Jump to content

Recommended Posts

2013_A_Excurtion_at_Kastoria.png
 
Αγαπητά μέλη,

Η Ελληνική Αγωνιστική - Αυτοκινητιστική Λέσχη Φίλων και Κατόχων VW οχημάτων σας καλεί στη 1η Πανελλήνια Συνάντηση 2013 που θα πραγματοποιηθεί το εορταστικό τριήμερο από Σαββάτο 16 έως Καθαρά Δευτέρα 18 Μαρτίου 2013 στην μαγευτική Καστοριά. Εκεί θα γίνει η κοπή της πίτας για το νέο έτος μαζί με κλήρωση δώρων, ο εορτασμός των 9 χρόνων της κοινότητας μας, και η μεγαλύτερη Πανελλήνια Συνάντηση του Hellenic VWClub με ένα διαφορετικό τρόπο επηρεασμένη από τις εκδηλώσεις της αποκριάς.

Περιληπτικό πρόγραμμα εκδρομής:
Σάββατο
- 07:45, αναχώρηση με προορισμό την Καστοριά από διάφορες πόλεις ανά την Ελλάδα (π.χ. διόδια Αφιδνών)
- 14:00, άφιξη στο ξενοδοχείο - ελεύθερος χρόνος
- 22:00, ελεύθερο πρόγραμμα για μη οργανωμένη βραδινή έξοδο
Κυριακή
- 09:30, πρωινό - ελεύθερος χρόνος
- 12:00, συγκέντρωση στην είσοδο του ξενοδοχείου
- 12:30, συνεδρίαση - κοπή πίτας - κλήρωση δώρων
- 14:45, συγκέντρωση οχημάτων και μελών σε άλλη τοποθεσία για φωτογράφιση - βιντεοσκόπιση
- 15:50, ελεύθερος χρόνος
- 23:15, οργανωμένη βραδινή έξοδο στο κέντρο διασκέδασης ΑΚΡΟΡΑΜΑ στο Άργος Ορεστικό
Δευτέρα
- 09:30, πρωινό - ελεύθερος χρόνος
- 12:00, συνάντηση στην reception για check-out
- 12:30, αναμνηστική φωτογράφιση
- 13:00, αναχώρηση για επιστροφή στις πόλεις αφετηρίες


Διαμονή:
Η διαμονή μας θα γίνει στο ξενοδοχείο 4* HOTEL CHLOE, στο οποίο θα διανυκτερεύσουμε το Σαββάτο ή/και την Κυριακή ή και την Δευτέρα για κάποιους!

Κόστος συμμετοχής:
VIP Members - ανά άτομο ανά διανυκτέρευση (με πρωινό)
Μονόκλινο: 60 ευρώ
Δίκλινο: 40 ευρώ
Τρίκλινο: 40 ευρώ

Members - ανά άτομο ανά διανυκτέρευση (με πρωινό)
Μονόκλινο: 70 ευρώ
Δίκλινο: 45 ευρώ
Τρίκλινο: 45 ευρώ


Υπαρχει η δυνατότητα χρήσης σουϊτας (μονόχωρη ή πολύχωρη) με 2 έως 5 άτομα σε ειδικές τιμές από 65 ευρώ για τα VIP μέλη και από 70 ευρώ για τα απλά μέλη ανά άτομο ανά διανυκτέρευση. Πληροφορίες κατόπιν επικοινωνίας.


*Η τιμή συμμετοχής περιλαμβάνει τα έξοδα διανυκτέρευσης, χώρου στάθμευσης, πρωϊνού, πρόσβασης στο Internet και άλλα έξοδα εκδήλωσης, π.χ. πίτα, αίθουσα εκδήλωσης, τιμητικής πλακέτας, μικρό-υλικά κλπ. Εάν και εφόσον υπάρξει πλεόνασμα από το κόστος συμμετοχής αυτό θα κατατεθεί στο ταμείο της λέσχης για την οικονομική της ενίσχυση.

** Λόγω της οικονομικής κατάστασης το Δ.Σ. αποφάσισε ότι τα VIP μέλη που θα φέρουν την/τον σύντροφο τους θα πληρώσουν ως κόστος συμμετοχής ίδιο με τα VIP μέλη.
Η ειδική αυτή τιμή δεν περιλαμβάνει φίλους μελών και σαφώς δεν σημαίνει ότι θα καθιερωθεί σε επόμενες Πανελλήνιες Συναντήσεις.
Παραδείγματα κόστους συμμετοχής ανά διανυκτέρευση:
Για 1 δίκλινο με 1 VIP μέλος και την συνοδό του το κόστος είναι 80 ευρώ. Ενώ 1 δίκλινο με 1 VIP μέλος και ένα φίλο του 85 ευρώ. 1 δίκλινο με δυο απλά μέλη 90 ευρώ.


