Jump to content

moysatos

Members
  • Posts

    14
  • Joined

  • Last visited

About moysatos

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

User Information

  • Gender
    Male | Άνδρας
  • Νομός
    Μη ορισμένος

Other Info

  • Car Type
    Golf MK 6

Recent Profile Visitors

2,384 profile views

moysatos's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. +1 Ναι ρε παιδια,ποιος ο λογος να να μπερδευεστε με τετοια διαδικασια.Απλα βαζεις τις ψειρες και τελος.Εγω το μεσημερι ετσι κανω σε Golf VI GTI Bi-Xemon.
  2. και εγω μεσα αλλα απο θεσ/νικη
  3. Παρελαβα και εγω τα δικα μου. Καλα ρε παιδια με τι τα κολλατε και δεν πιανει; Εγω πηρα απο Μαρινοπουλο κολλα uhu power και μιλαμε δεν κουνιουντε με τιποτα. Πιο ευκολα θα μου ξεκολλησει το τιμονι παρα αυτα. Οταν μπορεσω θα ανεβασω και φωτο.
  4. Χθες αγορασα αυτα http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ws/eBayISAP...4&viewitem= Αντε να δουμε πως θα τα κολλησω...
  5. playmaker επειδη ψηνομαι και εγω...πως κουμπωνουν τα πατακια;ειναι οβαλ ή στρογγυλα; edit:ακυρο,τωρα το προσεξα.Ειναι οβαλ τα δικα σου,εγω δυστυχως χρειαζομαι στρογγυλα κλιπ. Anyway ειναι πολυ ομορφα παντος.
  6. Ευχαριστω πολυ. Ναι,εργοστασιακα.Στριβουν μαζι με το τιμονι.14 μοιρες το εσωτερικο και 7 το εξωτερικο φαναρι αν θυμαμαι καλα.
  7. Να'μαι και γω! GOLF VI GTI λευκο,5θ,ηλιοροφη,ξενον,αναρτηση,18'' ζαντες,αναδιπ. καθρεφτες. Το εχω 2 εβδομαδες και 1500 χιλ. Απο Θεσσαλονικη.
  8. Τα 41 χιλιαρικα πως τα υπολογισες; Απ'οτι ξερω κερδιζεις απο τα τελη 3500 ευρω οποτε παει στα 39. Τα αλλα 2 χιλιαρικα απο που προκυπτουν; Εγω εχω τα ιδια εξτρα με σενα εκτος DSG και αναδιπλουμενους καθρεφτες.Τιμη 33.100. Πως μπορω να υπολογισω ποσο κερδιζω;
  9. Τα bi-xenon στο νεο gti εχουν 1291 ευρω. Ισχυει οτι μαζι με την μειωση 50% στα τελη "ερχονται' και λιγο πιο φτηνα τα εξτρα; Εαν ειναι ετσι,ποσο θα κανουν αραγε μετα της 7/8; Εντυπωσεις για ξενον οταν παραλαβω το τουτου μου...σε κανενα 10ημερο το πολυ
  10. Φιλε mkonitsiotis και through σας ευχομαι πολλα πολλα απολαυστικα χιλιομετρα! Περιμενω και εγω πως και πως το δικο μου. Η προηγουμενη ηταν η εβδομαδα παραγωγης του δικου μου.Ποτε να το περιμενω; Εσεις μετα απο ποσες βδομαδες το πηρατε;
  11. Καλοταξιδο και απο εμενα! Για πες εντυπωσεις;Τι σε χαλασε/εφτιαξε; Πως το στρωνεις;
  12. Χαιρετω την παρεα. Την προηγουμενη βδομαδα παρηγγειλα το GTI VI σε λευκο,5θ,ηλιοροφη,bi-xenon(τι διαφορα εχει με τα απλα xenon;),18" ζαντες,αναρτηση. Βασικα ειχα αποφασισει οτι το ηθελα σε ασπρο ή κοκκινο,5θ με ηλιοροφη και αναρτηση.Μου ειπαν οτι σε 5θ ετοιμοπαραδοτο υπηρχε ΕΝΑ μονο σε λευκο με το πακετο ζαντα-ηλιοροφη-αναρτηση-ξενον.Οποτε το εκλεισα. Μετα μου ειπαν οτι δεν ειναι ακριβως ετοιμοπαραδοτο,αλλα ειχαν κανει ηδη προπαραγγελεια για αυτους. Το αυτοκινητο μου εχει ημερομηνια παραγωγης 26η βδομαδα δηλ 4η βδομαδα Ιουνιου. 32640 ευρω με 500 ευρω εκπτωση.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.