mixalis paraskeuas Posted October 5, 2010 Report Share Posted October 5, 2010 ειμαι μεσα mike!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thodoris kriti tsi Posted October 5, 2010 Report Share Posted October 5, 2010 Κ εγω παιδια ειμαι μεσα για να μαζευτει ολο το κλαμπ στο drift!!! ειδικα την ημερα κυριακη ειμαι μεσα!! να αναπληρωσω και την απουσια της περασμενης συναντησης στο μπαλι που απ οτι ειδα περασατε τελεια... αντε να μαζευομαστε κ αλλοι!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rabbit Posted October 5, 2010 Report Share Posted October 5, 2010 άντε να μαζευόμαστε απο το vw club..... ωραία ιδέα την κυριακη που έχει το Πανευρωπαικο πρωτάθλημα Drift στο λιμάνι! μέσα και εγώ !! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
karolio13 Posted October 5, 2010 Report Share Posted October 5, 2010 και γω παιδια μεσα... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thodoris kriti tsi Posted October 6, 2010 Report Share Posted October 6, 2010 ελα σου λεω παλι θα ξεσηκωσουμε κοσμο!!!!!παμε γερα!!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mixalis paraskeuas Posted October 7, 2010 Report Share Posted October 7, 2010 ελα σου λεω παλι θα ξεσηκωσουμε κοσμο!!!!!παμε γερα!!!!! Aπο οτι βλεπω θοδωρη οι δυο μας θα μαστε!!!!!!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thodoris kriti tsi Posted October 8, 2010 Report Share Posted October 8, 2010 δεν πειραζει μιχαλη παμε οι δυο μας,θα περασω να παμε παρεουλα με τα γκολφακια απο αλικαρνασσο.!!!κερνας καφε!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rabbit Posted October 9, 2010 Report Share Posted October 9, 2010 μην αγχώνεστε θα μαζευτούμε ........ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thodoris kriti tsi Posted October 12, 2010 Report Share Posted October 12, 2010 χλωμο το βλεπω.... μεχρι στιγμης ειμαστε μεσα οι εξης : 1)Thunder 2)mixalis GTI 3)ManosGolf 4)rabbit 5) Mike--GTI. ελπιζω μεσα στη βδομαδα να μας πουν κ αλλοι αν ερθουν σιγουρα... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MIKE_GOLF_V_GTI Posted October 12, 2010 Report Share Posted October 12, 2010 Anyway ειναι και η εισοδος στη μεση και δεν μπορουμε να υποχρεωσουμε κανενα να ερθει..αν μαζευομαστε ομως ειχα σκοπο να κανονιζα μειωμενη εισοδο απο 20ε στα 15ε, αλα δν μαζευομαστε και δν γινετε να κανουμε τπτ. παραυτα........ ΓΙΑ οποιον βρεθει απο το VwClub το Σαββατο & Κυριακη 16-17/10 στο πανευρωπαικο αγωνα drift στο λιμανι θα ειμαστε οπως μπαινεις στα αριστερα(αν η διαμορφωση ειναι οπως περιση αλιως θα μας βρει κανοντας μια βολτα..) .. Mike Gti. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Theos GT Posted November 8, 2010 Report Share Posted November 8, 2010 (edited) Παιδια γιατι εχει πεσει ετσι η ομαδα; τι λετε για την αλλη κυριακη το πρωι (21-11-2010) συναντηση στο παρκινγκ της ΔΕΠΤΑΗ στην παραλιακη του Ηρακλειου που εχει χωρο για τις αμαξαρες μας και καφεδακι στο TALOS PLAZA? ετσι για να μαζευτουμε να σμιξουμε λιγο μετα απο τοσο καιρο; Ακουω γνωμες και συμμετοχες!!!! Edited November 8, 2010 by Theos GT Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
