Jump to content
Black Widow

Weekly Night Out @ Θεσσαλονίκη - Αρχείο

Recommended Posts

Posted

Μεσα και εγω..... και για τα 2.....θα μου πει καποιος τι γινεται με τις ειδοποιησεις....????

Posted

Μεσα και εγω..... και για τα 2.....θα μου πει καποιος τι γινεται με τις ειδοποιησεις....????

Αντε ελατε Καβάλα για καφεδάκι.....

Posted

τα λεμε αυριο απο κοντα λοιπον...α,κ για τη βολτα μεσα...!!!!!!!(κοσμα,μη με ξεχασεις ε..???????????)

Posted

δεν ερχεστε στο φεστιβαλ κινηματογραφου μια βολτα ?

Posted

Τασο εσθ μπορεις να ερθεις το επομενο Σαββατο(οχι αυριο δλδ,αυτο που θα ερθει)κανενα Αγιο προδρομο που θα μαζευτουμε να παμε...!??!?!!?και οποιος αλλος θελει μπορει να ερθει.....

Posted

για πειτε ινφο για την εξορμηση για να ερθουν κ αλλοι οχι μονο εγω

Posted

Αν και δεν ειμαι ο αρμοδιος,αλλα δε βλεπω να απανταει κανενας...στην τελευταια συναντηση ειπαμε να παμε το σαββατο 19/11 μια εκδρομη στον Αγιο προδρομο(πιθανοτατα,αλλιως κατι περιπου της ιδιας αποστασης)...Ειπαμε λοιπον να παμε εκει ολοι μαζι για φαγητο και καφεδακι...ωρες ακριβως και μερος συναντησης για αναχωρηση θα γινουν φανταζομαι σε αυτην την συναναντηση αν γινει(την πεμπτη).....για οτιδηποτε νεωτερο stay tuned...(Αν σε κατι εκανα λαθος διωρθωστε με για να ξερω και εγω να μαθουν και οι υπολοιποι....)

Posted

για πειτε ινφο για την εξορμηση για να ερθουν κ αλλοι οχι μονο εγω

Mόλις άκουσες φαί εσύ αμέσως απάντησες ε?

Posted

αν ηταν κ προταση δουλειας ακομα καλυτερα :p

Posted

Τι κάνετε; Χαθικαμε..:)

Posted

Αν είσαι προς τα εδώ αύριο έλα από το καρφούρ θα είμαστε εκεί από τις 7:30 για καφε.

Posted

Αν είσαι προς τα εδώ αύριο έλα από το καρφούρ θα είμαστε εκεί από τις 7:30 για καφε.

Θα το ήθελα κοσμά αλλά το αμάξι μου την άλλη βδομάδα θα είναι έτοιμο.

Και τώρα με την καφετέρια μέχρι να στρωσουν τα πράγματα είμαι εκει...

Posted

εγω δεν θα ερθω για να γλιτωσω το κερασμα... :diablo:

Posted

Αυτό το σάββατο 19/11 θα κάνουμε μια ''επιδρομή'' στον Άγιο πρόδρομο για σουβλάκια αφού προηγηθεί μια ''ειδική'' διαδρομή στα γύρω χωριά για να... μας έρθει η όρεξη. Δεν έχουμε μιλήσει με κάποιο μαγαζί άλωστε υπάρχουν αρκετά εκεί, φτάνουμε και αποφασίζουμε επί τόπου.

Θα συναντηθούμε στο πίσω πάρκινγ που βλέπει τον κύκλο του carrefour μακεδονία στις 12:00. Για να δούμε πόσοι έχουν όρεξη για ''σουβλακοκατάσταση'' !

Posted

σημερα αναχωρω για λαρισα δε θα μπορεσω να ερθω για φαι (κριμα θα εβαζα τον κοσμα να κερασει.....ε κοσμα?)

Posted

κριμα θα εβαζα τον κοσμα να κερασει.....ε κοσμα?

Μόνο τσάι αν θες έχω ! :crazy: :crazy:

Καμιά συμμετοχή για αύριο ?

Posted

Μόνο τσάι αν θες έχω ! :crazy: :crazy:

Καμιά συμμετοχή για αύριο ?

TSaI παλι ρε κοσμα,με κερασες φτανει,τωρα που εισαι κ meeting Mod κερνας

Posted

Ακόμα δεν πήρα το Monster μου.....:-(

Posted

Κοσμά, δεν το οργανώνετε για την επόμενη εβδομάδα; Για να φτιαχθεί σχετική ανακοίνωση και να σταλεί και το ανάλογο mass mail ;)

Posted

Συναντησεις δεν γινονται..... Τοσο βαρυ εχει κατσει το σουβλακι ακομα....;!δεν κουνιεται κανενας.....την αλλη βδομαδα θα γινει...;!

Posted

αντε ντε κανονιστε τπτ...απλα πειτε μερα για να κανονισω το προγραμμα με την δουλεια...

Posted

Συναντησεις δεν γινονται..... Τοσο βαρυ εχει κατσει το σουβλακι ακομα....;!δεν κουνιεται κανενας.....την αλλη βδομαδα θα γινει...;!

ο κοσμας καθε βδομαδα το πολυ καθε 15 τι κανει?δε κανει συναντησεις?τι εννοεις εσυ με τον ορο συναντηση

Posted (edited)

Εννοω αυτο που καναμε τις πεμπτες.....μετα την εκδρομη δεν εχω δει καμια ανακοινωση εδω απο κανενα.....εκτος και αν δε μου εμφανιζονται εμενα....!!

Edited by Axouri46
Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.