Jump to content
m@kro

Σωληνακια Φρενων

Recommended Posts

σε λίγο καιρό κλείνει 2 χρόνια το gti και μαζί με τα υγρά φρένων λέω να αλλάξω και σωληνάκια και να βάλω αεροπορικού τύπου. έχει αλλάξει κάνεις?

αν ναι , τι εταιρίας και με τι κόστος?

Link to comment
Share on other sites

Τα καλυτερα ειναι τα goodridge... και το σωστοτερο ειναι, αν βαλεις να βαλεις μπρος πισω! Το κοστος δεν το ξερω αλλα στο περιπου πιστευω οτι θα παει καμια 120αρα συνολικα... δεν ειμαι σιγουρος!

Link to comment
Share on other sites

εγω παιδια που εκανα το μεγαλο service στης 60000 χιλιομετρα παιδια δεν αλλαξα υγρα φρενων γτ μου ειπε ο θειος μου οτι ειναι καινουριο το αμαξι μετα απο 2 χρονια θα τα αλλαξουμε δλδ στα 4 χρονια οταν παει το αμαξι :-))οσο αφορα για τα σωληνακια που θελεις να βαλεις φιλε μην τα αλλαξεις μιας και δεν φορας καποια βελτιωμενα φρενα αστα οπως εχουν....αν εισαι σε θεση να βαλεις βελτιωμενα φρενα τοτε σιγουρα να τα αλλαξεις..στο λεω για να μην δινεις τσαμπα λεφτα για κατι που δεν εχει νοημα στην παρουσα φαση που εισαι..

Link to comment
Share on other sites

Εγω πρωτηνω με χιλια σωληνακια υψυλης και καλα υγρα φρενων το Polo gti μετα απο 3 το πολυ 4 εντονα φρεναρισμα αρχιζει και χανει πολυ σε αιστηση το πεταλ και εκτος απο αυτο αδυνατουν και πολυ τα φρενα. Μια ευκολη και απλη λυση για να βελτιωθει παρα πολυ λοιπον η διαρκεια του φρεναρισματος σε οριακες συνθηκες λοιπον ειναι σωληνακια υψηλης πιεσεως και ποιοτικα υγρα φρενων....

Link to comment
Share on other sites

Έλεγχος υγρών και σωληνώσεων κάθε 2 με 3 χρόνια

Το υγρό φρένων έχει την ιδιότητα να απορροφά σταδιακά την υγρασία του περιβάλλοντος και να μειώνεται το σημείο βρασμού του. Σε αυτή την περίπτωση κινδυνεύετε να βρεθείτε χωρίς φρένα σε ένα δυνατό φρενάρισμα. Το σωστό είναι να το αλλάζετε κάθε δύο με τρία χρόνια. Η φθορά στις ελαστικές/μεταλλικές σωληνώσεις του κυκλώματος ή τυχόν διαρροές είναι βλάβες για τις οποίες θα ενημερωθείτε έτσι κι αλλιώς στο τακτικό σέρβις του αυτοκινήτου σας. Το ABS, τέλος, δεν απαιτεί κανενός είδους συντήρηση.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.