Τύποι κρεβατιών:
Σημειώνουμε ότι στα δωμάτια θα γίνει προσπάθεια να υπάρχουν οι τύποι των κρεβατιών που θα ζητηθούν αλλά αυτό δεν είναι εγγυημένο λόγω της αυξημένης ζήτησης την συγκεκριμένη περίοδο. Ίσως υπάρξει ανταπόκριση απο το ξενοδοχείο μόνο στα πρώτα δωμάτια που θα πληρωθούν.

 

 

Λαχνοί ενίσχυσης:
Για την οικονομική ενίσχυση της λέσχης θα διεξαχθεί κλήρωση δώρων με την χρήση λαχνών. Αυτοί κοστίζουν 2 ευρώ έκαστος και θα διανεμηθούν σε όσους το επιθυμούν είτε βρεθούν στην εκδρομή είτε όχι από την Κυριακή 20 Ιανουαρίου. Για τα μέλη που θα διανυκτερεύσουν θα δοθεί ένας λαχνός ως ανταμοιβή της οικονομικής τους υποστήριξης. Η λίστα δώρων θα αναρτηθεί προσεχώς καθώς γίνονται προσπάθειες να εμπλουτιστεί, μια και λόγω της οικονομικής κατάστασης της χώρας πολλές επιχειρήσεις αδυνατούν να συνεισφέρουν. Ωστόσο για όσες εταιρείες κατορθώσουν να προσφέρουν δώρα θα υπάρξει και για αυτές μια ανταποδοτική διαφημιστική ενέργεια στην κεντρική μας σελίδα.

Τα αποτελέσματα της κλήρωσης μπορείτε να τα δείτε στο αρχείο που ακολουθεί:

 

Lottery_Winners_Kastoria.pdf
 

 

MAW_Logo_Greece_12_c.jpg

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ελληνικής Αγωνιστικής – Αυτοκινητιστικής Λέσχης Φίλων και Κατόχων Volkswagen έχοντας υπόψη τις δυσκολίες της εποχής αποφάσισε στα πλαίσια της 1ης Πανελλήνιας Συνάντησης 2013 στην Καστοριά να υλοποιήσει μια φιλανθρωπική δράση και να υπενθυμίσει σε όλους τους συμμετέχοντες την ανάγκη της αλληλεγγύης και της δύναμης της παρέας! Αξίες και ιδανικά που βρίσκονται στο επίκεντρο της δικής μας κοινότητας, το Hellenic VWClub!

 

Ελήφθη, κατά την τακτική συνεδρία του Μαρτίου, η απόφαση να συλλεχθούν 0,50 λεπτά από κάθε λαχνό που θα πουληθεί υπέρ της οικονομικής υποστήριξης της λέσχης στην διάρκεια της κεντρικής εκδήλωσης της Πανελλήνιας Συνάντησης. Το συνολικό ποσό που θα συγκεντρωθεί θα αποδοθεί στο Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) ώστε να γίνει πραγματικότητα η ευχή ενός παιδιού!

 

Σας προσκαλούμε όλους να συμμετάσχετε ενεργά!

 

 

Κεντρική εκδήλωση Κυριακής:
Όλοι οι φίλοι της λέσχης από τις γύρω περιοχές - και όχι μόνο - μπορούν να συμμετάσχουν (αυθημερόν) στην εκδήλωση της Κυριακής, αφού πρώτα ενημερώσουν για τον αριθμό των συμμετεχόντων ώστε να υπάρξει χώρος για όλους.

Η κεντρική εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 12:00 με την συγκέντρωση των φίλων και εν συνεχεία θα γίνει συνεδρίαση με κεντρικό θέμα την βελτίωση της οργάνωσης της λέσχης στην περιφέρεια, σε αίθουσα του ξενοδοχείου. Μετά την επικοινωνία των μελών με το Δ.Σ., τον εορτασμό των 9 ετών με την κοπή της πίτας και την κλήρωση των δώρων θα ακολουθήσει φωτογράφιση και βιντεοσκόπιση σε άλλο σημείο της πόλης.

Η Πανελλήνια Συνάντηση συνεχίζεται αργότερα με την βραδινή έξοδο.

