Jump to content
Guest Karaman

Aa

Recommended Posts

Απο το σπιραλ στην εξατμιση δεν δικαιολογειται η συμπεριφορα του αυτοκινητου αυτη.

Κανονικα δεν επρεπε να το κινησεις με χαλασμενο μαφ εκτος αν το πηγαινες πολυ προσεκτικα.

Νεα ρυθμιση δεν θελει οταν του κανεις απλη αντικατασταση.

Δοκιμασε να βγαλεις μια τους πολους της μπαταριας για κανα 20λεπτο να καθαρισει τελειως ο εγκεφαλος απο σφαλματα κτλ. και δες αν σου το ξανακανει.

Link to comment
Share on other sites

Αν το δουλευες μηπως και καλιμπραρει ο εγγεφαλος τον νεο MAF...?

Το λεω επειδη το κυκλοφορισες το αμαξι με καμενο MAF και ισως αλαξαν τα δεδομενα στο εγγεφαλο. Δεν ξερω αν ισχυει αυτο απλα λεω μια ιδεα.

Link to comment
Share on other sites

έβγαλες άκρη?

\αν θες έχω εναν μαφ σ3.

Μήπως δεν ηταν της προκοπής αυτός που πήρες? Το λέω για τα γραμμάρια που έπαιζαν.

Δες λίγο και το μπριζάκι, καμιά φορά δεν κάνει καλή επαφή. Βάλε λίγο σπρευ επαφών.

Link to comment
Share on other sites

Μαφ S3 εχει αλλο σενσορα και ειναι πιο μεγαλος και δεν θα κουμπωνει ουτε στην αγελαδα ουτε στον παπα που ειναι 70!θα πρεπει να φας τον μαφ και να τον κατεβασεις στο 70!Περα απο αυτο το αμαξι σου θα μετραει οτι θελει και θα χρειαστεις να ξαναπας για προγραμμα για να εισαι 100% σωστος!Μηπως δεν εβαλες τον σωστο μαφ?Εγω ξερω οτι πας βαση part number και δεν περνεις απο οτι μοντελο να'ναι!Δηλαδη εμενα που μου ειχε καει εδωσα τον δικο μου και μ δωσανε ακριβως με τον ιδιο κωδικο!Επισης ολα τα πρωτα συπτωματα μου κανουν σαν απωλεια πιεσης απο καπου-μηπως καπου κατι δεν εχει κουμπωσει?

Link to comment
Share on other sites

Και μενα εχει καμια βδομαδα που αρχισε και μου κανει κατι τετοια τρελλα,δλδ παταω λιγο να σηκωσει 0-3 εως ο,5 και παει κανονικα,αν το δωσω μετα τερμα σηκωνει overboost και μενει εκει,πηγαινει με σηκωμενη πιεση αλλα δεν σπρωχνει,ελεγα για αντλια βενζινης αλλα με αυτα που λες πιο πολυ για maf το κοβω και εγω,αν και την αλλη βδομαδα θα παω να μετρησω αντλια.Απο που πηρες το maf και τι λεφτα σου βγηκε αν επιτρεπεται?

Link to comment
Share on other sites

Σημερα εβγαλα τον maf και το εκανα μια βολτα να δω τι κανει,καταρχην μου αναψε το λαμπακι του esp μονο,το αμαξι πηρε πολυ χαμηλα,δουλευε πολυ αθορυβα,και δεν μου εκανε σκασιματα απ την εξατμιση στο ασε του γκαζιου(πριν αν ειχα 3η και και αφηνα το γκαζι εκανα κατι σκασιματακια) το εκανα περιπου 10 χλμ βολτα και αφου ξεκινησα για πισω παλι αρχισε τα χαζα,εκανε διακοπες,εκανε περισσοτερα σκασιματα απ την εξατμιση και γενικα δουλευε χειροτερα απ οτι με τον maf συνδεμενο!

Αφου εφτασα σπιτι ειπα να τον ανοιξω να δω μηπως ειναι βρωμικος...και οντως ηταν χαλια,πολυ μαυριλα πανω του.(την τελευταια φορα που καθαρισα το μανιταρι μαλλον επεσε παραπανω λαδι).Τον καθαρισα τον εβαλα πανω αλλα παλι τα ιδια.Παλι διακοπες παλι αναμενο το λαμπακι του esp.Εβγλα και τον πολο της μπαταριας για κανενα τεταρτο αλλα μολις τον ξαναεβαλα παλι μου αναψε το λαμπακι!

Οποτε μαλλον παω για καινουριο maf και θα μετρησω και την αντλια βενζινης α ειμαστε σιγουροι!

Link to comment
Share on other sites

Με βγαλμενη την φυσα,στην αρχη πηγαινε καλα και μετα απο κανενα τεταρτο βολτα αρχισε παλι τις διακοπες και τα σκασιματα(βγαλμενη φυσα) μετα γυρισα τον καθαρισα γιατι ηταν βρωμικος τον εβαλα πανω και μου εκανε παλι τα ιδια!(με μια μπατονετα και λιγο οινοπνευμα τον καθαρισα)

Μαλλον εχει καει!

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.