Jump to content
mihalis19

Golf 6

Recommended Posts

Εμενα αυτοι οι αεραγωγοι δε μου αρεσουν καθολου σχεδιαστικα.Επισης (μπορει να με πειτε ψειρα) εκεινο το κουμπι των αλαρμ ειναι σκετη βλακεια.Πολυ πιο ομορφο το δικο μου μεγαλο τριγωνο σε σχεση με το παραλληλογραμμο κουμπι με το μικρο τριγωνακι.Επισης αυτο που με χαλαει παρα πολυ ειναι οτι το φουσκωμα που κανει το ταμπλω για να "σκεπασει" το καντραν, ειναι πολυ μικρο.Προτιμω το δικο μου που εξεχει αρκετα απο την ευθεια του ταμπλω.Γενικα η κεντρικη κονσολα δε με ενθουσιαζει παντως.Πολυ θετικο βρισκω το οτι ακομα και τα πλαστικα της πορτας ειναι απο μαλακο υλικο σαν του ταμπλω.Αυτο το θεωρω πολυ καλο βημα προς την αισθηση ποιοτητας που εχει ο επιβατης.

Link to comment
Share on other sites

κ γω είδα το golf 6 πριν μερικές μέρες στην αντιπροσωπία,όταν πήγα για το revo...+++πολύ ωραίο το τιμονάκι,ωραία τα(επιτέλους)χωνευτά όργανα,δίνουν πιο σπόρ αίσθηση,μαλακά πλαστικά κ στις πόρτες,νικελάκι γύρω απο τους αεραγωγόυς,μερικούς διακόπτες κ σίγουρα η ηλεκτρονικά ρυθμιζόμενη ανάρτιση που έχει κ το scirocco....---γενικά εξωτερική εμφάνιση κ ειδικά τα πίσω φωτιστικά(ήμαρτον,σαν το touareg)!!

Link to comment
Share on other sites

οταν βγηκε το 2 πολλοι λεγανε πως μοιαζει με το 1...

οταν βγηκε το 4 πολλοι λεγανε πως μοιαζει με το 3...

τωρα που βγηκε το 6 πολλοι λενε πως μοιαζει με το 5...

ρε vw τι κολπα μας κανεις?μας δουλευεις?

Link to comment
Share on other sites

mkvibbsch.jpg

Δεν νομίζω να χρειάζεται να πω τπτ ... η εικόνα τα λέει όλα !

To αμάξι γ@@ει και δέρνει

Edited by Speedy
Link to comment
Share on other sites

δλδ οταν εισαι με d η s δεν νοιωθεις ενα ανεπαισθητο τρεμουλο στο τιμονι???και οταν βαλεις N χαλαρωνει...παντος ενημερωτικα επειδη και στο range rover που εχω kai sto smart που ειχα στο d καταλαβαινεις τον τριγμο αυτο...

Απολυτως τιποτα.

Αν και εχω μονο 3000 χλμ ευχομαι αυτο να συνεχιστει.

Αν ειχα το οποιοδηποτε τρεμουλο, εστω και λιγο, θα το κοιταζα γιατι σιγουρα δεν ειναι κατι που θα περιμενα.

Τωρα βεβαια απο αυτοκινητο σε αυτοκινητο ακομα και μεσα στην ιδια εταιρεια, λογω πχ διαφορετικης ιπποδυναμης, ισως να υπαρχει διαφορα.

Παντως εγω ακομα και με την Corvette που ειχα πριν αρκετα χρονια (συν καποιοα αλλα αυτοματα) δεν θυμαμαι κανενα με εστω και λιγο τρεμουλο στο D.

Ξεχασα να πω οτι και στης γυναικας μου το Colt (σειριακο 6ταχυτο) δεν υπαρχει κανενα τρεμουλο, οποτε κατι θα παιζει με τα αλλα που λες, οχι βεβαια οτι δεν μπορει να ειναι φυσιολογικο για τα συγκεκριμενα.

Link to comment
Share on other sites

@speedy

Οσο περισσότερο το κοιτάς, τόσο περισσότερο σ'αρέσει. Το ότι μοιάζει με το 5 σημαίνει εξέλιξη. Η 911 δεν έχει αλλάξει εδώ και δεκαετίες.

@KIRRA

Δεν είναι τρέμουλο. Το αμάξι με D στο φανάρι "ολισθαίνει". Εχει επιλέξει την 1η και προσπαθεί να κινηθεί στο ρελαντί. Αν πέσεις σε κίνηση καλύτερα να βάζεις Ν για μικρότερη κατανάλωση.

Link to comment
Share on other sites

Να σημειωσω οτι εχω την τελευταια εκδοση του 6αριου dsg με το hill holder. Ισως ειναι λιγο διαφορετικο.

Οσο για το Ν καλυτερα να το αποφευγω γιατι εκτος το βαλε/βγαλε μπορει να σε μπερδεψει και στο ξεκινημα και να στροφαρεις αναιτια, ασε που χανεις την χαρι του αυτοματου με το να σκεφτεσαι και να εχεις το νου σου να κινεις τον λεβιε πανω/κατω.

Link to comment
Share on other sites

@speedy

Οσο περισσότερο το κοιτάς, τόσο περισσότερο σ'αρέσει. Το ότι μοιάζει με το 5 σημαίνει εξέλιξη. Η 911 δεν έχει αλλάξει εδώ και δεκαετίες.

εγώ πάντως όσο περισσότερο το κοιτάω τόσο περισσότερο στεναχωριέμαι ..καθώς δεν μπορώ με τίποτα να πίσω τον ευατό μου ότι αυτό το αμάξι μου αρέσει....

Link to comment
Share on other sites

Kalispera paidia:)

Epeidi eixa ena atuximataki me to mikro amaksi tis oikogenoias mas ir8e i stigmi na to antikatastisw!!!

EPeidi eimai twn giaponezikwn-polustrofwn eixa ena yrv turbo k ena audi a6 4f skeftika na paw se group vag gia golf 6 1.4 highline 3d tsi me 160 ps...:lol:

Ti lete???Oles oi apopseis einai dektes!!!!

Me to a6 (group vag) eixa arketa probs gt pisteuw itan apo ta prwta ta ek8esiaka!!!

Exw vrei ena sta kentrika etoimoparadoto se aspro xrwma me monadiko extra tin iliorofi k timi m to kleidi sto xeri m vgainei 23.300:)

Filika

Nikolas

ps: sorry gia ta greeklish alla dn exw ellinika sto pc distixws

Edited by Scottas
Link to comment
Share on other sites

Καλωρίζικο και περιμένουμε βόλτες αυριο το απογευμα :) Tρεχα και παρτο αφου σ αρεσει όπως ειναι και δεν θελεις αλλο χρωμα κλπ κλπ !!! :thumbsup: :thumbsup: :D :D

Link to comment
Share on other sites

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.




×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.