 

Σημειώστε ότι η είσοδος μετά την έναρξης της συνεδρίασης δεν θα είναι εφικτή.

 

Η εκδήλωση της Κυριακής θα καλυφθεί από το περιοδικό BurnOut και θα υπάρξει αφιέρωμα στο επόμενο τεύχος!

 

2013-1st-car-audio-contest-sponsor-burn-

www.burnout.gr

Χορηγός επικοινωνίας

 

 

Νυχτερινή έξοδος διασκέδασης Κυριακής:
Για την διασκέδαση των μελών (είτε αυτά διαμείνουν στο ξενοδοχείο είτε όχι) έχει προγραμματιστεί το βράδυ της Κυριακής να πραγματοποιηθεί νυχτερινή έξοδος στο Κέντρο Διασκέδασης ΑΚΡΟΡΑΜΑ στο Άργος Ορεστικό. Λόγω του πλήθους των συμμετοχών και για την καλύτερη οργάνωση μας θα υπάρξει προ-πληρωμή της συμμετοχής σε ότι αφορά το πρώτο μπουκάλι μια και θα δεσμευτούν θέσεις σε τραπέζια. Η τιμή ανά άτομο ορίζεται στα 15 ευρώ και αφορά 1 φιάλη ανά 6 άτομα ή περίπου 2 ποτά.

Για τα μέλη που επιθυμούν να προσφέρουν λουλούδια η τιμή είναι 3 ευρώ ανά πανέρι ή 15 ευρώ η πεντάδα.


Αναμνηστική μπλούζα:
Για τον εορτασμό των 9 ετών της μεγαλύτερης κοινότητας φίλων και κατόχων VW δημιουργήθηκε ειδική επετειακή μπλούζα t-shirt.

Ακολουθεί το προσχέδιο:

 

T-Shirt-2013-Kastoria-Polo.jpg


Η παραγγελία γίνεται με επικοινωνία με το μέλος Λευ kouliss. Η καταβολή του κόστους γίνεται προκαταβολικά.
Κόστος :
- Μέλη Forum ή/και φίλοι μελών : 13 ευρώ.
- VIP μέλη : 10 ευρώ.


 

Κάρτες Μέλους:

Κατά την διάρκεια της εκδρομής μπορεί όποιο μέλος το επιθυμεί να πραγματοποιήσει εγγραφή ή ανανέωση στην λέσχη και με τον τρόπο αυτό να την υποστηρίξει οικονομικά!

Υπενθυμίζουμε ότι η κάρτα μέλους αντιστοιχεί σε ετήσια συνδρομή με το συμβολικό κόστος των 30 ευρώ. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε στο info@vwclub.gr!


 


Δωροθέτες:
Ευχαριστούμε θερμά τις εταιρείες και τους ιδιώτες που είναι πάντα κοντά μας και συνεισφέρουν δώρα για την κλήρωση των μελών!
Χωρίς αυτούς θα μπορούσαμε λιγότερα!!!

 

1st-PanHellenic-Excursion-2013-Sponsors.

 


Τεχνικός έλεγχος οχημάτων συμμετεχόντων:

1330455838.jpg
Η εταιρεία MRD TUNING παρέχει δωρεάν τεχνικό έλεγχο για τα οχήματα που θα συμμετάσχουν στην εκδρομή. Πριν την επίσκεψη θα πρέπει να έχετε κλείσει ραντεβού στο 210 99 46 960, Λεωφ. Αργυρουπόλεως 73.


Διαδικασίες συμμετοχής:
Όσοι επιθυμείτε να συμμετάσχετε στο μοναδικό τριήμερο δηλώστε την συμμετοχή σας καταβάλλοντας τα χρήματα (μια και θα πρέπει να προκαταβληθούν στο ξενοδοχείο) στον υπεύθυνο της εκδρομής Λευ kouliss το δυνατόν συντομότερα διότι υπάρχει περιορισμένος αριθμός δωματίων. Η καταβολή του χρηματικού ποσού γίνεται με μετρητά ή μέσω των τραπεζών ΕΘΝΙΚΗΣ, EUROBANK και ALPHABANK, μετά απο επικοινωνία. Σημειώστε ότι στην περίπτωση κατάθεσης θα πρέπει να στέλνετε το αποδεικτικό ή τα στοιχεία της κατάθεσης για επαλήθευση. Τα λεφτά μπορείτε να τα δώσετε σε μια απο τις επόμενες προγραμματισμένες συναντήσεις.

