Jump to content

Symearg

Members
 • Posts

  683
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  6

Symearg last won the day on August 4 2014

Symearg had the most liked content!

About Symearg

 • Birthday 03/15/1971

User Information

 • Δήμος
  Κεντρικής Μακεδονίας - Θέρμης
 • Νομός
  Θεσσαλονίκης

Other Info

 • Car Type
  Golf MK 7
 • Car's nickname
  All Star TDI

Recent Profile Visitors

7,798 profile views

Symearg's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

115

Reputation

 1. Καλησπέρα, μήπως θυμάσαι σε ποιον είχες πάει και πλήρωσες 100 ευρώ για αλλαγή ταπετσαρίας οροφής;

  Είσαι ευχαριστημένος από τη δουλειά εώς σήμερα;

   

  Ευχαριστώ.

  1. Symearg

   Symearg

   Καλημέρα φίλε, Δεν θυμάμαι το όνομά του, πάντος ήταν στην οδό Παπαδάκη (κάθετη στη Βούλγαρη) στην ανατολική Θεσσαλονίκη. Πάνω από τη Βούλγαρη στην ανηφόρα. Θα δεις έχει ταμπέλα.

 2. Έχει δίκιο ο Ηλίας. Εντύπωση μου έκανε, όταν είδα σε μια λίστα με τα πρόστιμα που επιβλήθηκαν σε 220 πρατήρια σε όλη την Ελλάδα, δύο πρατήρια εταιρειών (όχι ιδιωτικά) στη Θεσσαλονίκη (και αρκετά στην υπόλοιπη Ελλάδα) να έχουν βρεθεί να νοθεύουν την super unl με απλή (έγραφε ποσοστό 8,8%) και στο άλλο, την απλή αμόλυβδη την νόθευε με πετρέλαιο θέρμανσης (!!!). Εγώ πίστευα ότι τα πρατήρια που ανήκουν στις ίδιες τις εταιρείες είναι πιο ασφαλή, γιατί δεν υπάρχει ο "κακός" ιδιοκτήτης που θα πειράξει το καύσιμο ή τις αντλίες. Μάλλον κάνω λάθος...
 3. Μια υστέρηση μεταξύ ρελαντί και 1100 στροφές την έχει. Από εκεί και πάνω το μοτέρ είναι πολύ ζωηρό. Δεν ξέρω, ίσως πρέπει να το ψάξεις..
 4. To Jetta λείπει εκτός αλλά θα εμφανιστεί κάποια στιγμή Ηλία Καλά να περάσετε.
 5. Μάλλον έχει δίκιο ο Toni. Πήγαινε ρώτησε σε κάποιο συνεργείο για a/c.
 6. Όπου και να πας, ημπουγάτσα είναι σπέσιαλ
 7. κουκλί το έχεις Γιώργο, όπως πάντα!
 8. Καλησπέρα παιδιά. Στην περιοχή σας κι εγώ αυτή την εβδομάδα για ξεκούραση! Άντε καλή συνέχεια Πάνο.
 9. Επιβεβαιώνω, θα είναι και ο Γιάννης με το Δημήτρη από Σέρρες (με το μαύρο 5άρι).
 10. Καλησπέρα σε όλους, κάνω την αρχή, θα είμαι εκεί +1. Μάλλον θα έρθει και παρέα από Σέρρες (+3)
 11. Παρών κι εγώ. Ναι Χ2 στην κεντρική εκδήλωση Ναι Χ2 στο βραδινό φαγητό Ναι Χ2 στην Κυριακάτικη φωτογράφηση Ναι Χ1 μπλούζα XXL.
 12. Ναι το γράφεις, δεν είδα ότι είναι δικό σου το post. Οκ συμφωνούμε λοιπόν στο θέμα της θερμοκρασίας. Όσο για τα υπόλοιπα, μη γίνεσαι εριστικός, δεν είναι αυτός ο σκοπός της κάθε συζήτησης ακόμα κι αν δεν συμφωνείς. Από μια κουβέντα που είχα το προηγούμενο ΣΚ με ένα πρατηριούχο στην Καστοριά μου είπε ότι ρίχνουν αντιπαγωτικά στις δεξαμενές τους για να μην έχουν πρόβλημα οι πελάτες τους. Εγώ μάλιστα τον ρώτησα για το θέμα του βιοντίζελ και εκείνος μου ανέφερε ότι ρίχνουν ένα πρόσθετο για τους μύκητες και το πάγωμα το χειμώνα.
 13. Φίλε μου energy δεν ξέρω σε ποια πόλη μένεις αλλά αν πιστεύεις ότι το diesel κίνησης παγώνει έτσι απλά, είσαι γελασμένος. Αν μένεις σε καμιά Φλώρινα το καταλαβαίνω αλλά και πάλι πρέπει να πέσει κάτω από -15 για να υπάρχει το ενδεχόμενο να παγώσει στα σωληνάκια. Και αυτό με το απλό diesel. Με V Power ή Ultimate και τα λοιπά ενισχυμένα αντέχουν σε θερμοκρασίες χαμηλότερες των -20. Αν διανυκτερεύεις στα βουνά το χειμώνα, εντάξει ρίξε. Ας μη μιλάμε όμως για θερμοκρασίες -1 ή -5.
 14. Παιδιά, σχετικά με το πάγωμα του πετρελαίου, όλα τα diesel αυτοκίνητα έχουν προθερμαντήρα πετρελαίου. Ακόμη και σε ακραίες θερμοκρασίες, δεν χρειάζεται τίποτα περισσότερο από το να περιμένεις να σβήσει η ένδειξη προθέρμανσης. Έχετε διαβάσει τις οδηγίες στο βιβλίο του αυτοκινήτου; Βεβαίως, τα πρόσθετα είναι χρήσιμα αλλά για θέματα όπως η καταπολέμηση των μυκήτων ή η συντήρηση των μπεκ και της αντλίας. Και φυσικά δεν μιλάμε για συνθήκες Φινλανδίας ή Ρωσίας. Εκεί άλλωστε το diesel κίνησης έχει ήδη αντιπαγωτικούς παράγοντες (κυρίως για να μην παγώνει κατά τη μεταφορά ή την μετάγγιση).
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.