις οτι φοραμε cooler ιδιο με Gti (ισως και CUPRA) δεν το κρινω απαραιτητο.. ΓΕΝΙΚΑ αν βαλεις προγραμμα να το δοκιμασεις βραδυ.. πρωι θα κλαις (οχι οτι φταιει το προγραμμα) Γενικα εγω απο τοτε που εβαλα το προγραμμα ειναι σαν να εβαλα ενα ξυπνητηρι και το αυτοκινητο ξαναξυπναει στις 4.500 και μου χαριζει χαμογελα Αξιζει να το βαλεις.. πρεπει να φορας (golf 6) και εξατμιση παρομοια με του Gt οποτε δεν χρειαζεσαι τιποτα σπουδαιο! (ενα φιλτρακι ελευθερο ισως) Γνωμη μου ειναι οτι αξιζει με 1000 Επισης πιστευω οτι μεχρι εκει ειναι και πιο σιγουρο και πιο Value For Money... μετα ψαχνεις αλογακι και τα σκας χοντρα ενω μεχρι εκει ερχονται μονα τους και οικονομικα! Εχω δωσει 150(cat-back Gti V) + 50 (pipercross φιλτρο ελευθερας) + 400 (κριτωνας Etuners) = 600e και πηγα απο 140 (η 168 οπως λενε) στα 210 (τωρα αν ειμαι 208 η 212 δεν με πολυ νοιαζει) δηλαδη μπακαλικα 10ευρω το αλογο Να δωσω 400 ευρω για μια εισαγωγη ας πουμε ποσο παραπανω να παρω?? >80 ευρω το αλογο ασε που θα κανει ακομα πιο πολυ θορυβο και με ζαλιζει Μονο για το WaterInjection ψηνομαι να μην ψοφαω στις ζεστες! αλλα και αυτο δεν με καιει! Επισης η επομενη βελτιωσω που θα κανω ειναι (αναλογη με την τοποθετηση carbon καπο) η αφαιρεση της ρεζερβας και οτι εχει εκει μεσα τουλαχιστον οταν κυκλοφορω για καγκουριες... μαλλον οχι σε ταξιδι Τελος μπορει να χασω και 4-5 κιλακια και να σωθω... (συγνωμη για το post αλλα με εχει κτυπησει η ζεστη και θελω να ξεσπασω)
  25. αντε βγαλε ακρη... προσφατα ειδα την σκαστρα μου με μια βιδα αντι 2!!! (θα βαλω καμερες να δω τι στον π%@#% κανουν στα σερβις...
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.