Προθεσμίες:
Συμμετοχές στην εκδρομή: Η ημερομηνία έχει παρέλθει καθώς τα δεσμευμένα δωμάτια έχουν ήδη εξαντληθεί!
Ωστόσο εάν κάποιο μέλος που επιθυμεί να έρθει θα πρέπει να επικοινωνήσει άμεσα με τον υπεύθυνο της εκδρομής και θα μπει σε λίστα προτεραιότητας για να ελεγχθεί η διαθεσιμότητα.
Παραγγελία αναμνηστικής μπλούζας:  Η ημερομηνία έχει παρέλθει!
Η ημερομηνία αφορά την τελευταία ημέρα που μπορεί κάποιος να πληρώσει και να παραγγείλει την επετειακή μπλούζα, ώστε να υπάρχει αρκετός χρόνος για την κατασκευή και την έγκαιρη διάθεση τους. Οι παραγγελίες της αναμνηστικής μπλούζας γίνονται στον Λευ kouliss.


*** Αναλυτικό πρόγραμμα της εκδρομής ***
Στο επισυναπτόμενο αρχείο μπορείτε να βρείτε το αναλυτικό πρόγραμμα της εκδρομής. Επίσης περιλαμβάνονται μερικοί βασικοί κανόνες, στοιχεία επικοινωνίας, οι διαδρομές που θα ακολουθήσουν τα μέλη για την άφιξη τους στην Καστοριά. Αν βρίσκεσται σε κάποια κοντινή πόλη επικοινωνήστε με τα κατάλληλα άτομα για να έλθετε όλοι μαζί.

Η έκδοση οδηγού εκδρομής είναι 1.0.7/13-03-2013 και θα τροποποιηθεί αν αλλάξουν οι οδηγίες. Ελέγχετε ότι έχετε διαβάσει τη νεότερη έκδοση.


Excursion_instructions_1_0_7_Kastoria.pdf

* για την προβολή του χρειάζεστε το Adobe Acrobat (www.adobe.com)Λίστα Συμμετεχόντων:
Όσοι καταβάλλουν τα χρήματα θα αναγράφονται εδώ σε αυτή τη δημοσίευση με μορφή λίστας όπως ακριβώς γίνεται και στις συναντήσεις.
Παράδειγμα: nick, +1, 2κλινο, δείπνο, βραδινή έξοδο, εκδήλωση Κυριακής
Επίσης εδώ θα σημειώνονται και οι επισκέπτες του δείπνου του Σαββάτου ή / και της εκδήλωσης της Κυριακής.
-----------------------------------------------------------------------------------------

doggy + :heart: , 2κλινο, 2 διανυκτρεύσεις, ΝΑΙ στην βραδινή έξοδο Χ 2 άτομα, ΝΑΙ στην εκδήλωση της Κυριακής Χ 2 άτομα
Λευ kouliss + :heart: , 2κλινο, 2 διανυκτρεύσεις, ΝΑΙ στην βραδινή έξοδο Χ 2 άτομα, ΝΑΙ στην εκδήλωση της Κυριακής Χ 2 άτομα
karpathoulinos + :heart:, 2κλινο, 2 διανυκτρεύσεις, ΝΑΙ στην βραδινή έξοδο Χ 2 άτομα, ΝΑΙ στην εκδήλωση της Κυριακής Χ 2 άτομα

