Jump to content
kostikos21

Αγορα Νεου Πολο Και Απορια

Recommended Posts

Καλησπερα και απο εμενα.Συγχαρητηρια και για το φορουμ ! Λοιπον σημερα εγινε η παραγγελια ενος πολο 1.2 tsi 105 ps r-line pepper grey 5D.Δυστυχως δεν υπηρχε τιποτα ετοιμοπαραδοτο οποτε αναμονη 3 μηνες οπως μου ειπαν ασχετο αν δεν του εβαλα τιποτα.Τωρα η απορια μου ειναι στο στρωσιμο καθως με ενδιαφερει να γινει σωστα στο αυτοκινητο.Ισως ειναι νωρις ακομα που ρωταω αλλα θα ηθελα να ξερω περιπου πως χρειαζεται να γινει.Ευχαριστω εκ των προτερων :)

Link to comment
Share on other sites

Μολις με ενημερωσαν απο την αντιπροσωπεια πως υπαρχει ιδια εκδοση κινητηρα στα ιδια χρηματα και στο ιδιο χρωμα ενα πολο match ετοιμοπαραδοτο.Αξιζει να παρω το ετοιμοπαραδοτο και ας εχει τα τασια του που δεν μου αρεσουν καθολου?Συγγνωμη για τη διπλη δημοσιευση

Link to comment
Share on other sites

http://www.volkswagen.gr/media/country/gr/x/models/common/pdf.Par.0045.File.pdf/model_guide_polo.pdf

 

Στη σελίδα 3 έχει τον εξοπλισμό του Match και του R-Line με τον 1.2 TSI 105hp. Το Match είναι μια έκδοση λίγο πιο "κυριλέ" ενώ το R-Line πιο σπορ. Οπότε είναι καθαρά προσωπική επιλογή. Οδηγικά πιστεύω πως θα υπάρχουν κάποιες διαφορές καθώς το 1ο φοράει 185/60 R15 και έχει την στάνταρ ανάρτηση ενώ το 2ο φοράει 215/45 R16 και έχει χαμηλωμένη κατά 15 χιλ. ανάρτηση. Δες ποιο επίπεδο εξοπλισμού προτιμάς και επέλεξε. Προσωπικά θα επέλεγα το R-Line και αν δεν μπορούσα να κάνω υπομονή 3 μήνες θα κοιτούσα για άλλο χρώμα. Σε ποια αντιπροσωπία πήγες αν επιτρέπεται;

Edited by Ilias_92
Link to comment
Share on other sites

Τελικα σκεφτηκα πως απο την στιγμη που και εγω ο ιδιος προτιμω το r-line ας περιμενω και 2-3 μηνες μιας και θα μου αρεσει περισσοτερο το αυτοκινητο.Η παραγγελια εγινε στην αντιπροσωπεια Κουτουμανος στην Καλαματα και ο αντιπροσωπος μου ειπε θα προσπαθησει να το σπρωξει να ερθει πιο συντομα αν γινεται.

Link to comment
Share on other sites

Ημουν αναμεσα σε 3 επιλογες.Λευκο μιας και ειναι το βασικο και δωρεαν το γκρι που μου αρεσει παρα πολυ στο πολο και το μαυρο το περλε το οποιο ομως ειναι και αρκετα ακριβουτσικο.Οποτε κατεληξα στο γκρι.Τωρα οσον αφορα το στρωσιμο?

Link to comment
Share on other sites

Ψάχνω ένα τόπικ που είχε γραφτεί σχετικά με το στρώσιμο αλλά δεν το βρίσκω με τίποτα! Θα τα ποστάρω μόλις το βρω. Πάντως έχε υπόψη σου πως και το λευκό χρεώνεται, απλά έχει χρέωση 130 ευρώ ενώ το γκρι λόγω του ότι είναι μεταλλικό 450. Μόνο το μαύρο το απλό και το κόκκινο δεν χρεώνονται πλέον.

Link to comment
Share on other sites

Τίποτα! Είμαι στην ίδια κατάσταση με σένα οπότε συμμερίζομαι το άγχος σου. Καλοτάξιδο να είναι όποτε και αν το πάρεις :)

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Φίλε kostiko βρήκα το τόπικ που σου προανέφερα. Το έχει γράψει ο Fastrabbit και προσωπικά είναι το στρώσιμο που θα κάνω στο δικό μου αμάξι καθώς τεκμηριώνει το κάθε τι που γράφει με σωστό τρόπο. Ρίξε και εσύ μια ματιά.

 

http://www.vwclub.gr/vwforum/index.php?showtopic=39189&page=2

Link to comment
Share on other sites

To γκρι που εχω και εγω δε λερωνει ευκολα,εχει εντονη περλα και δε φαινεται ευκολα η αραχνη αν το πλενεις καταλληλα.Οσο για το στρωσιμο.......στα πρωτα 1000 χλμ πηγαινε το συνετα και μετα αρχισε σιγα σιγα να το ανοιγεις στις υψηλες στροφες.Βασικα το στρωσιμο στους καινουριους κινητηρες περισσοτερο για θεμα ψυχολογικο γινεται.Τα μεταλλα οπως και οι ποιοτητα των επιφανειων δεν εχουν καμμια σχεση με τα παλιοτερα αυτοκινητα.

Link to comment
Share on other sites

Το στρώσιμο είναι για μένα το πρώτο και σημαντικότερο πράγμα που πρέπει να κάνει κάποιος στο αυτοκίνητο του όταν το πρωτο πάρει. Όμως δέν είναι μόνο ο κινητήρας και η μετάδοση ,είναι και τα φρένα , και τα λάστιχα . . . . . . . .

Και στο βιβλίο οδηγιών λέει ακριβώς για το στρώσιμο η vw . Και για μένα τα πρώτα 5000χιλ είναι σημαντικά . . . .

 

Όσο για το χρώμα pepper grey ....... και εγώ στσι το έχω 

 

DSC 0081[1]

 

Edited by ANDRITSOULAS
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Πάντως καλύτερα να περιμένεις για το R line. Κατά την άποψη μου πολύ πιο όμορφο.

Άσε που επειδή θα το παραγγείλεις τώρα μπορεί να έχει κ το τιμόνι που έχει το rline στο εξωτερικό...

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Και εγω συμφωνω. Αν και θα βγαλω πινακιδες απο 2 γεναρη του 2014 να μην πληρωνω τελη. Τωρα οσον αφορα το εσωτερικο δεν ειχα καποια ενημερωση λογικα παραμενει το highline

Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free

Link to comment
Share on other sites

Χαρα στο κουραγιο σου αν αντεξεις :p

Απλα θα το χεις μετα τις 4-5 Ιανουαριου. Μπορεις να ζητησεις να το παρεις σπιτι σου παντως.

Link to comment
Share on other sites

Να ενημερωσω οτι το πολο ηρθε!! Ειναι απλα τελειο και λογω του οτι δεν μπορω να περιμενω 1.5 μηνα για την αλλαγη του χρονου προχωρησα στην εκδοση πινακιδας και απο παρασκευη θα το κυκλοφορω ! 

IMG_0863.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.