karolio13 Posted November 8, 2010 Report Share Posted November 8, 2010 Αντε να μαζευτουμε σιγα σιγα παιδια την κυριακη γιατι εχουμε σκουριασει!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexis golf 5 122Ps Posted November 8, 2010 Report Share Posted November 8, 2010 Μεσα κ εγω αγορια Θοδωρη ειπα και εγω : ταλος πλαζα τι προτωτυπο ; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Theos GT Posted November 8, 2010 Report Share Posted November 8, 2010 Μεσα κ εγω αγορια Θοδωρη ειπα και εγω : ταλος πλαζα τι προτωτυπο ; Δεν κοβονται οι κακες συνηθειες!!! χαχαχα εκει θα γερασω εγω!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MIKE_GOLF_V_GTI Posted November 8, 2010 Report Share Posted November 8, 2010 Παιδια γιατι εχει πεσει ετσι η ομαδα; τι λετε για την αλλη κυριακη το πρωι (21-11-2010) συναντηση στο παρκινγκ της ΔΕΠΤΑΗ στην παραλιακη του Ηρακλειου που εχει χωρο για τις αμαξαρες μας και καφεδακι στο TALOS PLAZA? ετσι για να μαζευτουμε να σμιξουμε λιγο μετα απο τοσο καιρο; Ακουω γνωμες και συμμετοχες!!!! Γεια σου φιλε , την Kυριακη 21-11-2010 εχει πανελληνιο dragster στο τυμπακι οποτε δεν ειναι και η καλυτερη ημερομηνια ,και γι'αυτο το λογο θα κανονησουμε συναντηση αυτη την κυριακη 14-11-2010 στη λιμνη του Ζαρου , στις επομενες ωρες θα εχετε ακριβεις πληροφοριες για την συναντηση. Υ.Γ. Δεν χαθηκε και δεν σκουριασε κανενας.....εσυ εχεις χαθει.. Mike Gti Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Theos GT Posted November 8, 2010 Report Share Posted November 8, 2010 (edited) Γεια σου φιλε , την Kυριακη 21-11-2010 εχει πανελληνιο dragster στο τυμπακι οποτε δεν ειναι και η καλυτερη ημερομηνια ,και γι'αυτο το λογο θα κανονησουμε συναντηση αυτη την κυριακη 14-11-2010 στη λιμνη του Ζαρου , στις επομενες ωρες θα εχετε ακριβεις πληροφοριες για την συναντηση. Υ.Γ. Δεν χαθηκε και δεν σκουριασε κανενας.....εσυ εχεις χαθει.. Mike Gti Mike καντε την τη μεθεπομενη κυριακη στο ζαρο γιατι αυτην εδω θα λειπει πολυς κοσμος..εχω μιλησει με τρια τεσσερα μελη τα οποια θα βρισκονται αθηνα και δεν θα μαζευτει κοσμος...εγω απλα προτεινα την επομενη για καφεδακι χαλαρα μιας και δεν πιστευω οτι ολα τα μελη θα πανε στους αγωνες. απλα ουτε κ εγω θα ειμαι εδω αυτη τη βδομαδα και δεν θελω να χασω συναντηση μετα απο τοσο καιρο.ας μαζευτουμε οσοι μαζευτουμε την επομενη εβδομαδα και βλεπουμε τι κανουμε για τον ζαρο. Υ.Γ Δεν χαθηκα κυκλοφορω αναμεσα σας Edited November 8, 2010 by Theos GT Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MIKE_GOLF_V_GTI Posted November 8, 2010 Report Share Posted November 8, 2010 (edited) Mike καντε την τη μεθεπομενη κυριακη στο ζαρο γιατι αυτην εδω θα λειπει πολυς κοσμος..εχω μιλησει με τρια τεσσερα μελη τα οποια θα βρισκονται αθηνα και δεν θα μαζευτει κοσμος...εγω απλα προτεινα την επομενη για καφεδακι χαλαρα μιας και δεν πιστευω οτι ολα τα μελη θα πανε στους αγωνες. απλα ουτε κ εγω θα ειμαι εδω αυτη τη βδομαδα και δεν θελω να χασω συναντηση μετα απο τοσο καιρο.