blackadder + :heart: , 2κλινο, 2 διανυκτρεύσεις, ΝΑΙ στην βραδινή έξοδο Χ 2 άτομα, ΝΑΙ στην εκδήλωση της Κυριακής Χ 2 άτομα
simos-digital + Κίμωνας, 2κλινο, 2 διανυκτρεύσεις, ΝΑΙ στην βραδινή έξοδο Χ 2 άτομα, ΝΑΙ στην εκδήλωση της Κυριακής Χ 2 άτομα
doumasj + :heart: , 2κλινο, 2 διανυκτρεύσεις, ΝΑΙ στην βραδινή έξοδο Χ 2 άτομα, ΝΑΙ στην εκδήλωση της Κυριακής Χ 2 άτομα
Pagouristas + Pagourina  :heart: , 2κλινο, 2 διανυκτρεύσεις, ΝΑΙ στην βραδινή έξοδο Χ 2 άτομα, ΝΑΙ στην εκδήλωση της Κυριακής Χ 2 άτομα
GOLFAKI 4 + passaTrela :heart: , 2κλινο, 2 διανυκτρεύσεις, ΝΑΙ στην βραδινή έξοδο Χ 2 άτομα, ΝΑΙ στην εκδήλωση της Κυριακής Χ 2 άτομα
jimtic + :heart: , 2κλινο, 2 διανυκτρεύσεις, ΝΑΙ στην βραδινή έξοδο Χ 2 άτομα, ΝΑΙ στην εκδήλωση της Κυριακής Χ 2 άτομα
passatoumpas + KOSTASMK5 + delisgt, 3κλινο, 2 διανυκτρεύσεις, ΝΑΙ στην βραδινή έξοδο Χ 3 άτομα, ΝΑΙ στην εκδήλωση της Κυριακής Χ 3 άτομα
CHRISMHT + mommygti :heart:, 2κλινο, 2 διανυκτρεύσεις, ΝΑΙ στην βραδινή έξοδο Χ 2 άτομα, ΝΑΙ στην εκδήλωση της Κυριακής Χ 2 άτομα
PASSATEBOS + SpaFunPass :heart:, 2κλινο, 2 διανυκτρεύσεις, ΝΑΙ στην βραδινή έξοδο Χ 2 άτομα, ΝΑΙ στην εκδήλωση της Κυριακής Χ 2 άτομα
PanosVR6 + Gravedigger, 2κλινο, 2 διανυκτρεύσεις, ΝΑΙ στην βραδινή έξοδο Χ 2 άτομα, ΝΑΙ στην εκδήλωση της Κυριακής Χ 2 άτομα
svouras + ta6ape, 2κλινο, 2 διανυκτρεύσεις, ΝΑΙ στην βραδινή έξοδο Χ 2 άτομα, ΝΑΙ στην εκδήλωση της Κυριακής Χ 2 άτομα

aPOLOnios + :heart: , 2κλινο, 2 διανυκτρεύσεις, ΝΑΙ στην βραδινή έξοδο Χ 2 άτομα, ΝΑΙ στην εκδήλωση της Κυριακής Χ 2 άτομα

georgedj + :heart: , 2κλινο, 2 διανυκτρεύσεις, ΝΑΙ στην βραδινή έξοδο Χ 2 άτομα, ΝΑΙ στην εκδήλωση της Κυριακής Χ 2 άτομα

koumparos-alekos, 1κλινο, 2 διανυκτρεύσεις, ΝΑΙ στην βραδινή έξοδο Χ 1 άτομo, ΝΑΙ στην εκδήλωση της Κυριακής Χ 1 άτομo
DarthCotsos, 1κλινο, 2 διανυκτρεύσεις, ΝΑΙ στην εκδήλωση της Κυριακής Χ 1 άτομo

lupakos + :heart: liberte  :heart: , 2κλινο, 2 διανυκτρεύσεις, ΝΑΙ στην βραδινή έξοδο Χ 2 άτομα, ΝΑΙ στην εκδήλωση της Κυριακής Χ 2 άτομα


 

Αυθημερόν

activious, ΝΑΙ στην εκδήλωση της Κυριακής Χ 2 άτομα

spooky +1, ΝΑΙ στην βραδινή έξοδο Χ 1 άτομο, ΝΑΙ στην εκδήλωση της Κυριακής Χ 2 άτομα
dinos_87,  ΝΑΙ στην εκδήλωση της Κυριακής Χ 2 άτομα

FAST FAMILYMAN, ΝΑΙ στην εκδήλωση της Κυριακής X ???? άτομα
miggaki, ΝΑΙ στην εκδήλωση της Κυριακής Χ 2 άτομα

chrispant, ΝΑΙ στην εκδήλωση της Κυριακής Χ 1 άτομo

synearg, ΝΑΙ στην εκδήλωση της Κυριακής Χ ? άτομα

White V Gti + :heart: + :baby: , ΝΑΙ στην εκδήλωση της Κυριακής Χ 4 άτομα + μπεμπε

giorgos2421 + 4, ΝΑΙ στην εκδήλωση της Κυριακής Χ5 άτομα

Tsilis_Corfu, ΝΑΙ στην εκδήλωση της Κυριακής Χ 2 άτομα

giorgos.golf, ΝΑΙ στην εκδήλωση της Κυριακής Χ 2 άτομα

dimispolo, ΝΑΙ στην εκδήλωση της Κυριακής Χ 3 άτομα

politis dimitris, ΝΑΙ στην εκδήλωση της Κυριακής Χ 3 άτομα
jim75 + :heart:, ΝΑΙ στην εκδήλωση της Κυριακής Χ 2 άτομα
 


Όσοι δεν δηλώσουν την παρουσία τους θα πρέπει να έχουν υπόψη τους ότι ενδέχεται να μην εξυπηρετηθούν.

