Jump to content
stsanoussis

Απόπειρα Κλοπής Μια Μέρα Πριν Την Πώληση

Recommended Posts

Σημειώνω ότι για τα επόμενα δεν έχω κανένα στοιχείο, παρα μόνο διαίσθηση:

 

Πριν πάρω το γκόλφ είχα ένα πεζω 206 rc. Το είχα για αρκετό καιρό πρός πώληση αλλά τα κυβικά του λειτουργούσαν ανασταλτικά. Τελικά μετα απο καιρό και αφού έριξα αρκετα την τιμή βρέθηκε ενδιαφερόμενος.

Ηρθε το είδε το αμάξι και τελικά το αγόρασε.

Εννοείται οτι το αυτοκίνητο ήταν σε άριστη κατάσταση μηχανολογικά καθώς τα είχα αλλάξει όλα. Είχε μόνο ένα μικρό χτύπημα πάνω απο τον πίσω δεξιό τροχό το οποίο και δεν έκρυψα, αλλά και δεν είχα φτιάξει καθώς θα πουλούσα το αυτοκίνητο και προτίμησα να υπολογίσω το κόστος επισκευής στην τιμή.

Για αρκετές ημέρες ανέβαλε ο αγοραστής το ραντεβού για την μεταβίβαση. Στην τελευταία λοιπόν επικοινωνία του εξήγησα οτι ήθελα να μου πεί τί τελικά θα κάνει γιατί σε περίπτωση που δεν το αγόραζε θα έπρεπε να το ασφαλίσω.

Με διαβεβαίωσε ότι το αυτοκίνητο θα το αγοράσει, οπότε έμεινε για μία ημέρα ανασφάλιστο.

 

Στο πρώτο ραντεβού που είχε έρθει για να δεί το αυτοκίνητο είχε έρθει με φίλους του οι οποίοι το έλεγξαν διεξοδικά.

 

Την ημέρα που έγινε τελικά η μεταβίβαση πριν το ΚΕΠ πήγαμε στο ΚΤΕΟ γιατί είχε λήξει και δεν μπορούσε να γίνει μεταβίβαση.

 

Το ακριβώς προηγούμενο βράδυ έγινε προσπάθεια να μου το ανοίξουν το αυτοκίνητο και υπήρχαν εμφανή σημάδια στην πόρτα του συνοδηγού και δύο κομμάτια κεραίας με τα οποία προφανώς προσπάθησαν να το ανοίξουν. Απο μέσα δεν έλειπε τίποτα καιθώς μάλλον τους απέτρεψε ο συναγερμός.

 

Στο ΚΤΕΟ και ενώ δεν είχα πεί τίποτα για το συμβάν, ούτε στον αγοραστή, ούτε σε κανέναν άλλο , ο ένας απο την παρέα του μου είπε " τελικά στο ανοίξαν;" . Πέρα απο τις βρωμιές δεν υπήρχε αλλο σημάδι που να δείχνει την προσπάθεια παραβίασης και αυτές θα έπρεπε κανείς να τις παρατηρήσει για να τις δεί ειδικά το απόγευμα χωρίς ήλιο.

 

Δεν θέλω να πώ τίποτα, γιατί ασφαλώς δεν μπορώ να αποδείξω τίποτα, και πραγματικά εύχομαι ο αγοραστής να το χαρεί το πεζώ, αλλά απο εδώ και πέρα , προσοχή στις λεπτομέρεις που λέμε όταν προσπαθούμε να πουλήσουμε το αυτοκινητό μας. Όχι για την παραπλάνηση απλά έτσι......

Link to comment
Share on other sites

Ενδιαφέρων περιστατικό..  Φαντάζομαι δεν άφησες εκρεμότητες στη μεταβίβαση και πηρες τα λεφτά σου. Γιατί μετά από αυτή τη σύμπτωση κι εμένα θα μου έμπαιναν ιδέες (χωρίς κι εγώ να θέλω να πω τίποτα παραπάνω).

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Ναι , κομπλε ολα

 

σωστός ο φίλος !! μπράβο !  και επειδή δεν είμαστε παιδιά όλοι καταλαβαίνουμε κι ας μην υπαρχουν στοιχεία.

well done !

Link to comment
Share on other sites

τι γινεται στον κοσμο αφου ολα πηγαν καλα 

Link to comment
Share on other sites

Ποτέ πραγματικά στοιχεία, ταχυδρομικό κώδικα κλπ στο Car...  ...παίζονται πολλές ιστορίες...  ...και ραντεβού για να δουν το αμάξι σε ουδέτερο μέρος, ποτέ στο σπίτι σας...  ...καλός ο αγοραστής ειδικά όταν πουλάς κάτι δύσκολα αλλά επειδή τον βρήκες δεν θα τον βάλεις και στο σπίτι σου να τον κεράσεις καφέ...! Ειδικά αν είναι παντελώς άγνωστος..!

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

σωστα τα λες ειχα βαλει την 5cdερα του golf μαζι με το κασετοφονο στα 60 ευρω πεσαμε μεσω τηλ στα 50 και τα πηρε απο κοντα με 40 ευρω ο γυφτος και μου ελεγε οταν συναντιθηκαμε δεν εχω παρει λεφτα μαζι μου και του λεω καλα μ......ας εισαι ρε οταν κανεις μια συμφωνεια βγενεις απο το σπιτι σου χωρις λεφτα και πηγε τραπεζα και εφερε 40 ευρω αυτος την cd ερα ηθελε μονο και του λεω παρε μονο αφτην και ασε το κασετοφονο να το παρει ενας απο την λαρισα στα 20 ευρω και μου λεει παρε 40 να τα παρω και τα 2 αλα επιδη τα χρειαζομουν και που να τρεχω με ελτα να το στιλω λαρισα και μην μου ποιανουν χωρο στο συνθετο λογο που βαλα radio cd με usb και θηκη με τα 3 οργανα απο πανω ειπα ας τα παρω και μου ζηταγε τα καλωδια για το κασετοφονο και του λεω ποσο βουρλο εισαι ειναι επανω στο αμαξι σου αυτα δεν βγενουν

Edited by BILL5
Link to comment
Share on other sites

εγω δεν το πουλαω ετσι οπως εκανα και με το sunny ετσι θα κανω και με το golf η θα το βαλω εδω στο forum η θα παει εκει που ειναι το nissan μου εξω απο το εξωχικο μου στην αλανα θα του βαλω και κουκουλα μην χαλασει το χρωμα του οπως εγινε στο αλο αμαξι θα το εχω εκει δεν παθενει τιποτα οπως δεν εχει παθει τιποτα και ο ιαπωνας μου το N13 μου θα  καταθεσω πινακιδες και του golf θα γλυτοσω και τα τελη οπως εκανα και με το αλο απλως αν δεν  της παρεις της πινακιδες μετα απο 2 χρονια καταστρεφωνται και πρεπει να πας νομαρχια για να βγαλεις αλες αν της εχεις καταθεση στην εφορια βγαζεις αν της εκανες στο υπουργιο το αμαξι παει για αντιο μονο για ανταλακτικα για αυτο να προσεχετε που καταθετεται πινακιδες και τα κεπ δεν κανουν ποια μεταβιβαση για οσους δεν το ξερουν

Edited by BILL5
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.