Jump to content
nick2000

Αγορά Μ/Τ Golf Tsi

Recommended Posts

Καλημέρα σε όλους!

Σκέφτομαι την αγορά ενός μεταχειρισμένου tsi, αυτό με τον κομπρέσορα και το turbo με τα 140 άλογα. Το budget μου είναι μέχρι 8.000 ευρώ και στις αγγελίες βρίσκω μοντέλα του 2007-2008. Παίρνω ως δεδομένο ότι αυτά τα αυτοκίνητα, άσχετα με το πόσα κατεβασμένα χιλιόμετρα γράφει ο έμπορος, έχουν γύρω στα 120.000km. Συμφέρει η αγορά του συγκεκριμένου μοντέλου; Οι κάτοχοι τί έχουν να πουν σχετικά με την αξιοπιστία του; Γενικά, αυτοί οι κινητήρες πόσα χιλιόμετρα ζωής έχουν (π.χ. πηγαίνουν μέχρι τα 200.000 που θέλω) αν είναι καλοσυντηρημένοι;

Φυσικά αν έχετε να προτείνεται κάποιο άλλο μοντέλο golf (π.χ. με turbo 122ps) ευχαρίστως.

Επίσης έχετε να προτείνεται κάποιον έμπορο μες την αττική που θεωρείτε καλό; (έστω και με pm)

Ευχαριστώ πολύ!

Edited by nick2000
Link to comment
Share on other sites

τι αλλαγη δλδ ζηταει το golf μου που ειναι του 2008 και εχει 70.000χλμ?σε 5.000 λαδια φιλτρα.μετα +βαλβολινες υγρα φρενων + μπουζι

Link to comment
Share on other sites

Κάθε μέρα είναι μια κλήρωση για το τι θα σου ζητήσει. Ο φίλος methana μάλλον εννοεί τα αναμενόμενα, πχ. σινεμπλόκ, τοπ μάουντ, αμορτισέρ, μπαταρία κλπ, καθώς και τα ξαφνικά, όπως τρόμπα νερού, συγχρονιζέ, συμπλέκτης, γρύλος παραθύρου, πολλαπλασιαστές κλπ κλπ κλπ.

Είναι γεγονός πως όσο ένα αυτοκίνητο γερνάει, θα ζητήσει και κάτι έκτακτο, εκτός από τα τακτικά σέρβις.

Link to comment
Share on other sites

δεν ειναι ετσι εκριβως οπως τα λετε αν ειναι να πουμε κ για αλλαγη ελαστικων....αυτοκινητο μ.τ ειναι

Link to comment
Share on other sites

Με 105.000 χλμ έχω αλλάξει μόνο λάδια-φίλτρα και μία φορά μπουζί και λάστιχα. Ούτε καν τακάκια δεν έχω χρειαστεί ακόμα.

Link to comment
Share on other sites

Καλησπερα φιλε, το αμαξι μπορεις να το βρεις και με 50,000χλμ  δεν ειναι ολα απο 100,000χλμ και ανω, υπαρχουν και ιδιωτες που πουλανε αυτοκινητα! Οπως ειπαν και τα παιδια επανω το αμαξι ειναι λαχειο , ή θα βγει σκυλι ή θα βγει σκαρτο. Μην περιμενεις να σου πουμε σε forum VW "παρτο ειναι ΑΘΑΝΑΤΟ" ....αυτο να το λεγαμε για κανα honda,subaru αμαξι.Προσωπικα εμενα το αμαξι εχει επανω 60,000χλμ ειναι παραγωγης 10/06' μου εχει βγαλει 3 πολ/στες, και ενα ρουλεμαν απο τον ιμαντα σαν προβλημα. Ολα τα αλλα ειναι οτι χρειαζεται σε καθε service τπτ παραπανω. Σαν αυτοκινητο ειναι ποιοτικο, ανετο , και οικονομικο εκτος πολης φυσικα. Η διαφορα με το golf 6 ουσιαστικα ειναι καποιες παραλαγες εντος,εκτος , δεν θα βρεις κατι χαωτικο. Ωστοσω στην θεση σου με 8κ θα κοιτουσα και κατι αλλο...γιατι σε καιρους κρισης κοιτας το ποιο αξοιοπιστο με τα λιγοτερα προβληματα οχι το ποιο ανετο,ομορφο,κλπ κλπ.

Link to comment
Share on other sites

Κάτοχος golf tsi 140ps έχω το αυτοκίνητο 6 χρόνια με 55.000χμλ δεν μου έβγαλε το παραμικρό. Όπως είπαν τα παιδιά το αυτοκίνητο είναι λαχείο. Ιδίως αν το πάρεις μεταχειρισμένο, εγώ προσωπικά, αυτοκίνητο χωρίς ιστορικό δεν αγοράζω.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.