 

 

Άλμπουμ:

Θα δείτε το άλμπουμ της Πανελλήνιας Συνάντησης κάνοντας κλικ εδώ!
 
 
PMR:
Ενημερωθείτε για το τι είναι τα PMR και την χρήση τους κάνοντας κλικ εδώ!
 
Σύντομες οδηγίες για την εκδρομή

Όλοι όσοι συμμετάσχουν στην εκδρομή θα πρέπει να έχουν κάνει τις απαραίτητες ενέργειες για την συντήρηση των οχημάτων τους (λάδια, λάστιχα, υγρά, κλπ). Πριν φτάσουν τα οχήματα στο σημείο συνάντησης για να αναχωρήσουμε για την πόλη προορισμό θα πρέπει να έχουν βενζίνη ώστε να τηρηθεί το πρόγραμμα που θα δημοσιευτεί με τις προκαθορισμένες στάσεις. Η αναχώρηση από τα σημεία συνάντησης θα γίνει στην ώρα που θα ανακοινωθεί και δεν θα παρεκκλίνει του προγράμματος. Προκειμένου να μην προκληθεί πρόβλημα στην διαδρομή ή σε άλλους οδηγούς, τα οχήματα μας θα σχηματίζουν μικρές ομάδες που θα αποτελούν το κομβόι. Στο κομβόι θα υπάρχει ο αρχηγός που θα οφείλει να ελέγχει την ταχύτητα και την πρόοδο της διαδρομής. Ανάμεσα στα οχήματα θα υπάρχουν οδηγοί με ασυρμάτους / PMR που θα ενημερώνουν τον αρχηγό του κομβόι για τυχόν προβλήματα. Οποιοδήποτε όχημα χρειαστεί να σταματήσει καλό θα είναι να ενημερώνει τον αρχηγό του κομβόι ώστε να καθορίζει την ταχύτητα ή να βοηθήσει τους επιβάτες του αν απαιτηθεί.
Οι προσπεράσεις θα γίνονται ταυτόχρονα από όλα τα οχήματα. Επίσης όλοι όσοι έχουν PMR θα πρέπει να τα φέρουν μαζί τους, φορτισμένα και με εφεδρικές μπαταρίες αν απαιτείται. Θα χρησιμοποιούνται οι προκαθορισμένες συχνότητες για την επικοινωνία μας (αναγράφονται στον οδηγό της εκδρομής). Απαγορεύονται αυστηρά όλες οι επιδείξεις οδηγικής ικανότητας ή η οδήγηση μετά απο κατανάλωση αλκοόλ σε μη επιτρεπτά επίπεδα. Σε αντίθετη περίπτωση το όχημα θα αποσύρεται άμεσα από το κομβόι. Εντός του ξενοδοχείου που μας φιλοξενεί θα πρέπει να τηρούμε τους κανονισμούς του και κυρίως η συμπεριφορά μας να μην ενοχλεί τους υπόλοιπους πελάτες του.  Όλα τα παραπάνω αναλύονται περισσότερο στον οδηγό - πρόγραμμα της εκδρομής που έχει δημοσιευτεί. Θα πρέπει όλοι να τηρήσουμε αυτούς τους κανόνες ώστε να διασκεδάσουμε, να περάσουμε καταπληκτικά αυτό το τετραήμερο και να γυρίσουμε ΟΛΟΙ ασφαλείς.* Το αρχικό θέμα θα ενημερώνεται τακτικά με νέα στοιχεία... για τον λόγο αυτό σας προτείνουμε να το ελέγχετε τουλάχιστον 2 φορές την εβδομάδα.


Ευχαριστούμε :
- Τα VIP μέλη που είναι πάντα κοντά στο Hellenic VWClub και φροντίζουν για την συνεχή λειτουργία του!
- όλους τους φίλους/επισκέπτες που θα συμμετάσχουν και σε αυτή την εκδήλωση!
- τους χορηγούς και δωροθέτες του συλλόγου μας, γιατί χωρίς αυτούς θα μπορούσαμε λιγότερα!

Με εκτίμηση,
το Δ.Σ. του Hellenic VWClub.
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Όπως βλέπετε και παραπάνω... είμαι μέσα! :)

Link to comment
Share on other sites

Και ναι ειναι αληθεια !!! Η ωρα για την 1η Πανελλήνια Συνάντηση 2013 εφτασε !!!!!