ας μαζευτουμε οσοι μαζευτουμε την επομενη εβδομαδα και βλεπουμε τι κανουμε για τον ζαρο. Υ.Γ Δεν χαθηκα κυκλοφορω αναμεσα σας Φιλε εχει παρει ηδη μια αναβολη ο Ζαρος και δεν σηκωνει δευτερη και το εχουμε πει με τα παιδια απο την τελευταια συναντηση μας στο μπαλι .Οσοι μπορουν ας ερθουν αλλιως στην επομενη συναντηση δεν χανοστε.. . Υ.Γ Μπορει να κυκλοφορεις αλα δεν μιλας πολυ και ανυσηχω... Mike Gti Edited November 8, 2010 by Mike -- GTI Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Theos GT Posted November 8, 2010 Report Share Posted November 8, 2010 Φιλε εχει παρει ηδη μια αναβολη ο Ζαρος και δεν σηκωνει δευτερη και το εχουμε πει με τα παιδια απο την τελευταια συναντηση μας στο μπαλι .Οσοι μπορουν ας ερθουν αλλιως στην επομενη συναντηση δεν χανοστε.. . Υ.Γ Μπορει να κυκλοφορεις αλα δεν μιλας πολυ και ανυσηχω... Mike Gti δεν σου ξεφευγει τιποτα παντως.... αντε να σμιξουμε γιατι χαθηκαμε. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MIKE_GOLF_V_GTI Posted January 19, 2011 Report Share Posted January 19, 2011 Γεια σας παιδια χρονια πολλα και καλη χρονια με υγεια πανω απο ολα ,εγινε καποιος καθαρισμος εδω με τα ποστ γιαυτο και ξαναγραφω , Λοιπον διαθεσιμη μερα για να κοψουμε την τουρτα του club ειναι Κυριακη 6 φεβρουαρίου στην πιστα καρτ στο Ηρακλειο ,θα ενημερωθητε αμεσα για λεπτομεριες . Mike Gti Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
karolio13 Posted January 19, 2011 Report Share Posted January 19, 2011 εγινε Mike! εγω ειμαι μεσα! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MIKE_GOLF_V_GTI Posted April 30, 2011 Report Share Posted April 30, 2011 Χρονια πολλα σε ολους ευχομε. ,αφηστε τα κρασια και τα σουβλιτσα ... να πιουμε και κανενα καφε...!! Τη λετε να κανουμε καμια βολιτσα για καφεδακι Κυριακη 15/5 ??? MiKe Gti Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
karolio13 Posted April 30, 2011 Report Share Posted April 30, 2011 Εγω λεω ναιιι! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rabbit Posted May 3, 2011 Report Share Posted May 3, 2011 χρόνια πολλά καλο μήνα! μια χαρά είναι η ημερομηνία mike μέσα και εγω! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rabbit Posted May 11, 2011 Report Share Posted May 11, 2011 (edited) Παιδια τη γίνεται? πολύ ησυχία έπεσε! Εγω λεω η συνάντηση να γινη στις 22 μαιου που εχει dragster και RWYB στο τυμπακι! Ο mike σίγουρα αν μαζευτούμε αρκετοί θα κανονίσει με το διακακη και άλλη τιμή εισόδου! Οποιος έχει και όρεξη μπορεί να μπει στο RWYB με το αμάξι με επίσημα χρονόμετρα να δει και τη ψάρια πιάνει στο 400αρι! εδω ειναι και το link My link http://www.proactionracing.com/rcnews/view/id/157 Edited May 11, 2011 by rabbit Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MIKE_GOLF_V_GTI Posted July 21, 2011 Report Share Posted July 21, 2011 Γεια σας παιδιααα..... γιατι χανεστε ???? εκοψαν σε ολους το ιντερνετ αποτομα ή σας εχει πιαει η ντροπη ????? θα πιουμε κανενα καφεδακι την αλλη Κυριακη 31/7 ?????? Mike Gti Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...