Jump to content
Foinx

Αφαίρεση Πλαφονιέρας Golf 5

Recommended Posts

Γεια σας κοπέλια! Η ερωτησή μου είναι η εξής: γνωρίζει κανείς πως βγαίνει η μπροστινή πλαφονιέρα (που έχει και θήκη για γυαλιά) σε Golf 5; Έχει τραβηχτεί η ταπετσαρία της οροφής έξω από την πλαφονιέρα και θέλω να την ανοίξω να τραβήξω την ταπετσαρία πάλι μέσα για να μην φαίνεται το εσωτερικό πορτοκαλί αφρολέξ!

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Link to comment
Share on other sites

Βάζεις μια κάρτα ή κάτι παρόμοιο απο την πίσω πλευρά του τρυπητού κομματιού μπροστά απο την θήκη και το ξεκουμπώνεις.

Μέσα αποκαλύπτονται 2 βίδες Torx Τ20. Τις βγάζεις και τραβώντας προς τα πίσω βγαίνει η πλαφονιέρα. Βγάζεις την φύσα και την αφήνεις στην άκρη. Μετά με προσοχή μην σπάσεις τίποτα σπρώχνεις με το χέρι σου απο μέσα την θήκη των γυαλιών και την βγάζεις και αυτήν. Λογικά πλέον θα βλέπεις άλλες 4 Torx Τ20... Τις βγάζεις και βγαίνει και το πλαστικό περίγραμμα... Άν θες καποια άλλη βοήθεια ή φωτογραφίες εδώ είμαστε

Link to comment
Share on other sites

Δες εδώ , έχει και φωτογραφίες: http://forums.vwvortex.com/showthread.php?3369327

Link to comment
Share on other sites

Κοπέλια χίλια ευχαριστώ! Θα το δοκιμάσω να δω αν κάνω δουλειά! Για να έχω πρόσβαση στην ταπετσαρία οροφής πρέπει να βγει και το πλαστικό πλαίσιο,δηλαδή απ' ότι βλέπω από τις φώτο, όλη η πλαφονιέρα! Ελπίζω να τα καταφέρω...

Link to comment
Share on other sites

με τον ιδιο τροπο αφαιρεις και την θήκη γυαλιών απο το μεροσ ποθ ειναι το κομπακι που ανοιγει βασεις την καρτα και την ξεκουμπονις, κατα τιν τοπο8ετηση της την ευθυγραμίζεισ στα ίσα με την πλαφονιέρα και την κουβονισ σιρταροτα πρώτα απο το κάτω μεροσ και μετα επάνω.

Link to comment
Share on other sites

Κοπέλια ευχαριστώ για τις πληροφορίες! Προχτές τα αφαίρεσα και ομολογώ ότι το δυσκολότερο ήταν η αφαίρεση της θήκης των γυαλιών! Είχε λίγο ζόρε, κατά τα άλλα τα υπόλοιπα είναι βίδες...Ευχαριστώ πάντως! Και επ' ευκαίριας θέλω να θέσω 2 ερωτήματα που προέκυψαν από τη διαδικασία αυτή: 1. όταν καεί κάποιο λαμπάκι της πλαφονιέρας, που μπορούμε να το βρούμε; φαντάζομαι στην αντιπροσωπία θα μου πουν να αλλάξω όλη την πλαφονιέρα! και 2. (λίγο άσχετη ερώτηση, αλλά αν έχει κάποιος καμιά καλή ιδέα θα μας φανεί χρήσιμη και σε άλλους) μου έπεσε μια μυτούλα (Torkάκι) από το κατσαβίδι στη ράγα ανάμεσα από το κάθισμα του οδηγού και την κεντρική κονσόλα που είναι το χειρόφρενο! Πως γίνετε να βγάζουμε από κει πράγματα; Ότι πέσει μέσα χάνεται! Εμένα ειδικά που έχει και τον τεμπέλη είναι ακόμα πιο δύσκολο!

Link to comment
Share on other sites

για το 2...

με μαγνητη ή με πιεση αερα....

αν είναι μεταλλικό το αντικείμενο που έπεσε βοηθάει ο μαγνήτης, αλλα για όλα τα άλλα κάτι άλλο; η πίεση αέρα κάνει δουλειά φαντάζομαι,αλλά δεν είναι κάτι που το έχουμε ανα πάσα στιγμή σπίτι μας!

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.