Δεν χρειαζεται προεδρε να γραψω κατι με καλυψες . Ναι σε ολα ...

Επειδη δεν μου ανοιγει τον οδηγο εκδρομης το "αναχώρηση με προορισμό την Καστοριά (π.χ. διόδια Ελευσίνας)" το εννοειται ;; Οχι διοδια Αφιδνων ;;

Link to comment
Share on other sites

Α ναι, δεν ανέβηκε ο οδηγός της εκδρομής :) 

Dooooh!!! I will need Kouliss' help.

 

Περιμένουμε να μπει online ο Κοσμάς :)

Link to comment
Share on other sites

Θα γινει της καρδουλας στην καστορια!!!!!οπως κ να το κανεις εχουμε αυξημενη λιμπιντο!!!!!

Link to comment
Share on other sites

Πανελληνια χωρις εμενα γινεται??????? :shok:  Εεε οοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοχι δεν γινεται!!!!! :laugh:  Εντος των ημερων θα ενημερωσω για το δωματιο και για τον αριθμο των ατομων.

Edited by svouras
Link to comment
Share on other sites

Spooky, master 2κλινο (θα μείνω στο σπίτι μου στην Καστοριά!), 2 διανυκτρεύσεις, ΝΑΙ? στην βραδινή έξοδο (με επιφύλαξη) Χ 1 άτομο, ΝΑΙ στην εκδήλωση της Κυριακής Χ 2 άτομα

Αναμνηστική Μπλούζα και λαχνοί οπωσδήποτε!

Καλώς να έρθετε στην όμορφη πόλη μας!

Edited by spooky
Link to comment
Share on other sites

Πανελληνια χωρις εμενα γινεται??????? :shok:  Εεε οοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοχι δεν γινεται!!!!! :laugh:  Εντος των ημερων θα ενημερωσω για το δωματιο και για τον αριθμο των ατομων.

Εννοείται ότι θα είμαστε μαζί με τον svoura και σε αυτή την εκδρομή! Τόσες στερήσεις θα πιάσουν τόπο!

Μέχρι αύριο θα ανακοινώσουμε αν θα έχουμε και τρίτο άτομο μαζί.

Link to comment
Share on other sites

Θα γινει της καρδουλας στην καστορια!!!!!οπως κ να το κανεις εχουμε αυξημενη λιμπιντο!!!!!

Ερωτιαρη μου εσυ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 

Spooky, master 2κλινο (θα μείνω στο σπίτι μου στην Καστοριά!), 2 διανυκτρεύσεις, ΝΑΙ? στην βραδινή έξοδο (με επιφύλαξη) Χ 1 άτομο, ΝΑΙ στην εκδήλωση της Κυριακής Χ 2 άτομα

Αναμνηστική Μπλούζα και λαχνοί οπωσδήποτε!

Καλώς να έρθετε στην όμορφη πόλη μας!

 

Καλως να σε βρουμε κ να σε γνωρισουμε !!! Να μας μαθεις και τα μυστικα της πολης σου !!

Εννοείται ότι θα είμαστε μαζί με τον svoura και σε αυτή την εκδρομή! Τόσες στερήσεις θα πιάσουν τόπο!

Μέχρι αύριο θα ανακοινώσουμε αν θα έχουμε και τρίτο άτομο μαζί.

Αντε ρε Αντωνη , ανυσηχησα τοσο καιρο που ειχες χαθει !!! Θα περασουμε καταπληκτικα και σε αυτη την εκδρομη ..........

Link to comment
Share on other sites

Εννοείται ότι θα είμαστε μαζί με τον svoura και σε αυτή την εκδρομή! Τόσες στερήσεις θα πιάσουν τόπο!

Μέχρι αύριο θα ανακοινώσουμε αν θα έχουμε και τρίτο άτομο μαζί.

Αντωνη ξεκινα να μετρας!!!  :hyper:

 

Αντε ρε Αντωνη , ανυσηχησα τοσο καιρο που ειχες χαθει !!! Θα περασουμε καταπληκτικα και σε αυτη την εκδρομη ..........

Αν θα περασουμε λεει :whistling:  :whistling:

 

Οποτε το 2κλινο με 2 διανυκτερευσεις θεωρειται ηδη κλεισμενο και ναι στην βραδυνη εξοδο, ναι στην εκδηλωση της κυριακης και ναι στην αναμνηστικη  μπλουζα.

