Jump to content

draga

Members
  • Posts

    351
  • Joined

  • Last visited

About draga

  • Birthday 09/28/1984

Contact Methods

  • Website URL
    http://

User Information

  • Gender
    Male | Άνδρας
  • Δήμος
    Αττικής - Αλίμου
  • Νομός
    Αττικής

Other Info

  • Car Type
    Golf MK 5

draga's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. Αυτο το κουλερ δεν μπαινει στο πολακι οπως και του s3 δεν μπαινει. Μονο της forge μπαινει σιγουρα (στο ibiza αρα και στο πολο)
  2. Στο μυαλο μου εισαι? Ακριβως το ιδιο σκεφτομαι εκτος απο τους καθρεφτες
  3. Τα tsi εχουν PCV? Ο λογος που ρωταω ειναι επειδη εχω ιχνη λαδιου στο καπακι που βαζεις το λαδι και γυρω απο αυτο, διαβασα και τα ποστ στο golf Vi gti tuning με τις σπασμενες PCV και σκεφτηκα μηπως εχω το ιδιο προβλημα.
  4. Να ρωτησω κατι, το φιλτρο που εχει το βαρελακι της forge καθε ποτε το αλλαζουμε και πως???η μηπως το καθαριζουμε??
  5. Τελικα ποια ειναι η διαφορα μεταξυ των δυο μοτερ??
  6. Λοιπον ψαχνομαι και εγω πλεον για τιμονακι πλεον. Εχω βρει ενα πολυλειτουργικο τιμονι με χειριστηρια απο πισω (εχω dsg ) απο ebay. Εχω δει αυτα που εχετε γραψει αλλα δεν εχω δει κανεναν με dsg που να εχει κανει αυτην την αλλαγη. Τι χρειαζεται για να ειναι ολοκληρο το σετ?( εγκεφαλακια, καλωδια, κλπ ) Ευχαριστω .
  7. Λοιπον,πριν 2 μερες που ανοιξα το καπο για να κανω εναν ελεγχο στα λαδια ειδα οτι ειχε λαδια γυρω απο το πωμα και σημαδι απο λαδι στο πλαστικο σωληνα αερα που παει στην τουρμπινα διπλα απο το πωμα ακριβως. Η σταθμη του λαδιου ηταν λιγο πιο πανω απο το μεγιστο(εβαλα μπροστα το αμαξι για 5 λεπτα και τα ειδα με τα απο αλλα 5 λεπτα). Απο μπορεει να προερχεται αυτο το λαδι?? Λετε να εχει τρεξει λαδι μεχρι το φιλτρο αερα γιατι διαβασα σε ενα αλλο τοπικ για σπασμενη PCV σε gti και φιλτρο σα σερβιετα μεσα στο λαδι?
  8. Ποιο ειναι το ρισκο που παιρνει καποιος που βαζει αντλια?? Αυτο που ρωταω ειναι τι προβληματα μπορει να προκυψουν . Καταλαβαινω οτι ειναι κατι νεο το οποιο δεν εχει δοκιμαστει για καιρο αλλα οταν διαβαζουμε-ακουμε οτι χωρις αντλια δεν κραταει πολυ πιεση η οτι ενα TSI με αντλια+προγραμμα μονο ειναι πιο δυνατο απο ενα TSI ΦΠΕ++ ειναι λογικο ολοι ξαφνικα να θελουν αντλια.
  9. Τι φοραει το αμαξι??? Ποσο εχεις μετα τις 6000 rpm??? Σε ποιες στροφες βλεπεις 1.8-1.9 γιατι μου φαινεται πολυ μεγαλο νουμερο.
  10. Μην μου λες τετοια ρε Μushroom. Παλι εξοδα ρε γαμ@τ#
  11. Στο μπαρομετρο 1.3 οβερ 1.1 σταθερη και 1-0.9 στον κοφτη. Στην υπογραφη μου μπορεις να δεις τι φοραω
  12. Με τι πιεση δουλευεις τωρα? Εχεις μπαρομετρο?
  13. :lol: :baby: Τρελες ατακες χαχα
  14. Πως καταλαβαινεις αν εχει καποιο σκισιμο η εξατμιση?Εκτος απο την οπτικη διαγνωση υπαρχει και ακουστικη διαγνωση ?? Δηλαδη αλλαζει ο θορυβος?
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.