Jump to content
Guest kolios

Polo 96 1.4 κοφτης

Recommended Posts

Αγορασα ενα polo 96 1.4 απο μια γνωστη μου το οποιο το πηγα σε φιλο μηχανικο και το αμαχη ειναι σε αριστη κατασταση μηχανικα.

Οταν το κοντερ πιαση τα 160 κ το στροφομετρο γιρο στις 4000 στροφες δεν ανεβαζη ουτε ενα χιλιομετρο.Δεν ειναι οτι με χαλαει η ταχυτητα του αυτοκινητου απλα κατο απο το πεταλι του γκαζιου εχει ενα πλαστικο το οποιο δεν αφινι το γκαζι να φταση πατομα!!!

Ειναι εργοστασιακο αυτο?Βγενη η θα καπσω καμια μηχανη?

Περιμενο την απαντηση σας!!Ευχαριστω :)

Link to comment
Share on other sites

πάντως μία φορά αυτό το πλαστικό τελείωμα είναι ποιο πολύ προστατευτικό παρά κόφτης :thumbsup: όλα γίνωνται μέσω του εγγεφάλου :lol:

Link to comment
Share on other sites

την ιδια απορια ειχα κι εγω οταν το ειχα αγορασει,αλλα μου εφυγε. Ειχα βγαλει τον παπα μια φορα και δοκιμασα με την βοηθεια ενος φιλου μου που τον εβαλα να κατσει στην θεση του οδηγου και να πατησει τερμα το γκαζι (ΜΕ ΤΟ ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΟΠΩΣ ΕΣΤΙ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ) και ειδα οτι τραβουσε κανονικα ολη την πεταλουδα.......Οποτε..... αφηστε το στην θεση του παιδια......

Παιζει και να κανετε και καμια ζημια αν παει πιο κατω (απο εκει που ειναι ηδη) το πενταλ του γκαζιου.Το μονο σιγουρο ειναι πως θα καταπονεθει η ντιζα του γκαζιου,το πενταλ,και η πεταλουδα!!!!! Τιποτα αλλο!!!!!!

Αν εχω λαθος ας με διορθωσει καποιος

Link to comment
Share on other sites

Σωστός ο φίλος με την ντίζα (δεν γράφει αγγλικά ρε γμτ θέλει ρεεμπουτ….άλλο θέμα). Το θέμα είναι δεις αν στο γκάζι παντόφλα η πεταλούδα είναι διάπλατα ανοιχτή….μην ξεχνάτε ότι με το πεντάλ του γκαζιού τον αέρα ελέγχουμε όχι την ροή βενζίνης.. Ευτυχώς γι αυτό έχουν αναλάβει ηλεκτρονικά συστήματα……

Θυμάμαι πάντως είχα πιάσει σε μεγαλη ευθεία τα 175 με το οχταβάλβιδο (απεκιου κωδικός )αλλα δεν θυμάμαι στροφές. ¶ργησε, άργησε πολύ μετά τα 140 αλλά πήγε…..

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.