Edited by svouras
Link to comment
Share on other sites

Επισης θελω να ενημερωσω ολα τα μελη που ειναι στα Βορεια οτι εαν δεν μπορουν να
ερθουν να διανυκτερευσουν μπορουν να ερθουν και αυθημερον ειτε την Κυριακη
ειτε την Δευτερα που ειναι και η ομαδικη φωτογραφιση.
Ειλικρινα θα χαρω πολυ να γνωρισω καποια ατομα που τους βλεπω μονο στο forum.
Βεροια-Θεσ/κη-Κοζανη-Σερρες ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΩ.

Καλο θα ηταν να το οργανωσετε και να ερθετε εστω για ενα καφε

Link to comment
Share on other sites

Guest PanosVR6

Η γενικη συναντηση κ φωτογραφιση θα ειναι μια ημερα!η κυριακη η δευτερα,θα ανακοινωθει συντομα...

Edited by PanosVR6
Link to comment
Share on other sites

Αντωνη ξεκινα να μετρας!!!  :hyper:

 

Αν θα περασουμε λεει :whistling:  :whistling:

 

Οποτε το 2κλινο με 2 διανυκτερευσεις θεωρειται ηδη κλεισμενο και ναι στην βραδυνη εξοδο, ναι στην εκδηλωση της κυριακης και ναι στην αναμνηστικη  μπλουζα.

ta6ape και svouras: 2κλινο, 2 διανυκτρεύσεις, ΝΑΙ στην βραδινή έξοδο Χ 2 άτομα, ΝΑΙ στην εκδήλωση της Κυριακής Χ 2 άτομα 

Link to comment
Share on other sites

καλο θα ειναι να μην παμε απο ριο γιατι ο δρομος ειναι χαλια μεχρι την πατρα και για το καρναβαλι της θα εχει πολυ κινηση. υπαρχουν και μερικα σημεια που ο δρομος ειναι μονος...ΧΑΛΙΑ

ισως θα πρεπει να σκευτουμε να παμε απο Λαμια οπου ειναι πιο πολλα χιλιομετρα αλλα πιο γρηγορα. ασε που μπορουμε να μαζευτουμε και με παιδια απο κεντρικη ελλαδα και το κπμβοι να μεγαλωσει πιο πολυ

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Εννοείται πως θα δώσουμε το παρόν! 

 

Σημειώνω όμως ότι τα δεσμευμένα δωμάτια εξαντλούνται και όσοι θέλουν θα πρέπει άμεσα να προχωρήσουν σε κράτηση - επικοινωνία - πληρωμή!!!!

Link to comment
Share on other sites

Στο αρχικό θέμα προστέθηκαν κάποιες συμμετοχές!

Link to comment
Share on other sites

Paidia egw eimai apo kastoria! nai stis ekdilwsis tis kuriakis (2 atoma)... episeis nai stous laxnous kai nai stin mplouza! peite mou an xreiazete kati parapanw na kanw! sas perimenw stin panemorfi poli mou...

Edited by dinoss_87
Link to comment
Share on other sites

αν και με πρόλαβε ο Κοσμάς, το γράφω για να πω και γω ότι έκανα κάτι....χαχαχαχα

 

doumasj + :air_kiss:  ναι σε όλα......με 2πλό κρεββάτι παρακαλώ.... και δεν θέλω σχόλια!!!

 

 

Έλα να μαζευόμαστε.... Η Βόρεια Ελλάδα να δώσει βροντερό παρών...

Link to comment
Share on other sites

Πριν λίγα λεπτά τα 14 δωμάτια που είχαν δεσμευτεί αποδόθηκαν σε μέλη. Όσοι θέλουν ακόμη να συμμετάσχουν θα πρέπει το δυνατόν συντομότερα να επικοινωνήσουν για να επιβεβαιωθεί απο το ξενοδοχείο η διαθεσιμότητα επιπλέον δωματίων!!!!

Link to comment
Share on other sites

Προστέθηκαν και άλλοι συμμετέχοντες στο αρχικό θέμα μέχρι εξαντλήσεως των επιπλέον διαθέσιμων δωματίων. Υπενθυμίζω ότι όποιος επιθυμεί να συμμετάσχει θα πρέπει να μου στέλνει άμεσα ΠΜ.

Link to comment
Share on other sites

Εχει ανεβει ο οδηγος ή εγω δεν τον βλεπω ;;;; Ποτε θα βγει το σχεδιο της μπλουζας κ ποτε θα αρχισουν οι παραγγελιες ;;;

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.